Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Pregled mobilne aplikacije stavnice Bet-at-home

Bet-at-home mobilna aplikacija za Android in iOS sisteme je lahko dostopna in upošteva sistemske zahteve, kar pomeni, da jo je mogoče uporabljati na še tako preprostem pametnem telefonu. Predstavljamo vodnik za mobilne naprave, in sicer za Android in iOS sisteme.

Android APP

 • EN, SI

 • 100 + prenesi

 • ? mB

 • 7 / 10

Prenesi

Apple IOS

 • EN, SI

 • 100 + prenesi

 • 141.7 mB

 • 10 / 10

Prenesi

Pregled mobilne aplikacije stavnice Bet-at-Home

Uporabnikom ponuditi stavno aplikacijo, ki je na voljo za Android in iOS uporabnike, je med temeljnimi gradniki dobrega poslovanja večine spletnih stavnic. Mnogi uporabniki Android in iOS sistemov radi spremljajo najnovejše ponudbe in gibanje koeficientov ter igrajo športne stave prav preko mobilnih naprav.

Obstaja veliko stavnic, ki verjamejo, da imajo najboljšo stavno aplikacijo. Vedeti je potrebno, da se njihove ponudbe razlikujejo glede na to, kako ustrezajo željam in potrebam posameznikov, ko gre za priljubljene funkcije v stavni aplikaciji. Ta mobilni vodič je namenjen obravnavi stavnice Bet-at-home, vključuje pa tako prednosti kot slabosti razpoložljivih mobilnih možnosti igranja športnih stav.

Kako prenesti in namestiti Bet-at-home Mobile

Ni pomembno, ali uporabljate mobilni telefon s sistemom Android ali iOS, saj lahko mobilno aplikacijo prenesete na obeh. Prednost mobilne aplikacije Bet-at-home je njena dostopnost v Android in iOS sistemu, do nje pa lahko dostopa širok krog uporabnikov. Iskanje omenjene aplikacije je lahko težavno za Android uporabnike, saj v trgovini Play zaenkrat ni na voljo.

Namestitev je dokaj enostavna, saj potrebujete le mobilno napravo in internetno povezavo. Prenos mobilne aplikacije Bet-at-home je brezplačen. To velja tako za Bet-at-home iOS prenos kot tudi za prenos Bet-at-home aplikacijo Android. Takoj po namestitvi aplikacije lahko pričnete z uporabo mobilne aplikacije. V nadaljevanju predstavljamo vodnik za namestitev in registracijo mobilne aplikacije za Android in iOS sistem.

Kako namestiti aplikacijo Bet-at-home za Android sistem?

Najprej boste morali obiskati spletno mesto na Bet-at-home, saj aplikacija ni na voljo v Google Play trgovini. Bet-at-home apk prenos za Android mobile torej najdete na spletnem mestu stavnice. Sledi postopek namestitve app Bet-at-home po korakih:

 • Pojdite na spletno mesto Bet-at-home.
 • Izvedite postopek prenosa Bet-at-home mobile app download in namestite mobilno aplikacijo Bet-at-home.
 • Opravite registracijo ali prijavo v vaš stavni račun.
 • Naložite sredstva na stavni račun.
 • Bet-at-home mobilna aplikacija Android je na voljo za uporabo. Pričnite s stavnimi napovedmi.

Kako namestiti aplikacijo Bet-at-home za iOS sistem?

