Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Bet365 v Sloveniji

8.9/10

prednosti:

 • Prenosi iger Bet365 v živo

 • Stave v živo

 • Avtomatska izplačila

 • Mobilna aplikacija Bet365

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Specifikacije

 • Uporabnost

  9

 • Kvote

  8

 • Mobilna verzija

  9

 • Bonusi in Promocije

  8

 • Vrste Stav

  10

 • Kredibilnost

  9

 • Načini Plačila

  9

 • Podpora

  9

Uporaba spletne strani Bet365

9/10

Stavnica Bet365 ima izredno pregledno in uporabniku prijazno spletno stran. Zasnovana je zelo preprosto.

Prednosti

Slabosti

V Sloveniji je dostop do strani pogosto onemogočen, zato je potrebno poiskati alternativne bet365 povezave

Njena barvna shema sestoji iz črne, zelene in rumene barve. Stran je na voljo v 20 različnih jezikih, do nje pa lahko dostopate preko računalnika, tablice in mobilnega telefona.

Tako je na voljo tudi mobilna aplikacija – Bet365 app, ki jo lahko naložimo na pametne telefone z operacijskim sistemom iOS in Android.

Kvote in stave na Bet365

8/10

Stavnica Bet365 ponuja možnost stave na vseh glavnih stavnih trgih. Višine kvot so v večini primerov zelo konkurenčne, nemalokrat celo najboljše na trgu.

Potrebno je seveda upoštevati, da je višina kvote odvisna tudi od časa stave, saj se ta pogosto spreminja pred začetkom tekme. Ne glede na to, na kateri šport želite staviti, bodo boljše kvote vedno prinesle izplačila višjih dobitkov, oziroma manjšo izgubo. Bet365 ponuja kar 98% kvote za Ligo Prvakov.

Prav tako ponuja nadpovprečne kvote za ostale nogometne tekme, predvsem pri stavah na igre v najboljših/največjih angleških ligah. Kvote pri le-teh so najboljše na dan igre ali dan pred njo. Visoke kvote bodo navdušile tudi ljubitelje snookerja, pikada ter ragbija.

Pri stavah na igre Bet365 v živo so kvote povprečne, pri teniških stavah pa so bile v preteklosti nekoliko pod povprečjem.

Stavne marže

Nogomet

5.35%

Košarka

4.92%

Tenis

6.32%

Hokej

4.46%

Odbojka

7.13%

Rokomet

7.44%

Skupna stavna marža:

5.9%

Mobilna Aplikacija Bet365

9/10

Mobilno aplikacijo Bet365 je mogoče naložiti na vse naprave z operacijskim sistemom iOS in Android. Je izredno pregledna, uporaba pa je izjemno preprosta.

Športi so razvrščeni v kategorije po abecedi. Aplikacija podpira stave pred začetkom iger, dodatno pa omogoča še igranje Bet365 iger v živo in oglede nogometnih tekem.

Stavite lahko na veliko različnih športnih tekem, ponuja pa tudi številne možnosti casino iger, kot sta blackjack in ruleta.

Bonusi in promocije Bet365

8/10

Bet365 trenutno ponuja različne bonuse in promocije. Za nove igralce je na voljo bonus dobrodošlice v višini 25€.Pogoj za bonus sta prijava na Bet365 in prvi polog vsaj 5€. Lahko se ga uporabi za vplačila stav, kar vam omogoča, da ne tvegate lastnega denarja. Stavi se lahko na katerikoli šport. V kolikor igralec ob registraciji in pologu ni uporabil bonusa, to še vedno lahko stori v roku 30 dni od registracije.

Med trenutnimi promocijami najdemo tudi promocije predčasnih izplačil. Ponudbe veljajo tako za nove, kot tudi za obstoječe igralce.

Za vplačilo stave pred katerekoli igro lige NBA imate možnost predčasnega izplačila. V kolikor ekipa, na katero ste stavili, med potekom igre pridobi 20 točk prednosti, boste prejeli dobitek. Stava bo izplačana v celoti, ne glede na to, katera ekipa bo zmagala na koncu. Ponudba velja za enojne in večkratne stave.

Promocija predčasnega izplačila poteka tudi za stave pred igrami v ligi NFL, kjer je pogoj, da ekipa, na katero ste stavili med potekom igre pridobi vsaj 17 točk prednosti. Podobna promocija velja še za stave pred nogometnimi tekmami, kjer se bo dobitek izplačal predčasno, v kolikor bo ekipa, na katero ste stavili med potekom igre pridobila 2 gola prednosti.

Stavnica ponuja tudi druge promocije za teniške in košarkarske stave.

Vrste stav Bet365

10/10

Bet365 ponuja vrsto različnih stavnih možnosti.

