Pregled bonusov od stav na 20bet

7.4 / 10

Z registracijo na 20bet do bonusa dobrodošlice v višini do 100 €

Promocijska koda kopirana

Pridobite bonus in igrajte zdaj Pojdite na 20bet

načini plačila

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Z registracijo na 20bet do bonusa dobrodošlice v višini do 100 €

NačinRegistracija in prvi polog
Vrsta bonusaBonus dobrodošlice
Časovni okvir14 dni
Na voljoNedoločen čas
LokacijaSlovenija
Omejitev bonusa10€ / 100€

Bonus dobrodošlice za 20bet

Bonusi za 20bet igralcem omogočajo dodaten vir priložnosti za igranje športnih stav in morebitnega zaslužka v spletni igralnici. Prvi predstavljen bonus 20bet je bonus dobrodošlice. Za unovčitev bonusa dobrodošlice je potrebna registracija skladno s pravili in pogoji stavnice. Ponudba je na voljo izključno novim igralcem, ki opravijo prvi polog in izberejo to ponudbo kot bonus dobrodošlice.

Najnižji znesek pologa znaša 10€. Pridobljen znesek lahko koristite na številne različne načine, vključno preko mobilne app, android in iOS sistemov. Bonus velja izključno za stave na tekme s kvotami, višjimi od 1,5, in kombinirane stave na tekme s kvotami, višjimi od 1,7. Prejeli boste bonus v višini 100% zneska pologa. Bonus 20bet bo na vaš stavni račun nakazan po izpolnitvi zahtev glede prometa. Stave na nogomet, dotično ekipo in druge vrste športov ter individualnih dogodkov se lahko začnejo. Vse zahteve so zapisane v pravilih in pogojih za bonus 20bet prvi depozit. Zgornja meja stavnega bonusa dobrodošlice znaša 100€.

Kako pridobiti in uporabiti bonusno promocijsko kodo 20bet

 1. Korak 1.

  Registrirajte se pri 20bet

 2. Korak 2.

  Izberite ta bonus in opravite polog v višini najmanj 10€

 3. Korak 3.

  S tem pridobite bonus 20 bet za športne stave

bonus dobrodošlice

20bet Bonus za prvi polog - do 1.000 € nagrade vas loči pravilna napoved 10 rezultatov športnih dogodkov

NačinDepozit najmanj 20 € v zadnjih 5 dneh
Vrsta bonusavračilo gotovine
Časovni okvir5 dni
Na voljoNedoločen čas
LokacijaSlovenija
Omejitev bonusa20€ / 1000€

Zadenite jackpot ali prejmite brezplačni bonus za stavo v primeru pravilnih napovedi rezultatov tekem!

Bonus 20bet dopolnjujeta promociji 20bet. Stalna promocija nudi možnost napovedi rezultatov vnaprej določenih desetih tekem. V primeru pravilne napovedi vseh tekem bo zmaga vaša. Poleg glavnega dobitka 1000€ za pravilno napoved vseh desetih rezultatov tekem prejmete nagrado tudi z devetimi ali osmimi pravilnimi napovedmi rezultatov tekem. V primeru, da pravilno napoveste devet tekem, vam bo 20bet podelil 100€.

V primeru pravilno napovedanih osmih tekem boste prejeli 50€. Če se tekma, za katero ste oddali napoved, ne odigra, se napoved zanjo umakne. Bonus se samodejno dodeli po objavi rezultatov tekem iz uradnih virov. Bonusna koda 20bet za obstoječe stranke, promo code 20bet, bonusna koda za prijavo za 20bet? Brez skrbi, nič od naštetega ne potrebujete za sodelovanje v tej promociji. Pogoj je samo, da ste v zadnjih petih dneh prijavili v svoj stavni račun in opravili polog ali več njih v skupni vrednosti 20€.

Kako unovčiti kredit do 1.000 €, ne da bi pridobili in uporabili bonusno promocijsko kodo 20bet

 1. Korak 1.

  Najprej opravite polog na stavni račun 20bet v višini najmanj 20€

 2. Korak 2.

  Oddajte napovedi za izbrane tekme

 3. Korak 3.

  Pravilno napovejte med 8 in 10 dogodkov

 4. Korak 4.

  Prejmite bonus - višina je odvisna od števila pravilnih napovedi

napovedi bonus

Z zvestobo pri 20bet do bogatih brezplačnih stav v višini do 5.000 €. Vsak mesec do konca 2021!