Za igralce, ki uporabljajo iPhone, je na voljo aplikacija za iphone Bet-at-home. Bet-at-home je razvil aplikacijo, podobno tisti za naprave Android, vendar združljivo z napravami iOS. Večina funkcij tukaj je enakih tistim, ki bi jih dobili z aplikacijo za Android. Prenos aplikacije Bet-at-home iOS je možno izvesti v trgovini za aplikacije. Postopek namestitve aplikacije za iOS je razmeroma manj težaven v primerjavi s postopkom namestitve Bet-at-home app Android. To je zato, ker Apple nima težav z uvrstitvijo aplikacij za stave s pravim denarjem v svojo uradno trgovino z aplikacijami. Postopek namestitve po korakih je sledeč:

 • Registrirajte račun na spletnem mestu Bet-at-home.
 • Odprite trgovino z aplikacijami v iPhonu.
 • Poiščite aplikacijo s ključnimi besedami “Bet-at-home”.
 • Kliknite za prenos in namestitev aplikacije.
 • Zaženite aplikacijo, naložite sredstva in začnite s stavami.

Mobilna različica, Android, iOS: prednosti in slabosti

Mobilni Bet-at-home ponuja zelo spodobno mobilno različico spletnega mesta. Uporabnost mobilne različice spletnega mesta Bet-at-home je enako dobra, kot je Bet-at-home mobile app. Mobilna različica podpira več brskalnikov in je hitro odzivna. Zgolj od vas je odvisno ali imate raje mobilne različice ali aplikacije, uporaba pri Bet-at-home je v obeh primerih skoraj popolna.

Kot edini minus izpostavljamo, da ima mobilna različica enake omejitve kot druge spletne strani. Ko boste imeli odprtih več zavihkov, se boste morda izgubili v morju slednjih in boste težje našli želenega. Kadar želite preprost in enostaven način dostopa do Bet-at-home stavnice brez dodatne zapletenosti namenskih aplikacij ali datotek .apk, pa je mobilna različica najboljša rešitev.

Katere funkcije vam ponuja aplikacija Bet-at-home?

Kar zadeva uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo, je Bet-at-home vrhunska stavnica. Mobilna aplikacija trenutno podpira celoten seznam funkcij in možnosti namiznega spletnega mesta. Igralci lahko s samo nekaj kliki vplačajo, stavijo in izvedejo dvig sredstev. Poleg tega je aplikacija združljiva z najbolj priljubljenimi mobilnimi operacijskimi sistemi, kot sta iOS in Android. Še posebej priporočamo uporabo aplikacije, če stavite na poti.

Aplikacija Bet-at-home: kako se prijaviti?

Postopek prijave za Android in iOS je zelo preprost in vzame le nekaj sekund časa. Ko želite dostopati z aplikacijo za Android ali iOS do svojega uporabniškega računa, kliknite na ˝prijava˝. Gumb se nahaja v zgornjem desnem kotu strani.

Pojavi se okno, kjer vpišete svoj stavni račun ali elektronski naslov in geslo. Vsi podatki so obvezni, da lahko dostopate do svojega računa. Po prijavi imate takoj dostop do vseh funkcij stavnega računa. Če še nimate svojega stavnega računa, se lahko prijavite tudi kot gost.

Športne stave

Mobilni Bet-at-home, športne stave ponuja v številnih in raznolikih možnostih. Izberite kategorijo šport in na voljo bo več kot 75 športnih zvrsti, ki vam zagotavljajo športno akcijo skozi vse leto. Sem spadajo priljubljeni športi, kot so nogomet, tenis, kriket, golf in rugby, ter lepo število manj znanih športov. Ko želite staviti na določen športni dogodek, preprosto izberite dogodek, ki vas zanima in sestavite napoved. Izbor bo dodan na stavni listek, ki ga lahko po želji spremenite. Z oddajo napovedi boste v igri za dobitek.

Mobilna aplikacija Bet-at-home: stave v živo

To je še eno področje športnih stav, ki se je v zadnjih letih spremenilo. Stave v živo dajejo strankam Bet-at-home priložnost, da stavijo na dogodke, ki se dogajajo v realnem času. Na mobilni aplikaciji se zgoraj zgoraj nahaja razdelek ˝stave v živo¨.

