Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Betiton v Sloveniji

7.5/10

prednosti:

 • Več kot 25.000 dogodkov na mesec

 • Odličen statističen pregled zgodovine dvobojev številnih športov

 • Široka ponudba e-športov

 • Dobro zastavljen program zvestobe

Specifikacije

 • Uporabnost

  9

 • Kvote

  8

 • Mobilna verzija

  6

 • Bonusi in Promocije

  6

 • Vrste Stav

  7

 • Kredibilnost

  8

 • Načini Plačila

  7

 • Podpora

  9

Uporabnost

9/10

Nadomestna povezava Betiton za dostop do spletnih vsebin igralcev v Sloveniji ni potrebna. Obiščite spletno stran dobimo občutke o jasnih in preglednih vsebinah. Informirani smo s trenutnim časom v datumu, pod temo informacij pa se nahaja prazni seznam. V isti vrstici kot ura in datum, tako da so naravne navedene Betiton povezane do možnih stavkov v živo, se zgodikov tekom dneva in rezultatov.

Prednosti

Slabosti

Uporaba dveh izrazov za nogomet, kar lahko zmede igralca. Uporabljena izraza sta ˝Football˝ in ˝Soccer˝.

Samo 7 razpoložljivih jezikov: angleški, nemški, francoski, norveški, finski, španski in arabski.

Vsi športi Betiton so na voljo na spletnih straneh nanizani skupaj z ostalimi področji. Gre za zanimiv nabor stav, ki med njimi ni samo posameznih športov, ampak se pojavlja tudi v drugih kategorijah, kot je politika.

Kvote

8/10

Prijava Betiton ni pogoj za ogled kvot. Igralci imajo možnost izbire prikaza kvot v decimalnem ali frakcijskem zapisu. Frakcijske ali delne kvote so zapisane s poševnico ˝/˝ in označene s številom na vsaki strani poševnice. Frakcijska kvota za zmago Wolfsburga proti Bayeru iz Münchna na Betiton je bila v času pisanja tega članka 14/5.

To pomeni prejem 14 evrov proti vsakim 5 evrom za stavo, poleg prejetega založenega denarja. Gre za razmerje med pridobljenim zneskom in začetno stavo. Decimalni zapis kvot je igralcem športnih stav v Sloveniji bistveno bolj znan in pogosteje uporabljen v primerjavi s frakcijskim zapisom. Decimalni zapis kvote zmage Wolfsburga je postavljen na 3,8. Izračun je olajšan, saj želen znesek vplačila zgolj pomnožimo s kvoto, da dobimo višino izplačila.

Za naključno izbrane dogodke treh športov smo izračunali višino marž. Marža za izbrano nogometno tekmo angleške Premier lige je znašala 2,87 %. Marža za izbrano košarkarsko tekmo prve španske lige je znašala 7,13 %. Marža za izbrano hokejsko tekmo NHL lige je znašala 6,36 %.

Na podlagi hitrega naključnega izračuna zaključujemo, da je izmed treh opazovanih športov igralcu najprijaznejša stava na nogometne dogodke. Igralcu najmanj prijazna je stava na košarko.

Stavne marže

Nogomet

2.87%

Košarka

7.13%

Hokej

6.36%

Tenis

7.33%

Skupna stavna marža:

5.9%

Mobilna verzija

6/10

Betiton je mobilno usmerjen do določene mere. Alternativa Betiton Mobile je kopija namiznega spletnega mesta, vendar je optimizirana za manjši zaslon. Ko v telefonu ali na tabličnem računalniku odpremo spletno mesto za mobilne naprave, dostopamo do športnih stav, casino igralnice in enakih bonusov.

Mobilna različica Betiton je spletna aplikacija, ki prikazuje celoten program stav na običajni spletni strani. Vsi športi Betiton na tem mestu so prikazani v enakem vrstnem redu kot na spletni strani. Mobilna različica deluje v celoti brez prenosa, zato je ni treba iskati v iTunes, Google Play-u ali drugi neodvisni trgovini z aplikacijami. Prav tako ne potrebujemo datoteke apk.

