Kako se registrirati pri stavnici 22bet, navodila po korakih

prednosti

 • 61 plačilnih metod pologa za slovenske uporabnike

 • Bonus dobrodošlice ob registraciji

 • Možnost cashouta

 • 24/7 podpora uporabnikom

načini plačila

 • Skrill
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Bitcoin

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Registracija na 22bet je preprost postopek, ki traja zgolj nekaj minut. Za razliko od nekaterih drugih sorodnih spletnih mest, kjer je potrebno iti skozi številne sloje, je ustvarjanje računa na 22bet mačji kašelj. Kljub temu, da so suhoparni in vzamejo nekaj časa, je vredno prebrati pogoje in določila online stavnice.

A vam zadevo olajšamo, bomo povzeli tri kritične stvari, ki jih najdete v vsebini pogojev in določil pri 22bet. Stave niso dovoljene mlajšim od 18 let, predstavnikom drugih stavnic ali deležnikom določenih dogodkov, kot so sodniki in trenerji. Za vsak IP naslov lahko opravite samo eno registracijo na spletu.

Priporočljivo je, da priigrana sredstva izplačate z isto plačilno metodo, s katero ste sredstva na vaš stavni račun nakazali.

 • Hiter in uporabniku prijazen registracijski proces,
 • mobilna aplikacija za Android in iOS,
 • podporna skupina za pomoč strankam 24/7,
 • 100 % bonus dobrodošlice do največ 122 evrov za igralce v Sloveniji,
 • preko 30.000 prenosov tekem v živo vsak mesec.

22bet stavne metode

Na splošno je 22bet večinoma znan kot verodostojna spletna stavnica z obsežno in uporabnikom prijazno ponudbo. V njeni kratki zgodovini je stavnica 22bet uspela ponuditi velik portfelj športnih disciplin, čez 20 jih je. Na dogodke v realnem času lahko stavite v živo in sicer na več kot 1.000 tekem dnevno.

Za ljubitelje računalniških iger in e-športa je na voljo edinstven izbor stavne ponudbe: Mortal Kombat, DOTA 2 Masters Tournament, League of Legends Challenger in CS:GO Perfect World Asia League.

Ne glede na to, ali vas zanimajo najbolj sveže kvote ali preprosto želite dobiti najboljšo ceno za vašo stavo, vas 22bet ne bo razočaral. Spletna stran stavnice ponuja podrobne statistične podatke, s katerimi si lahko pomagate pri izbiri stav na dogodke. Aktualnemu stanju na športnih terenih v realnem času se kvote prilagajajo.

Ne glede na to, ali želite vložiti stavo pred pričetkom dogodka, ali želite na platformi uživati v funkciji predčasnega izplačila, je oboje mogoče. 22bet online registracija je enostavna, tako da se lahko prav hitro povežete v svet stavne ponudbe.

Bonus za registracijo 22bet

Spletna športna stavnica 22bet je trenutno ena od najbolj zanimivih spletnih stavnic na trgu tudi zaradi odličnih bonusov.

Vsak nov uporabnik iz Slovenije lahko ob registracija računa prejme bonus 22bet dobrodošlice v višini 100 % začetnega nakazila. Zgornja meja bonusa je določena pri 122 evrih. Bonus dobrodošlice je možno izkoristiti enkrat, za izplačilo pridobljenega zneska pa je potrebno izpolnjevati določena pravila za izplačilo bonusov.

Znesek bonusa je treba staviti najmanj petkrat, pri tem pa uporabiti kombinirane stave z dogodki, katerih najnižje kvote so 1,40. Vpiši se 22bet in prejmi bonus dobrodošlice.

22bet registracija

Če želite postati igralec pri spletni stavnici 22bet, je tako kot pri ostalih sorodnih spletnih mestih najprej potrebno opraviti registracijo. 22bet registracija poteka v sedmih korakih. Obiščite spletno mesto 22bet.

22bet registrati korak 1

V zgornjem desnem kotu spletnega mesta kliknite gumb ˝Registration˝ z belo pisavo in zelenim ozadjem.

22bet registrati korak 2

Pojavila se bo nova spletna povezava, v katerem izpolnite zahtevane osebne podatke: e-naslov, ime, priimek, geslo. Država Slovenija in valuta evro bosta samodejno izbrani.

22bet registrati korak 3

S klikom potrdite vnešene podatke in to je vaš vhod 22bet v živo v svet stav.

22bet registrati korak 4

22bet sport registracija

22bet Slovenija registracija opravdava klikom na levem kotu zaslona web stranica. Nato kliknite tri vodoravne uporedne crte crnih boja, koje se nalaze desno od gumbe za vpis na račun.

Vamizni ili mobilni različici web stranice 22bet stavke registracije pričvrstite pritiskom na gumb Sign Up na vrhu zaslona. Pronaći ćete u sistemu sportskih stavki.

