Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Mobilna aplikacija Bet365

Android APP

 • EN

 • 1,000,000+ prenesi

 • 19 mB

 • 7 / 10

Prenesi

Apple IOS

 • EN

 • 1,000,000+ prenesi

 • 29.7 mB

 • 9 / 10

Prenesi

Pregled mobilne aplikacije stavnice Bet365

Kot pričakovano, mobilna aplikacija Bet365 pozitivno upraviči sloves ene od največjih spletnih stavnic Bet 365. Mobilna aplikacija Bet365 je uporabnikom na voljo za prenos na napravah Android z operacijskim sistemom različice 4.0 ali novejšimi različicami, ter napravah iPhone z operacijskim sistemom različice iOS 8.1 ali novejšimi različicami. Mobilna aplikacija Bet365, ki je prepoznavna po svoji znameniti blagovni znamki zelene barve, je vizualno privlačna in uporabniku prijazna. Tudi novinci bodo tako v svetu stav precej lažje krmarili. Tako kot na prvi pogled, in kasneje tudi po obsežnem pregledu je očitno, da je bilo v izdelavo aplikacije vloženo veliko časa in truda.

Kako prenesti in namestiti Bet365 Mobile?

Mobilna aplikacija Bet365 je zelo enostavna za prenos in namestitev. Da aplikacijo prenesete in jo namestite neposredno na svoj mobilnik, traja le nekaj minut. Preko aplikacije lahko zelo hitro stavite, prejmete izplačilo, spremljate rezultate v živo ter statistiko. Prenesli smo že veliko aplikacij za stave, toda aplikacija Bet365 je glede namestitvenega postopka presegla pričakovanja. Prenos in namestitev sta potekala brez težav.

Če ste uporabniki naprave z operacijskim sistemom iOS, boste morali za namestitev obiskati iTunes, kot velja za vse mobilne stavnice za ta operacijski sistem, aplikacije za stave za operacijski sistem Android pa zahtevajo drugačen postopek namestitve, ki pa je kljub temu enostaven. Aplikacijo Bet365 za Android morate najprej poiskati na spletnem mestu Bet365, kjer lahko prenesete najnovejšo različico APK za namestitev mobilne aplikacije Bet365. Ko aplikacijo namestite, se v aplikacijo Bet365 prijavite in lahko stavite na svoje najljubše športe ali pa si ogledate enega od številnih prenosov nogometnih tekem na Bet365.

Bet365 Android aplikacija - namestitev

Prenos mobilne aplikacije Bet365 za android je sicer hiter in enostaven, ampak namestitev ni enaka kot pri kateri koli drugi aplikaciji za Android, ker te aplikacije ne morete prenesti iz trgovine Google Play, ampak jo morate najti v mobilni različici spletnega mesta.

 • 1. korak: Najprej morate najti Android aplikacijo Bet365 preko mobilne stavnice Bet365. To boste lahko našli na spodnji strani domače spletne strani.
 • 2. korak: Poiščite zavihek »View all bet365 apps« in kliknite nanj.
 • 3. korak: Tu se pojavijo vse aplikacije, ki jih stavnica bet365 ponuja. Zanima vas prva aplikacija, Sports. Kliknite download in aplikacija Bet365 se bo začela prenašati.
 • 4. korak: Prenos mobilne aplikacije Bet365 je v teku, čas prenosa pa je odvisen od hitrosti vašega interneta.
 • 5. korak: Ko je postopek prenosa končan, kliknite »Open«. Nato se bo začel postopek namestitve v vašo mobilno napravo.
 • 6. korak: Za novejše modele ali če ste dovolili namestitev aplikacij iz neznanih virov v prejšnjih namestitvah, se namestitev začne s klikom na “Install”.
 • 7. korak: Namestitev je v teku, traja približno 15 sekund.
 • 8. korak: Ko je namestitev končana, lahko zaženete aplikacijo in začnete igrati stave.