Stavi se lahko na zmagovalne ekipe, strelce golov, hendikepe in minute, v katerih bo prišlo do zadetka. Med stavami se najdejo tudi nekoliko neobičajne, kot je stava na zgrešeno enajstmetrovko. Pri vseh večjih tekmah so na Bet365 Slovenija ravno tako možne stave med samo igro. Stavi se lahko na naslednjo enajstmetrovko ali igralca, ki bo naslednji prejel rumeni ali celo rdeči karton.

Tisti, ki želijo igrati z manjšimi vložki, se bodo na tej spletni strani zagotovo razveselili nizke višine najmanjše stave. Omejena pa je tudi višina največje stave. Te so določene posamično za vsak šport, meje pa so precej visoke.

Najvišjo stavo je možno vplačati v kategoriji nogometa. Prav raznolikost stavnih možnosti, višina najmanjše in najvišje stave, ter izjemno široka izbira športov so glavni razlogi priljubljenosti igralnice Bet365 Slovenija.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Kredibilnost Bet365

9/10

Na spletu lahko zasledimo ogromno ocen spletne strani Bet365, tako pozitivnih, kot negativnih. Bet365 je ena največjih stavnic na svetu in po mnenju večine spada med najboljše.

Spletno mesto skrbi za varnost osebnih in finančnih podatkov svojih strank, saj so vsi podatki na spletnem mestu šifrirani. Bet365 spada tudi med člane ESSA (evropskega združenja za šport in varnost) in IBAS (neodvisne službe za stave).

Stavnica Bet365 svoje storitve ponuja že od leta 2000, pridobljeno ima tudi licenco s strani malteškega urada za igre na srečo. Med leti 2010 in 2012 je bilo podjetje tri leta zapored ocenjeno kot najboljša spletna igralniška družba s strani revije eGaming Review. Kljub pritožbam nekaterih igralcev, zaradi zakasnitev ali zavrnitev plačila, večina uporabnikov pri izplačilih nima težav, zato podjetje velja kot verodostojno.

Plačilne metode in omejitve pologov na Bet365

9/10

Polog denarja

Igralnica ponuja številne metode plačil. Takojšnje plačilo prek spleta lahko izvedete z uporabo kreditne kartice Mastercard ali Visa.

Sprejemajo tudi pologe, opravljene s predplačniškimi Mastercard in Visa karticami, vendar bo pri teh morda potrebna potrditev vplačila na banki. Stavnica ponuja še možnost pologa z uporabo kartice Paysafecard ali čekov ter s prenosom sredstev neposredno iz bančnega računa. Pri plačilih s karticami je višina minimalnega pologa omejena na 5€.

Izplačila

Metode izplačil so enake metodam polaganja denarja. Pri uporabi debetne ali kreditne kartice je najmanjša višina izplačila 5€, najvišja pa 30.000€.

Izplačilo se izvede v 1-5 delovnih dneh. Z uporabo Paysafecard kartice je izplačilo izvedeno v pičlih 24 urah, pri čemer je minimalna višina izplačila 5€, maksimalna pa 2.500€. Izplačilo prek bančnega transferja omogoča zneske med 40€ in 50.000€, izvedba izplačila je običajno nekoliko daljša, od 2 do 10 dni.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

MasterCard

VISA

Bančni transfer

5-40.000€TakojBrezplačno
5-40.000€TakojBrezplačno
200-150.000€2-10 delovnih dnehBrezplačno
5-30.000€1-5 delovnih dnehBrezplačno
5-30.000€1-5 delovnih dnehBrezplačno
5-2.500€]1-5 delovnih dnehBrezplačno

Podpora uporabnikom Bet365

9/10

Večina izkušenih igralcev nasvetov in pomoči pri uporabi spletne strani ter vplačilu stav ne potrebuje. Začetniki in neizkušeni igralci pa boste zagotovo veseli, da Bet365 ponuja izjemno podporo uporabnikom, ki je na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan. V stik z njimi lahko stopite na različne načine. Svoje vprašanje lahko zastavite prek spletnega klepeta, lahko jih pokličete po telefonu ali pošljete elektronsko sporočilo.

Predstavniki podpore uporabnikom pri Bet365 so znani po izjemni odzivnosti, saj lahko odgovor na vaše vprašanje prejmete že v nekaj minutah. Pri odgovorih na elektronska sporočila to običajno traja nekoliko dlje.

Preden stopite v kontakt s predstavnikom podpore uporabnikom, lahko odgovor na svoje vprašanje poskusite poiskati na spletni strani Bet365, kjer je v sekciji pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ) ogromno informacij. Tako lahko odgovor prejmete še hitreje.