Lahko uporabljate v Andorid app

Andorid app

Več

Lahko uporabljate v iOS app

iOS app

Več

Lahko uporabljate v Mobile browser

Mobile browser

Več

Bonuses & Promotions

6/10

Betiton Slovenija v času pisanja članka ponuja štiri promocijske ponudbe, vezane na šport. Prva promocija temelji na 16. izvedbi Evropskega nogometnega prvenstva, ki ga bo gostilo 13 mest. Betiton EURO 20 promocija je aktualna med 1. marcem 2021 in 1. junijem 2021. Vse napovedi morajo biti oddane do 1. junija 2021. Do tega dne je možno tudi urejanje predhodno oddanih napovedi.

Za oddajo napovedi o končnem zmagovalcu turnirja boste prejeli 5 € v obliki zastonj stave. Zastonj stavo bo možno uporabiti za otvoritveno tekmo med Turčijo in Italijo. Stave na šport v času EURO 20 prinašajo do 20 % maksimalne vrednosti zneska 200 € vseh izgubljenih stav, na podlagi rezultatov vaših napovedi. Znesek vračila gotovine bo temeljil na neto izgubah vseh športnih stav, oddanih med 11. junijem in 11. julijem 2021.

Druga promocija je vezana na ekskluzivno funkcijo izplačila sredstev. Pri tem gre za to, da na rezultate dogodkov oddane stave ni potrebno čakati do zaključka vseh dogodkov. Če ste zadovoljni z višino dobitka in želite denar še pred koncem dogodkov, ga lahko nemudoma izplačate. Izplačilo je možno izvesti v celoti ali delno, ne glede na to, ali je vaš stavni listek Betiton v igri.

Ponudba Boostition vključuje dodatne dobitke, knjižene po vnaprej določenem sistemu. Za štiri dogodke na oddani stavi Betiton doda 4 % zneska. Z vsakim dodatnim dogodkom na oddani stavi se delež poveča in doseže najvišjo vrednost 77 % pri 15 dogodkih na oddanem stavnem listku. Promocija ima nekatere omejitve, zato priporočamo branje njenih pravil in pogojev.

Betiton Slovenija vabi nove igralce tudi z bonusom dobrodošlice. Za unovčitev bonusa je potrebno izvesti nakazilo v vrednosti 10 € ali več. Za aktivacijo zastonj stave je potrebno staviti najmanj 15 € ob kvoti 2.00 ali več. S tem novi igralci pridobijo 10 € in znesek porabijo kot zastonj stavo. Ne gre za eno najboljših promocij, ki jih nudijo igralnice, kljub temu pa je registracijo in prvi polog vredno izvesti.

Vrste Stav

7/10

Stavnica ponuja različne vrste stav in igre Betiton, ki jih lahko sklenete in odigrate. Najpogostejše so stave z enim, dvema ali tremi dogodki, akumulatorske stave, Trixie, Yankee, Super Yankee, Heinz, Super Heinz in Goliath. V primeru sklenjene stave Yankee in vložku 1 € v posamezno polje, bo skupni znesek stave 11 €.

Razpoložljivih je več kot 3.000 stavnih trgov, umeščenih v 26 različnih športov. Stavite lahko na košarkarsko ekipo, ki bo dosegla največ točk v posamezni četrtini, število odigranih iger v teniški partiji, točen rezultat nogometne tekme, skupno število rund v boksarskem dvoboju.

Izven športnega stavnega polja Betiton največ pozornosti namenja ameriški politiki. Napoveste lahko ime in priimek novega župana ali županje države New York. Napoveste lahko tudi, kateri demokratski in republikanski kandidat bo kandidiral na predsedniških volitvah 2024. Betiton ponuja bogato stavno ponudbo na področju e-športa. Izbirate lahko med e-športi kot so Dota 2 ESL One, Counter-Strike: GO ESEA, League of Legends in drugimi.