Če še niste namestili podobnih aplikacij in dovoljenja za namestitev programov iz neznanih virov, boste morali to storiti ročno. Upoštevajte, da aplikacije Bet365 za Android v trgovini Google Play ne boste mogli najti zaradi njihove politike nepodpiranja iger na srečo. Postopek licenciranja poteka tako:

 • Za starejše modele mobilnih telefonov ali če tega še niste storili za podobne programe, boste morali pred prenosom dati dovoljenje za namestitev aplikacije.
 • V zavihku “Settings” kliknite “Security”.
 • V razdelku »Administracija naprav« potrdite polje »Unknown sources«, da dovolite namestitev aplikacij iz neznanih virov.
 • Nato kliknite »OK« in vaš telefon je pripravljen za namestitev.

Bet365 iOS aplikacija - namestitev

 • 1. korak: Aplikacijo Bet365 za iOS lahko najdete na mobilnem spletnem mestu na enak način kot aplikacijo za Android ali enostavno z iskanjem v App Store. Vse, kar morate storiti, je, da v iskalnik vtipkate bet365.
 • 2. korak: Potem se prikaže okno z vsemi bet365 prijavami, na seznamu izberete prvo.
 • 3. korak: Nato boste videli okno za namestitev aplikacije. Od tam naprej je postopek preprost, namestitev se nadaljuje kot pri vseh drugih aplikacijah, ki jih prenesete z App Store.

Mobilna aplikacija za Android in iOS ali aplikacija za namizni računalnik: prednosti in slabosti

Vse funkcije, ki vam jih ponuja aplikacija za namizni računalnik, ima tudi mobilna aplikacija. Z minimalnim naporom lahko stavite, si ogledate celotno zgodovino stav, najnovejše rezultate in spremljate tekme v živo preko funkcije za stave v živo Bet365. Aplikacija vam omogoča hiter in enostaven dostop do najbolj priljubljenih dogodkov neposredno z domače strani in uporabo menija za celoten seznam športnih ponudb, stav, iger na srečo ter promocij in bonusov. Aplikacija vsebuje vse bonuse, ki so na voljo tudi na namiznem spletnem mestu, kar vam omogoča, da ste o njih vedno obveščeni in na tekočem.

Uporabnost

Mobilna aplikacija Bet365 je zelo dobro strukturirana in istočasno enostavna za uporabo. Vsi pomembni elementi platforme so pregledno nameščeni, kar bistveno olajša uporabo v primerjavi z drugimi mobilnimi aplikacijami, kjer pogosto ni takšne usklajenosti med aplikacijo za namizne računalnike in mobilno aplikacijo.

V mobilni aplikaciji boste našli vse trenutno razpoložljive športe, ki niso zapisani z besedo, temveč so prikazani v obliki ikon – nogometna žoga, teniška žogica, itd. To naredi aplikacijo bolj pregledno.

Zraven logotipa Bet365 boste našli tri-slojni gumb. S klikom nanj lahko odprete več športnih možnosti, dodate svoje najljubše športe in poiščete ponudbe in dogodke v živo.

Kako se prijaviti

Mobilna različica Bet365 je povsem samostojna in izpopolnjena, tako da igralci ne čutijo nobene razlike med mobilno različico in računalniško različico. Kljub temu se je Bet365 odločil izboljšati stavno izkušnjo na svoji platformi in za uporabnike z napravami Android ustvaril mobilno aplikacijo.

Če želite prenesti aplikacijo Bet365 za Android, sledite spodnjim korakom:

 • Na svoji napravi obiščite spletno mesto Bet365.
 • Pojdite na dno domače strani in kliknite zeleni gumb »Ogled vseh aplikacij Bet365«.
 • Kliknite »V trgovini Play« in na aplikacijo Bet365 spodaj.
 • Sprejmite prenos v brskalniku in sledite korakom, dokler namestitev ni končana.
 • Aplikacija Bet365 je, podobno kot platforma, zelo varna in nudi vse funkcije; od vplačevanja stav do spremljanja razpoložljivih dogodkov na spletu.

