Kako se registrirati pri Bet-at-home?

prednosti

 • Bonus dobrodošlice do 200 EUR

 • Pomoč uporabnikom v živo

 • Možnost predčasnega izplačila

 • Stave v živo

 • Tudi v slovenščini

načini plačila

 • Mastercard
 • Neteller
 • VISA

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Glavna stranPrijava na bet-at-home v Sloveniji igralcem prinaša sodelovanje na spletnem mestu stavnice, ki si prizadeva postati ena vodilnih v Evropi. Če želite slediti motu stavnice, ki pravi, da je življenje igra, lahko v nadaljevanju besedila preberete najpomembnejše informacije o tem, kako poteka bet-at-home registracija in kako izgleda prijava na bet-at-home v Sloveniji.

 • Bonus dobrodošlice do 200 evrov za novince.
 • Enkrat dnevno je med vsemi registriranimi uporabniki naključno izbran ˝Zmagovalec dneva˝. S prijavo v bet-at-home stavni račun si lahko zagotovite denarno nagrado v višini najmanj 50 evrov.
 • Bet-at-home igralcem ponuja različne načine odgovornega igranja. To so ukrepi za izboljšanje samoocenjevanja na področju zasvojenosti z igrami na srečo, pomoč z navodili, pomoč pri iskanju in uporabi pomoči, možnost omejitve stavnega računa, začasna ali trajna blokada, ter center za pomoč naročnikom preko telefona ali e-mail sporočila 24 ur dnevno.
 • Spletna stran v slovenskem jeziku.

Bet-at-home stavne metode

Bet-at-home sport registracija je predpogoj za oddajanje športnih napovedi več kot 100 stavnih kategorij, od nogometa do vremena. Bet-at-home na pogosta vprašanja v zvezi z najpomembnejšimi vrstami stav odgovarja v za ta namen sestavljenem priročniku za stavljenje. V njem lahko preverite 17 najpogosteje zastavljenih vprašanj, in med drugim ugotovite, kdaj se v odbojki prekorači točkovni limit in kako deluje Head-to-Head stava.

Bet-at-home bonus ob prijavi za igralce v Sloveniji

Bonus za registracijo bet-at-home računa novincem omogoča prejem bonusa dobrodošlice vse do višine 200 evrov. Stavni karieri boste dali dodaten zagon s štirimi preprostimi koraki. Registrirajte se ali prijavite, če računa še nimate, in napolnite stavni račun. V stavnem računu kliknite na ˝Unovčite bonus˝. Vnesite kodo FIRST. Na vaš stavni račun bo knjiženo 50 % vplačanega zneska, do največ 200 evrov. Bet-at-home opredeljuje 16 pravil in pogojev bonusa.

Dobro je vedeti, da ima vrednost bonus kode FIRST omejen časovni rok trajanja. Biti mora vnešena najkasneje 10 dni po prvem vplačilu. Svetujemo, da pravila in pogoje bonusa natančno preberete, saj se boste s tem izognili kasnejšim morebitnim neprijetnostim. Registracija bet-at-home računa torej prinaša precej velikodušen bonus dobrodošlice. V nadaljevanju izveste, kako poteka bet-at-home online registracija.

Kako se registrirati na Bet-at-home?

Bet-at-home online registracija je izredno enostavna. S klikom na gumb ˝Registrirajte se zdaj!˝ boste preusmerjeni na stran z registracijskim obrazcem.
registracija z glavne strani in iz menija

Vseboval bo prazna polja, ki jih zapolnite z zahtevanimi podatki: ime in priimek, veljavni e-naslov, datum rojstva, naslov prebivališča, uporabniško ime in geslo. S tem boste potrdili popolnost in pravilnost vseh navedenih podatkov. Neobvezno lahko vpišete tudi telefonsko številko. Potrditi morate, da ste starejši od 18 let in ste prebrali ter se strinjate s splošnimi pravili in pogoji.
Obrazec za registracijo

Po izpolnitvi vseh polj in kliku na gumb ˝registriraj se˝, boste prejeli verifikacijsko e-poštno sporočilo. Vsebovalo bo verifikacijsko povezavo. Po verifikaciji vašega e-poštnega naslova boste preko maila prejeli še vašo številko za vpis na stavnico. To 8-mestno številko si velja zapomniti, ker jo boste potrebovali pri vsakem vpisu. Po kliku na povezavo boste samodejno prijavljeni v vaš stavni račun na spletu. Bet-at-home stavnica z registracijo omogoči vplačilo in igranje športnih stav.

