Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Pregled mobilne aplikacije stavnice 20bet

Igralci športnih stav lahko v sodobnem svetu uživajo v igranju na poti, zahvaljujoč mobilni različici 20Bet. Mobilna različica 20bet nudi enako izkušnjo kot izkušnja na računalniškem spletnem mestu in vključuje vse razpoložljive ugodnosti. Poleg tega je na mobilni napravi mogoče izvajati vse funkcije, povezane s športnimi stavami, med katere sodijo stave v živo in različni načini vplačil ter izplačil.

Ta aplikacija še ni na voljo za to stavnico

Ta aplikacija še ni na voljo za to stavnico

20bet: Mobilni vodnik in pregled za Android ter iOS

Stavnica trenutno ne ponuja aplikacije za Android in iOS, je pa na voljo mobilni 20bet. V današnjem času je potreba po aplikaciji skoraj nujna, vendar jo mobilna različica pri tej stavnici uspešno nadomesti. Tudi ko potujemo, je pomembno, da lahko igramo kjerkoli in kadarkoli želimo. Predstavljen je vodnik za:

  • mobilno različico 20bet.

Stavnica 20bet: Kako prenesti in namestiti 20bet mobile?

Aplikacije 20bet ni možno prenesti iz iTunes, Trgovine Play ali spletnega mesta z aplikacijami in kot aplikacijo 20bet .apk, vendar pa lahko do stavne ponudbe dostopate z mobilno napravo. Tako app 20bet trenutno ni na voljo.

S svojim mobilnim telefonom in s klikom na uradno spletno stran ponudnika pristanete na spletni strani 20bet. Ni pomembno, ali uporabljate operacijski sistem Android ali iOS. Optičnih razlik v sistemu ni, prav tako se domača stran 20bet popolnoma prilagodi velikosti zaslona vašega pametnega telefona.

Kako namestiti aplikacijo 20bet za Android?

20bet mobilna aplikacija android uporabnikom trenutno ni na voljo. 20bet apk prenos za android mobilne naprave posledično ni mogoč. Zaenkrat lahko igralci do stavnice 20bet dostopajo le prek mobilne platforme.

Na srečo je stavnica optimizirala mobilno platformo za uporabo z mobilno platformo Android. Zato boste dobili izkušnjo, podobno uporabi mobilne aplikacije. Če bo aplikacija za Android 20bet v bližnji prihodnosti na voljo, jo boste našli na spletnem mestu stavnice in ne v trgovini Google Play, ki ima določene omejitve.

Kako namestiti aplikacijo 20bet za iOS?

Aplikacija 20bet za iphone uporabnike trenutno ne obstaja. Posledično prenos aplikacije 20bet iOS uporabnikom ni omogočen. Mobilna aplikacija bi olajšala dostop do spletnega mesta brez uporabe brskalnika in omogočila večje prilagoditve. Za zdaj lahko igralci, ki uporabljajo iOS sistem, do spletnega mesta dostopajo samo preko mobilne platforme. Platforma ima vse funkcije izvornega spletnega mesta, ki jih morajo stranke imeti za učinkovito igranje mobilnih 20bet športnih stav.

Prednosti in slabosti mobilne 20bet

20bet aplikacija android uporabnikom ni na voljo, enako pa velja za iOS uporabnike. Ob začetku pregleda smo bili začudeni, da stavnica ne ponuja mobilne aplikacije. Prenos mobilne aplikacije 20bet je tako onemogočen.

asneje smo ugotovili, da je mobilna različica tako dobro oblikovana, da aplikacije morda niti ne potrebuje. Kot prednost lahko omenimo, da lahko na pametni napravi prihranite nekaj prostora. Za slabost izpostavljamo le to, da je povprečen čas nalaganja namiznih različic precej pogosto krajši od časa, ki je potreben za zagon vsebine v mobilni različici.

Katere funkcije ponuja mobilna aplikacija 20bet?

Po pregledu spletnega mesta smo ugotovili, da 20bet ponuja uporabniku prijazen vmesnik. Uporabnost je enaka v mobilni različici, kot tudi v namizni različici. Bonusi in promocije za aplikacijo 20bet so dostopni v mobilni različici. Enako velja za plačilne metode, stave v živo, podporno službo in druge igralniške vsebine.

Prijava v 20bet

Prijavite se lahko samo, če ste že registrirani uporabnik 20bet. Ob odprtju domače strani stavnice 20bet boste na desni strani videli gumb “Login”. Kliknite nanj in vpišite svoj elektronski naslov in geslo. Če ste morda pozabiti svoje geslo, stisnite na “Forgot your Password”. Če še niste registrirani uporabnik, boste najprej morali klikniti na oranžni gumb “Sign up”. Izpolnili boste podatke in ob prvem nakazilu prejeli bonus dobrodošlice za igranje športnih stav.