Športne stave

Bet365 ponuja široko tradicionalno paleto športov, nekaj posebnih dogodkov in nekaj bolj nenavadnih športov. Skratka, športi, na katere lahko stavite, obsegajo vse od ameriškega nogometa do mednarodnega surfanja – Bet365 pokriva ogromno različnih športnih stav.

Posebni dogodki lahko na primer vključujejo najpomembnejša politična srečanja v ZDA, Veliki Britaniji in nekaterih drugih večjih državah, ter neposredne zmagovalce različnih oddaj, kot je npr. evrovizijsko tekmovanje. Seveda je ta trenutek, v času epidemije, ponudba tovrstnih dogodkov skromnejša.

Stats Radar

Pred internetno dobo bi morali običajno brskati po starih časopisih in raznih vodičih, da bi našli vse informacije v zvezi s podrobno statistiko. Dandanes ameriški nogomet (NFL), vaterpolo in vse ostale športe bogati zakladnica informacij in statistik. Vse to nam mobilna aplikacija Bet365 servira na popolnoma interaktiven način. Ogledate si lahko svoje najljubše lige in ekipe, spremljate prenose tekem itd.

Match Live

Čeprav je prenos v živo na Bet365 na voljo za številne najbolj priljubljene dogodke, obstaja tudi možnost Match Live, ki se pojavi, kadar prenos ni na voljo. Uporabna je tudi, ko ne želite porabiti vseh svojih mobilnih podatkov za prenose v živo. Ta funkcija je kot nalašč za ljudi z omejenim dostopom do mobilnih podatkov ali brezžične povezave Wi-Fi. Funkcija je za vse aktivne člane brezplačna in omogoča, da se akciji čim bolj približate s stalno posodobljenim besedilom in grafiko brez video prenosa. Na voljo je za večino priljubljenih športov, vključno z nogometom, košarko, bejzbolom, tenisom, kriketom, pikadom, konjskimi dirkami, ragbijem in mnogimi drugimi. Z uporabo funkcije Match Live lahko spremljamo vse pomembne trenutke v različnih športnih panogah. Tako nogometna tekma v svoj prenos vključuje kote, proste strele, strele na gol in prekrške, takoj pa je jasno vidno, kdo ima žogo v posesti in na katerem delu igrišča se v danem trenutku nahaja. Drugi športni dogodki, za katere je na voljo funkcija Match Live, delujejo enako kot opisani primer nogometne tekme.

Stave v živo

Postopek vplačevanja stav v živo je v bistvu enak kot pri vplačilu stav pred začetkom dogodkov, saj lahko že na domači strani vidite najpomembnejše trenutne tekme v vseh športih. Če pa se ne nahajate na domači strani in želite preveriti, katere igre potekajo v živo, v spodnji vrstici kliknite možnost »V živo«. Vsi nadaljnji koraki so enaki kot na namizni aplikaciji.

Ne smemo pozabiti, da pri stavah v živo šteje vsaka sekunda in ravno to je prednost aplikacije Bet365. Stave so na dosegu roke in vse je veliko bolj dinamično kot na računalniku.

Plačila

Na svoj račun Bet365 lahko prek mobilnega telefona naložite ali dvignete denar – to lahko storite bodisi v aplikaciji bodisi v mobilni različici spletnega mesta. Postopek je enak kot pri različici za namizne računalnike in tudi najnižji zahtevani zneski in čas obdelave so enaki. Načini plačila so za polog depozita in izplačilo prav tako enaki kot pri različici za namizne računalnike. Če imate težave s prvim vplačilom, preberite poglavje o podpori, v katerem bomo o tem spregovorili nekoliko obširneje.