Upotpunivanje iskusnih igrača je 22bet online registracija izvanredno enostavna. Ob pretpostavci, da svi koraci u postupku registracije 22bet izvedeni pravilno, je i celokupni postupak brzo zaključen.

V kolikor se pri bilo kojem od korakova zalomi, dobro je pripremiti na čimprejšnje rješenje nastalih problema. U nastavku ćemo informirati o nekim izzivima i mogućim rješenjima nanje.

Štiri stvari, ki bi jih morali vedeti o zahtevah za prijavo v 22bet

Prijava na 22bet v sloveniji je uspešno opravljena le, če potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z določili in pogoji ter politiko zasebnosti podjetja, soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov in potrjujete, da ste polnoletni. Prejeli boste besedilno sporočilo, v katerem bodo prikazani vaši prijavni podatki 22bet. Usvariti morate le še uporabniško ime in geslo. Upoštevajte, da v postopku 22bet Slovenija registracija ne morete spremeniti naslednjih podrobnosti:

 • številka računa,
 • email naslov,
 • ime,
 • država prebivališča.

Če pozabite geslo za prijavo v vaš stavni račun, se poslužite povezave za obnovitev gesla. Najdete jo v oknu, kjer vnesete vaše podatke za prijavo. Vnesti bo potrebno elektronski naslov, na katerega boste prejeli povezavo za ponastavitev gesla.

22bet napake pri registraciji in identifikaciji

Med postopkom registracije lahko pride do težav, zato je priročno, da izvedete rešitve ob morebitnem soočanju z njimi.

22bet registracija ponuja več oblik preverjanja pristnosti. Zgodi se, da ob poskusu prijave v vaš stavni račun sistem sporoči napako v obliki klicaja in zapisa, da je potrebno za prijavo vpisati uporabniško ime in geslo.

V tem primeru še enkrat preverite, ali ste ob prijavi obe informaciji pravilno vpisali. Preverite tudi, če ste po registraciji aktivirali račun.

Še vedno obstaja možnost prijave z vašo identifikacijsko številko. Zgodi se, da pozabite ali izgubite geslo, zato ne morete dostopati do vašega stavnega računa. V tem primeru zahtevajte spremembo gesla s klikom na ustrezni gumb v razdelku za prijavo.

Zahtevate lahko, da se navodila za spremembo gesla pošljejo v obliki sms sporočila, ki ste jo določili v vašem profilu.

Če ste v vaš stavni račun že prijavljeni, lahko geslo spremenite kar v vašem osebnem profilu. Lahko se vam dogodi, da ne najdete vaše številke računa 22bet.

Številko računa najdete na dveh mestih. Prvo je v potrditvenem pismu oziroma priponki, prejetem med registracijo. Drugo je v vašem osebnem profilu, kjer so locirani podatki o računu.

Zaključek

Čeprav je relativno nova stavna hiša, je 22bet platforma vredna preizkusa. Z ogromno ponudbo bonusov in koristnimi stavniškimi orodji se boste počutili kot VIP stranka. 22bet online registracija je varna, šifrirana in zaščitena stavnica, zato je vredno razmisliti o možnosti registracije na tem mestu. Odprtje računa pri 22bet je mnogo enostavneje kot opraviti s Cooperjevim testom v manj kot 12 minutah!

3 ocen, povprečno 5 od 5

pogosta vprašanja

? ☝ Koliko stavnih računov lahko registriram pri 22bet?
Na vaše ime lahko opravite eno registracijo stavnega računa. V postopku registracije zagotovite pravilne informacije.
? ☝ Ali lahko registracijo pri 22bet opravim preko mobilne aplikacije?
Tako je, ne glede na to, ali uporabljate Android ali iOS, lahko preko mobilne aplikacije opravite postopek registracije.
? ☝ Katere dokumente potrebujem za verifikacijo računa pri 22bet?
Za verifikacijo računa potrebujete dokumente, ki potrjujejo vašo starost in naslov bivanja. Predložiti je torej potrebno osebno izkaznico ali potni list, s čimer je dokazana identifikacija 22bet. Za potrditev naslova je potrebno navesti račune položnic, kot sta računa za mobilni telefon ali bančni izpisek.
? ☝ Kaj naj naredim v primeru vpisa napačnih podatkov v postopku registracije?
Obrnite se na tehnično podporo strankam 22bet. Prosite za stik preko klepeta v živo.
? ☝ Ali 22bet igralcem omogoča premor od športnih stav?
Da, pri igranju na 22bet igralcem omogočajo premor. Obrnite se na podporo strankam in prosite za začasno zaprtje vašega računa. Razpoložljiva obdobja za premor so šest mesecev, eno, tri in pet let.

Oceni avtorja

Dominik Vukovic

Dominik Vukovic

Športni zanesenjak, predvsem ljubitelj iger z žogo in zagrizeni premagovalec kolesarskih kilometrov, na vseh mogočih podlagah, v vseh mogočih razmerah. Rad vržem na koš in gledam druge, ko se podijo za žogo na zelenici.

dominik.vukovic@mightytips.com