S klikom nanj boste pred seboj zagledali možnosti, ki omogočajo stave v živo. Stave v živo pri Bet-at-home potekajo ves dan, po vsem svetu, zato je možnosti obilo. Stavite lahko na različne športe, vendar je pri tem pogoj, da dogodek poteka ravno takrat, in da izvedete prenos aplikacije Bet-at-home, v kolikor želite biti popolnoma mobilni.

Plačila

Eden najpomembnejših izzivov, na katerega večina igralcev naleti pri igranju na mobilnih napravah, so pogoji pri nakazilih in izplačilih sredstev. Z Bet-at-home vam glede tega ni treba skrbeti, saj je blagajniški oddelek primeren tudi za mobilne igralce. Iz mobilne aplikacije boste dostopali do celotnega nabora možnosti plačila.

Stavni operater Bet-at-home ponuja vse najbolj priljubljene in tradicionalne načine plačila, ki bi nam morali pomagati pri položitvi stave in kasnejšem dvigu sredstev. Med ponujenimi možnostmi plačila lahko med drugim najdete kreditne kartice, Neteller, Skrill, PayPal in Paysafecard. Plačilne metode so integrirane v mobilni sistem, zato je lažje opraviti polog in dvig sredstev.

Podpora športne stavnice Bet-at-home

Kontaktna služba za stranke je precej zanesljiva, saj ponuja podporne rešitve v več jezikih. V primeru prikaza oreha, ki ga sami ne morete streti, se lahko poslužite več načinov za komunikacijo s podporno skupino. Poleg klepeta v živo obstajajo tradicionalni načini naslavljanja poizvedb in težav.

To so telefon, e-pošta, faks in platforme socialnih medijev. V primeru, ko jih kontaktirate preko e-pošte ali klepeta v živo, lahko izberete konkretno področje, ki vas zanima oziroma na katerem se soočate s težavo. Podporna služba je zelo hitro odzivna in visoko strokovna.

Povzetek

Mobilna aplikacija Bet-at-home je med vodilnimi na trgu in ponuja podobne možnosti, ki so na voljo v namizni različici. Če imate posodobljeno različico mobilne aplikacije z zanesljivo internetno povezavo, lahko uživate v vseh razpoložljivih možnostih.

Slabosti

Za Android uporabnike ni na voljo app v Google Play trgovini,

Potrebno je iskanje, prenos in namestitev aplikacije.

Storitve za stranke so zanesljive in na voljo v slovenskem jeziku. Bet-at-home aplikacija prenos omogoča tako iOS kot Android mobilnikom, ter je hitra in brezplačna.

pogosta vprašanja

? Ali obstajajo bonusi in promocije za aplikacijo Bet-at-home?
Ena najboljših stvari na tej platformi je bonus dobrodošlice. Na voljo je bonus dobrodošlice v višini do 200 eur in sicer novo registriranim uporabnikom. Bonusi in promocije niso posebej ločeni glede na vir dostopa do stavnice Bet-at-home, možno pa jih je unovčiti s katerokoli napravo.
? Ali Bet-at-home ponuja storitve prenosa tekem v živo na mobilni aplikaciji?
Prenos tekem v živo je omogočen le za določene dogodke.
? Kako enostavno je položiti/dvigniti denar v aplikaciji Bet-at-home?
Pologi in dvigi v aplikaciji Bet-at-home so zelo enostavni. Izberete lahko plačilno metodo, s katero želite položiti ali dvigniti sredstva, na to pa vpišete želen znesek.
? Kje v aplikaciji najdem promocije na Bet-at-home?
Vse ponujene promocije boste našli na vrhu aplikacije na desni strani. S prstom podrsajte po zaslonu in zasledili boste razdelek ˝promocije˝.
? Kje lahko najdem datoteko za aplikacijo Bet-at-home apk za iOS in Android?
Na domači strani namiznega spletnega mesta za mobilne naprave boste našli povezavo za prenos mobilne aplikacije v svojo napravo.

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com