Opcija Cash Out

S funkcijo Cash Out je uporabniku v stavnici Bet365 omogočen boljši nadzor. Na voljo je na izbranih trgih, vključno z nogometom, tenisom, košarko in konjskimi dirkami, funkcija pa uporabnikom omogoča, da prejmejo delni dobitek stave, še preden je ta poravnana. Kvote se spreminjajo glede na uspešnost napovedi, kar uporabniku omogoča, da omeji izgube ali si zagotovi vsaj del dobitka. Če se kvote spremenijo ali če so dogodki prekinjeni, poskus izplačila morda ne bo uspešen.

A raznovrstnost aplikacije se tu še ne konča. Bet365 ponuja tudi delno izplačilo določenega zneska stave in samodejno izplačilo ob samodejni poravnavi stave, če njen donos doseže prag, ki ga je predhodno določil uporabnik. Izplačilo je na voljo na izbranih posameznih trgih in ga je mogoče uporabiti tako pred kot med tekmo.

Podpora strankam

Podpora za stranke Bet365 trenutno deluje le prek 24-urnega klepeta, vendar lahko težave s pomočjo mobilnega telefona rešujete tako prek mobilne različice kot prek aplikacije.

To naredite tako, da kliknete prikazno sliko profila v meniju in izberete možnost »Pomoč«. Ne glede na to, ali uporabljate mobilno različico spletnega mesta ali aplikacijo, boste preusmerjeni na internetno stran, kjer najdete najpogostejša vprašanja, razdeljena po temah. Tam je na voljo tudi možnost »Pišite nam«, s katero odprete klepet v živo. Če želite zastaviti kakršno koli vprašanje o promocijah in bonusih, vendar se ne želite obrniti na podporo, lahko večino odgovorov najdete v pogojih uporabe, ki so nazorno in obsežno navedeni na spletni strani.

Overall

Zaključimo lahko, da se je Bet365 pri razvoju svojih aplikacij in mobilne različice svoje platforme zelo dobro odrezal. Te namreč zelo dobro služijo potrebam vseh stavničarjem in jim dajejo možnost, da stavijo tudi na poti.

Slabosti

Ni na voljo v trgovini Google Play

Za namestitev aplikacije so v napravah Android potrebne spremembe varnostnih nastavitev

Mobilne različice platforme imajo enako funkcionalnost kot namizna različica, vključno z možnostjo hitrega preklapljanja med različnimi tekmami. Stave na Bet365 lahko izvedemo z nekaj kliki, prehod med stavami pred začetkom dogodkov in stavami v živo pa je res gladek. Stave v živo imajo podroben prikaz dogajanja na terenu.

pogosta vprašanja

? Ali obstajajo posebni bonusi za mobilno aplikacijo Bet365?
Trenutno so vsi bonusi in promocije na voljo za vse različice Bet365. Bonusov, ki bi bili ekskluzivni za mobilne različice, pa stavnica ne ponuja.
? Ali je v aplikaciji mogoče spremljati prenose v živo?
Da, tako aplikacija kot mobilna različica omogočata ogled neposrednih prenosov tekem, ki so na voljo.
? Ali je s pomočjo aplikacije Bet365 težko vplačati/dvigniti sredstva?
Ne, ko enkrat opravite postopek preverjanja računa in identitete, je postopek zelo enostaven.
? Kje lahko v aplikaciji Bet365 najdem promocije in bonuse?
V levem meniju, kjer so na platformi na voljo različne možnosti, poiščite možnost »Ponudbe«. S klikom nanjo se bodo prikazali razpoložljivi bonusi in promocije.
? Kje lahko najdem aplikacije Bet365 za naprave iOS/Android?
Na spletnem mestu Bet365 lahko hitro najdete povezave za prenos. Na svojem mobilnem telefonu obiščite spletno mesto in kliknite možnost »Ogled vseh aplikacij Bet365«.