NačinSamodejna aktivacija z igranjem športnih stav
Vrsta bonusaBrezplačni stavni
Časovni okvir5 dni za brezplačno stavo
Na voljo1.04.2021 - 31.12.2021
LokacijaSlovenija
Omejitev bonusamaks. 5.000 € mesečno

Kako mesečno do 5.000 € brezplačnih stav

Stalno ponudbo bonusov in promocij dopolnjuje dodatna ponudba 20bet. Od aprila do decembra 2021 je za igralce športnih stav na voljo VIP program. Gre za neke vrste bonus zvestobe 20bet. Promo code 20bet za udeležbo v tej promociji ni zahtevana. Po pridružitvi v program je igralec točkovno umeščen v 1. stopnjo. Vsak koledarski mesec je na voljo šest stopenj programa Sport VIP.

Za prehod na naslednjo stopnjo mora igralec zbrati točke, ki se podelijo za oddane stave. Točke za oddane stave se dodelijo po stopnji: 1 točka za vsaka 2 € stave s skupno kvoto 1,3. Točke, potrebne za prehod stopnje: 2. stopnja – 150 točk, 3. stopnja – 1.500 točk, 4. stopnja – 7.500 točk, 5. stopnja – 50.000 točk, 6. stopnja – 200.000 točk. Po prehodu na novo stopnjo je igralec nagrajen z dodatnimi točkami in sicer: za prehod na 2. stopnjo – 200 točk, prehod na 3. stopnjo – 2.000 točk, prehod na 4. stopnjo – 10.000 točk, prehod na 5. stopnjo – 40.000 točk, prehod na 6. stopnjo – 250.000 točk.

Na začetku koledarskega meseca se ravni ponastavijo in nabrane točke za pretekli mesec se prenesejo za bonusno stanje. Tega je mogoče pretvoriti v brezplačne stave po tečaju: 1 € brezplačne stave za vsakih 100 točk.

Kako unovčiti bonus:

 1. Korak 1.

  Udeležba v VIP programu je samodejno aktivirana

 2. Korak 2.

  Stavite na športne dogodke in si prislužite točke

 3. Korak 3.

  Pridobite dodatne točke za stopnje VIP programa

 4. Korak 4.

  Zamenjajte točke za brezplačne stave do 5.000 € mesečno

športni vip program

pogosta vprašanja

? Koliko športnih bonusov/promocij trenutno nudi 20bet?

V času pisanja tega prispevka 20bet nudi tri bonuse/promocije za šport: bonus dobrodošlice, promocijo napovedi pravilnih tipov 10 vnaprej določenih tekem in VIP program. Slednja je časovno omejena.

? Ali za unovčitev bonusa dobrodošlice potrebujem bonusno kodo 20bet?

Za unovčitev bonusa dobrodošlice ne potrebujete promocijske kode. Treba je registrirati stavni račun in opraviti prvi polog. 20bet nova bonusna koda stranke torej ne obstaja.

? Kdaj bo 100 % bonus dobrodošlice dodan na moj stavni račun?

Znesek bonusa dobrodošlice boste prejeli po izpolnitvi zahtev za izplačilo bonusa. Zahteve so zapisane v pravilih in pogojih bonusov za 20bet. Dostop do bonusa je možen tudi preko mobilnih naprav.

? Koliko pravilnih tipov tekem moram napovedati v okviru promocije Napovedi, da dobim denarno nagrado oziroma brezplačno stavo v njeni protivrednosti?

Izmed 10 vnaprej določenih tekem je za nagrado treba napovedati rezultat najmanj 8 tekem. Za 8 pravilno napovedanih tekem prejmete 50 €. Za 9 pravilno napovedanih tekem prejmete 100 €. Za 10 pravilno napovedanih tekem prejmete 1.000 €. V vseh treh primerih lahko namesto denarja prejmete ekvivalent zneska kot brezplačno stavo.

? Po kakšnem tečaju pretvorim nabrane točke v VIP programu v brezplačne stave?

Nabrane točke v VIP programu lahko na spletni strani 20bet pretvorite v brezplačne stave po tečaju 1 € za vsakih 100 točk.

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com