Želeli smo se prepričati, če informacije na spletu držijo, zato smo stopili v stik s podporo uporabnikov pri Bet365 preko telefona, spletnega klepeta in elektronske pošte. Odgovor je bil v vseh treh primerih primeren in v pomoč, v kolikor bi ga dejansko potrebovali, predstavniki pa so bili izredno prijazni.

Kot smo predvidevali že iz prebranega, smo najdlje čakali na odgovor preko elektronske pošte, ki je prispel v nekaj urah.

Telefon

00 800 1236 5365

E-mail

support-eng@customerservices365.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni časNekaj minutDo nekaj dniNekaj minut

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
10.03.2021

Skupna ocena Bet365

8.9/10

Igralnica Bet365 je ena izmed večjih in bolj verodostojnih stavnic. Spletna stran je prijazna do uporabnikov in prijava na Bet365 ter uporaba sta preprosti.

Igralnica ponuja aplikacijo, ki jo je mogoče naložiti na vse naprave z operacijskima sistemoma iOS in Android. V aplikaciji je na voljo ogromna izbira športnih iger. Na igre Bet365 pa lahko položite številne vrste različnih stav.

Dodatni plus so še bonusi in promocije, ki poskrbijo za večje dobitke.

Slabosti

Za dostop do spletne strani je pogosto potrebna alternativna Bet365 povezava

Kljub temu, da se na spletu pojavljajo negativni komentarji o igralnici Bet365, jih je večina pozitivnih. Podjetje skrbi za varnost svojih uporabnikov, vsi finančni in osebni podatki o igralcih so šifrirani.

Prav tako igralnica sodeluje z neodvisno službo za stave. Možni so pologi denarja in izplačila z debetnimi ter kreditnimi karticami, kartico Paysafecard, preko bančnega prenosa ali s čekom. Navdušuje tudi precej nizka višina minimalnega vplačila.

Edini slabi strani igralnice Bet365 sta, da je spletna stran pogosto težko dostopna in se do nje lahko dostopa le preko nadomestne povezave Bet365, ki jo najdemo na spletu ter, da spletna stran ni na voljo v slovenskem jeziku. Podpora uporabnikom je zelo odzivna, z njimi lahko stopite v stik 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Za vsa vprašanja so dostopni preko spletnega klepeta, elektronskih sporočil in telefona.

Pogosto zastavljena vprašanja Bet365

? Kako dostopati do spletne strani?
Na spletno stran Bet365 je dostop iz Slovenije pogosto onemogočen. Vedno pa je na voljo nadomestna povezava Bet365. Potrebno je omeniti, da je kljub onemogočenem dostopu do spletne strani, igranje iger na srečo na tej spletni strani povsem legalno. Alternativna povezava Bet365 omogoča igranje, tudi kadar glavna povezava ni na voljo.
? Ali lahko stavim na Bet365 tudi preko mobilnega telefona?
Da, Bet365 ponuja mobilno aplikacijo, ki vam omogoča uporabo na mobilnem telefonu. Aplikacijo Bet365 je možno prenesti na vse naprave z operacijskima sistemoma Android in iOS. Ponuja ogromno možnosti za stave na različne igre Bet365, vplačila teh pa so mogoča pred in med igro.
? Kako lahko koristim bonus ob registraciji?
Novi igralci trenutno lahko pridobijo do 25€ bonusa. Pogoja za pridobitev bonusa sta registracija in polog v višini vsaj 5€. V kolikor ob registraciji in pologu niste pridobili bonusa, ga še vedno lahko pridobite v roku 30 dni od dneva registracije.
? Kakšna je višina minimalnega pologa?
Bet365 v primerjavi z ostalimi igralnicami ponuja razmeroma nizke višine minimalnih pologov. Pri uporabi debetne kartice, kreditne kartice ali Paysafecard kartice je minimalni polog 5€. Pri plačilu s čekom je najmanjše vplačilo 150€, pri uporabi bančnega transferja pa 200€.
? Koliko časa traja izplačilo na Bet365?
Igralnica Bet365 ponuja razmeroma hitra izplačila. Pri uporabi debetne ali kreditne kartice je izplačilo izvedeno v 1-5 delovnih dneh. Pri uporabi Paysafecard kartice le v 24 urah. Izplačilo preko bančnega transferja traja nekoliko dlje, od 2 do 10 dni.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovBet365
Uradna stranbet365.com
Telefon00 800 1236 5365
Emailsupport-eng@customerservices365.com
Jezik vmesnikaAngleško, Špansko, Nemško, Italijansko, Švedsko, Kitajsko, Poljsko, Grško
Plačila Paysafecard, Skrill, PayPal, Mastercard, Neteller

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com

Bet365 Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x