Bet-at-home prijava

Stavnica Bet-at-home v Sloveniji je dostopna preko glavne povezave oziroma URL-ja spletne strani https://www.bet-at-home.com. Trenutno je slovenskim stavničarjem povezava onemogočena zaradi blokade. Do stavnice in igranja na njej lahko dostopate preko alternativne povezave https://www564.bet-at-home.com/.

Bet-at-home Slovenija registracijo boste uspešno opravili preko ene od alternativnih povezav stavnice. Za prijavo v vaš stavni račun na vstopni strani spletne strani stavnice bet-at-home kliknite na gumb ˝PRIJAVITE SE˝. Najdete ga desno zgoraj, zapis je bele barve, obdaja ga zeleno ozadje pravokotne oblike. Za uspešno prijavo morate izpolniti dve obvezni polji. Prvo zahteva 8-mestno številko stavnega računa ali e-mail. Drugo zahteva geslo.

V primeru pozabljenega gesla v istem polju, ki ga zahteva, kliknite na ˝Pozabili?˝. Preusmerjeni boste na novo povezavo, preko katere v dveh korakih obnovite geslo. V prvem koraku izpolnite obrazec in pošljite vpisane podatke. Identifikacija bet-at-home je opravljena z vnosom vaše številke stavnega računa ali e-mail ter letnico rojstva. V primeru pozabljenih podatkov za prijavo kliknite na povezavo, navedeno v vrstici za vnosom letnica rojstva.

Preumerjeni boste na novo stran, kjer boste ponovno opravili dva koraka. V prvem koraku boste vpisali osebne podatke in po želji dodatne informacije. V drugem koraku boste prejeli e-mail sporočilo z informacijami o tem, kako ponastaviti vaše geslo.

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti o Bet-at-home zahtevah v zvezi s prijavo

Za vhod bet-at-home stavne ponudbe morate imeti veljaven stavni račun. Na njem mora biti zadostna višina denarnih sredstev. Odvisno od višine sredstev na tem računu lahko takoj oddate stave in/ali prenesete ta sredstva v sredstva za igranje ali poker žetone. Na vaše ime lahko odprete en račun, večje število ni dovoljeno.

V primeru suma, da ste izvedli večkratne registracije bet-at-home računa z namenom izogiba omejitev stavljenja, izplačevanja denarja ali dobička, si stavnica pridržuje pravico do zamrznitve ali zaprtja računa.

Dobitki so v tem primeru razveljavljeni, poleg tega pa ne prejmete vračila začetnih vplačil. Odprtje računa lahko opravite samo kot fizična oseba, ne pa tudi kot pravna oseba. Bet-at-home registracijo morate opraviti osebno in izključno v vašem imenu in za vašo osebno rabo.

1 ocen, povprečno 5 od 5

pogosta vprašanja

? Bet-at-home registracija je opravljena. K čemu se zavežem kot stranka?
Z registracijo se zavežet.
? Kaj vključuje postopek poznavanja lastnih strank (˝know your client˝)?
Postopek poznavanja lastnih strank je oblika preverjanja pristnosti. Izveden je pri odprtju računa in pri transakcijah. Izpeljan je tako neposredno preko bet-at-home, kot tudi preko partnerja Jumio Corporation. Od vas bodo zahtevali osebni dokument, potrdilo o stalnem bivališču, podatke o premoženju in dohodkih, sebke in ostale informacije.
? Koliko časa imam za pritožbe v zvezi s stavnim računom in stanjem na njem?
Za pritožbo v zvezi s stavnim računom in stanjem na njem kontaktirajte tehnično podporo. Pritožbe so možne v 45 dneh od stavnega dogodka. Če v tem roku pritožbe ne vložite, pomeni, da ste sprejeli novo stanje na računu.
? Kaj je neaktivni račun?
Neaktivni račun je tisti, pri katerem v zadnjih zaporednih dvanajstih mesecih ni bilo zabeležene ne prijave in ne odjave. V kolikor ste prepoznani kot neaktivni igralec, si družba bet-at-home pridržuje pravico zaračunati upravljavsko provizijo v višini 5 evrov. Upravljavska provizija bo bremenila vaš stavni račun.
? Ali lahko zaprem svoj bet-at-home račun?
Četudi je bet-at-home online registracija že opravljena, imate pravico do zaprtja stavnega računa. Za uspešno izvedbo tega opravila obvestite bet-at-home po e-pošti. Po prejetju sporočila bo bet-at-home vaš stavni račun zaprl po ustreznem postopku.

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com