Kako se registrirati pri stavnici 20bet, navodila po korakih

prednosti

  • Stave v živo

  • Na voljo je 34 športov

  • Podpora strankam je dosegljiva 24/7

  • Delno ali celotno predčasno izplačilo

načini plačila

  • Skrill
  • Neteller
  • Bitcoin

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

20Bet tipi stav iger

Preden se odločite za registracijo 20Bet, je treba preveriti ponudnika, ki ga ponuja spletna postavka. 20Bet vam ponuja več kot 34 različnih športov, ki jih lahko dodate tako pred prihodom, kot tudi v živo. Vsem strankam, ki so tako uspešno opravile 20Bet spletno registracijo, je na voljo pestor stavni trg, ki ga lahko pokličete z najboljšimi ponudniki spletnih strani.

20Bet izstopajte predvsem po izjemnih ponudnikih za igranje e-športov in širokih ponudbah stavnih možnosti na nogometu. Vsekakor pa zgolj bogata ponudba tipov stav ni dovolj, da bi opravili registracijo 20Bet. Ogledali si bomo, kar vam ponuja 20Bet in tako opravičite postopek registracije in prijave na vaš račun.

20Bet bonus za registracijo v Sloveniji

Vsak novi uporabnik ima pravico do prejema bonusa za registracijo 20Bet. Za nove stranke je na voljo ponudba, ki nudi do 100 % bonus dobrodošlice. S tem bonusom si lahko zagotovite do 100 EUR brezplačnega stavnega denarja, minimalni znesek pri prvem pologu pa znaša 10 EUR. Gre za dobro bonus ponudbo, ki je na voljo za uspešno 20Bet Slovenija registracijo. Vsi novi uporabniki lahko obliko bonusa, ki ga želijo prejeti, izberejo že ob procesu registracije. Postopek 20Bet online registracije bo po korakih opisan v prihajajočem poglavju.

Kako se registrirati pri stavnici 20Bet, navodila po korakih

20Bet registracijo lahko opravite tako na spletni strani stavnice, kot tudi na njeni mobilni različici. V spodnjih korakih boste izvedeli kaj potrebujete za registracijo in kako lahko uspešno opravite posamezne korake. Za vas smo pripravili pregled postopka registracije 20Bet na mobilni napravi.

V kolikor do stavnice ne dostopate z direktno povezavo, morate sprva v vaš priljubljeni brskalnik vnesti naslov stavnice. Na domačem zaslonu v zgornjem desnem kotu najdete oranžni gumb za 20Bet registracijo »Sign up«.

20bet registracija

Po kliku na gumb lahko ustvarite vaš račun. Že na tem koraku lahko izberete tip bonusa, ki ga želite prejeti kot nova stranka. Izberete državo, vpišete svoj elektronski naslov in poljubno geslo.

20bet registracija info

V drugem delu postopka registracije 20Bet izberete poljubno valuto v kateri želite igrati na stavnici. Izbirate lahko med 27 različnimi valutami. V tej fazi vnesete tudi vaš spol, ime in priimek ter datum rojstva.

20bet valuta

V zadnji fazi kreiranja računa vpišete vaš naslov ter kraj bivanja s poštno številko. Vnesete še mobilno številko, ter s klikom na gumb »Submit« potrdite, da ste starejši od 18 let, ter da ste prebrali in se strinjate s pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

20bet mobilno stevilko

Tako ste uspešno zaključili postopek 20Bet Slovenija registracije. 20Bet je namreč ena tistih spletnih strani, ki od vas ne zahteva posebne ali dodatne potrditve preko e-pošte ali sms sporočila. Na svoj račun lahko takoj naložite sredstva.

Prijavite se v svoj račun 20Bet

Prijava na 20Bet v Sloveniji je mogoča le, če ste predhodno opravili postopek registracije. V 20Bet se vpišete s klikom na zeleni gumb za prijavo z napisom »Login«. Nato vpišete svoje podatke, torej elektronski naslov in geslo, ki ste ju uporabili ob registraciji, ter še enkrat pritisnete na gumb »Log in«.

20bet prijava

3 stvari, ki jih morate poznati o registraciji na 20Bet

20Bet registracija je torej hitra in enostavna. Opravite jo lahko kjerkoli v le nekaj minutah. Tako si lahko med vožnjo z avtobusom ustvarite račun in pričnete z igranjem stav. Postopek je preprost, saj za dokončanje registracije ne potrebujete takoj potrditi svoje identitete.