Kaj igrati z mobilno aplikacijo 20bet?

V stavni coni 20bet je več kot 25 športnih zvrsti. Te vključujejo nogomet, košarko, tenis in rokomet, pa tudi različne zimske športe in boks. Če se bolj kot nad klasičnimi športnimi panogami navdušujete nad e-športi, boste našli tudi izbor teh. Na posamezne e-športe lahko stavite v mobilni in namizni različici 20bet, saj aplikacija 20bet apk in prenos mobilne aplikacije 20bet nista na voljo.

Stave v živo na športni stavnici 20bet

Vsako igralniško dejavnost, ki se dogaja na glavnem spletnem mestu 20bet, je mogoče izvesti tudi na mobilni različici 20bet. Torej se stave v živo dogajajo tudi na mobilni različici 20bet. Stave v živo so na voljo poleg statistike iger, igralne infografike in vseh posodobitev v realnem času.

V mobilni različici lahko oddate stavo v živo na naslednji način: kliknite »Live«, ki se nahaja zraven gumba »Sports«. Odpre se okno s trenutno razpoložljivimi igrami za stave v živo. Kliknite na poljubno tekmo, izberite napoved in znesek vplačila, ter oddajte stavo. Omeniti velja, da 20bet ne ponuja storitev predvajanja v živo za tekme v nobeni različici.

Plačilne metode

Z vašo mobilno napravo lahko dostopate do popolnoma enakih načinov plačila, kot so dostopni v namizni različici. 20bet mobile app download opravila ne boste pogrešali. Za plačilo lahko izbirate med različnimi plačilnimi metodami, kot so Skrill, MasterCard, EcoPayz ali Visa.

V duhu modernega časa so na voljo kripto denarnice, ki so tudi dodane na seznam. Vse transakcije so varne, kar je bistvenega pomena za lagodno igranje športnih stav. Če ste iznajdljivi, lahko pri stavnici kadarkoli dvignete priigrana sredstva, ne da bi za to odšteli provizijo.

Podpora

Če se med transakcijo pojavijo težave ali če imate težave iz drugega naslova, lahko preko mobilne različice kontaktirate službo za podporo strankam. Storitev za stranke je na voljo 24/7 po e-pošti, klepetu v živo in spletnem obrazcu.

V primeru, ko želite dostop do klepeta v živo iz mobilne različice, morate klikniti gumb s tremi nožicami v zgornjem levem kotu in se premikati po strani navzdol, dokler ne vidite možnosti »Live chat«. Kliknete na to izbiro in vnesite svoje uporabniško ime in e-naslov skupaj z vprašanjem ter počakajte na dodatne informacije s strani podporne službe. Pri vprašanjih kot sta ˝ali je možen 20bet iOS prenos aplikacije?˝, in ˝ali je na voljo 20bet app android?˝, boste žal prejeli negativen odgovor.

Povzetek

Prenosa aplikacije 20bet ne boste mogli izvesti, ker trenutno še ne obstaja. Visoka združljivost pomeni, da je kljub odsotnosti aplikacije, 20bet odlična rešitev za mobilne športne stave. Operacijski sistem vašega mobilnega telefona ne igra pomembne vloge pri delovanju mobilne različice 20bet, ki se je prepričljivo izkazala tako v Android kot v iOS sistemu.

Slabosti

Mobilna aplikacija še ni razvita

Mobilna različica deluje počasneje

Mobilno izkušnjo, ki jo ponuja 20bet, v splošnem ocenjujemo kot dobro. Vsekakor nismo najbolj navdušeni, da 20bet ne ponuja mobilne aplikacije, ki bi se namestila na telefon. Igre, trgi in barvne teme pa so sicer dobro urejene in praktične.

Skupna ocena:

7/10

pogosta vprašanja

? Ali obstajajo bonusi za mobilne naprave?
Trenutno 20bet nima posebnih promocij za mobilne uporabnike, vsekakor pa lahko vsi igralci na platformi dostopajo do razpoložljivih promocij.
? Ali 20bet ponuja “live streaming” na mobilni različici?
Žal 20bet ne ponuja storitev predvajanja v živo v živo za tekme v nobeni različici.
? Ali je enostavno položiti/dvigniti denar v aplikaciji 20bet?
Aplikacija 20bet ne obstaja, vendar lahko na mobilni različici enostavno izberete metodo pologa ali dviga sredstev.
? Kje najdem 20bet promocije v mobilni različici?
S klikom na gumb s tremi nožicami v zgornjem levem kotu in zdrsom navzdol po spletni strani. Ustavite se pri napisu “Promotions”. Kliknite na napis in videli boste aktualne promocije v mobilni različici.
? Kje najdem .apk datoteko za iOS and Android?
20bet trenutno ne ponuja posebej .apk datoteke za iOS in Android. Trenutno je dostopna samo mobilna različica 20bet.

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com