Za 20Bet online registracijo boste potrebovali elektronski naslov in telefonsko številko. V procesu registracije pa boste morali navesti še: vaše ime, priimek, spol, datum rojstva, naslov, kraj in poštno številko. Za registracijo na 20Bet stavnici ne potrebujete vnašati posebnih osebnih podatkov, ki jih niste že vnesli pri registraciji na Facebooku ali katerem drugem družbenem omrežju.

Tretjič, 20Bet sprejema zelo široko paleto plačilnih metod. Poleg depozita z bančno kartico ali s pomočjo elektronske denarnice lahko depozit opravite tudi s pomočjo kriptovalut. Med slednjimi zagotovo izstopa Bitcoin. Plačevanje z bančno kartico ali elektronsko denarnico drugih oseb je strogo prepovedano in vodi v trajno blokado računa.

Napake pri registraciji in identifikaciji

Kljub preprostemu postopku prijave na 20Bet v Sloveniji in identifikaciji 20Bet je možno, da se pri postopku registracije, prijave ali identifikacije srečate z izzivi ali napakami. Glavni izziv v kratkem postopku registracije predstavlja dvojni prazni prostor pri mobilni številki.

Prvi kvadratek je načeloma izpolnjen na podlagi avtomatske zaznave vašega IP naslova, kljub temu pa se lahko zgodi, da je kvadratek prazen. V tem primeru morate paziti, da vpišete + pred mednarodno klicno številko Slovenije. Bodite torej pozorni, da vpišete +386 in ne 00386.

Prav zaradi napačnega vnosa predklicne številke lahko izkusite težave pri registraciji. Vsekakor pa ne velja pozabiti, da nato v nadaljevanju ne vpisujete prve ničle v vaši mobilni številki.

Drugo težavo lahko povzroči napačno geslo. Pri procesu 20Bet registracije vpišete geslo zgolj enkrat, zato bodite pozorni, predvsem, če gre za kompleksnejše geslo, ki vsebuje različne znake, da vpišete pravo geslo.

V primeru napačnega tipkanja raje izbrišite celotno geslo in ga vnesite znova. V primeru, da ste se pri registraciji geslo narobe vtipkali, ga lahko ponastavite s klikom na gumb za pozabljeno geslo »Forgot your password?«.

V primeru, da imate dolgotrajnejše težave pri dostopu do vašega računa, pa lahko nemudoma kontaktirate oddelek za podporo uporabnikom, ki je operativen 24 ur na dan vse dni v tednu.

Povzetek

Kot smo lahko spoznali v tem članku je 20Bet registracija zelo preprosta in hitra. Proces registracije in prijave ne bi smel predstavljati posebnih težav. Kljub temu pa vas lahko pri vhodu na 20Bet pričakajo neljuba presenečenja in izzivi. Prav zato smo za vas pripravili pregled postopka registracije po korakih s podrobnim opisom in slikami za lažjo izvedbo postopka. Vedno pa lahko kontaktirate tudi službo za podporo strankam, ki je na voljo za rešitev tako manj kot bolj kompleksnih izzivov.

2 ocen, povprečno 5 od 5

pogosta vprašanja

? Kako opravim registracijo?
Registracija 20Bet je enostavna in hitra, opravite jo lahko v le nekaj minutah. Vsi koraki so podrobneje opisani v poglavju Kako se registrirati pri stavnici 20Bet, navodila po korakih.
? Ali so za registracijo preko mobilne naprave na voljo posebni bonusi?
Ne, za registracijo z pametnimi mobilniki ni na voljo posebnih bonusov. Kljub temu pa je na voljo 100 % bonus dobrodošlice v višini do 100 EUR.
? Katere plačilne metode lahko uporabim?
20Bet ponuja izjemno širok nabor plačilnih metod. Poleg klasičnih plačilnih metod, kot so elektronske denarnice in bančne kartice, sprejema tudi številne kriptovalute.
? Ali je pri registraciji predvideno varnostno preverjanje identitete?
Pred prvim izplačilom s stavnega računa boste na stavnico morali poslati kopijo osebnega dokumenta, da lahko preverijo vašo identiteto.
? Na koliko različnih športov lahko stavim?
Stavite lahko na 34 različnih športov.

Oceni avtorja

Tomaš Selinec

Tomaš Selinec

Imam odlične komunikacijske sposobnosti in uživam v delu z ljudmi.

tomas.selinec@gmail.com