Boks

Pasje Dirke

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Kredibilnost

8/10

Betiton spletna stavnica je nov akter v svetu športnih stav, saj je bila ustanovljena leta 2020. Betiton je ustanovil Arnaud Serour, nekdanji direktor stavne strani Karamba. Podpira ga blagovna znamka Aspire Global. Dejstvo, da si operater utira pot po reguliranih trgih z licencami najstrožjih organov, platformo pa zagotavlja SBtech, nakazuje na resnost delovanja spletne stavnice.

Znamka je regulirana v Združenem kraljestvu in na Malti, kjer je tudi sedež, hkrati pa ima licenco na Irskem. Betiton večinoma cilja na igralce iz Velike Britanije, Kanade in Nemčije. Betiton Slovenija igralcem omogoča možnost enakopravne udeležbe in aktivnosti kot državljanom Velike Britanije, Kanade in Nemčije ter drugih.

Na spletni strani TrustPilot, ki zbira ocene in preglede podjetij po vsem svetu, je stavnico Betiton do sredine aprila 2021 komentiralo 192 ljudi. Povprečna ocena je 2.9 od 5. Izmed vseh komentarjev je Betiton v 54 % prejel slabo oceno in v 41 % odlično oceno. Preostali delež so zapolnile ocene ˝super˝, ˝povprečno˝ in ˝skromno˝.

Načini Plačila

7/10

Pri Betiton imajo igralci različne možnosti za nakazilo in dvig denarnih sredstev. Betiton igralcem v Sloveniji ponuja široko paleto načinov vplačil in izplačil, posebej v segmentu e-denarnic. Vsi načini nakazil so na voljo s takojšnjim odzivnim časom, medtem ko za dvige veljajo različni čakalni časi. Presenetilo nas je, da stavnica Betiton kot plačilne metode ne ponuja kriptovalut, ki v globalnem merilu pridobivajo na veljavi. Varnost plačilnih metod je na najvišji možni ravni.

Nakazila

Betiton ima na voljo dolg seznam varnih možnosti vplačil. Vplačila na Betiton so takojšnja, kar pomeni, da lahko takoj napolnite vaš stavni račun in pričnete s stavami na šport. Minimalni depozit je 10 € ne glede na vrsto plačilne metode.

Izplačila

Če želite dvigniti sredstva, kliknite na “my account” in nato dvig ali izplačilo. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti in izberite način izplačila. Ekipa Betiton obdela vašo zahtevo v roku 24 ur, nato pa je čas za prenos sredstev odvisen od plačilne metode. Minimalni znesek za dvig sredstev je pri vseh plačilnih metodah enak in znaša 10 €. Pomembno je vedeti, da izplačil ni mogoče izvesti, dokler ne opravite verifikacije svojega računa.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

Neteller

Mastercard

Skrill

Bančni transfer

10 €/7.000 €TakojBrez
10 €/7.000 €TakojBrez
10 €/7.000 €TakojBrez
10 €/7.000 €TakojBrez
10 €/7.000 €Do 48 urBrez
10 €/7.000 €0-6 dniBrez
10 €/7.000 €Do 48 urBrez
10 €/7.000 €2-6 dniBrez

Podpora

9/10

Pri pregledu stavnice Betiton smo ugotovili, da ima operativni model številne lastnosti, ki zagotavljajo, da je stavnica še naprej uspešna in se še naprej širi.

Podporna služba za stranke je nedvomno eden najpomembnejših delov te strategije in za to področje poslovanja Betiton dosega odlične ocene. V središču podpornega paketa je funkcija klepeta v živo, ki neprekinjeno deluje sedem dni na teden za stranke, ki potrebujejo takojšnjo pomoč. Klepet v živo ni na voljo 24 ur na dan, ampak med 6. in 23. uro.

Menimo, da je to dovolj za zadovoljitev potreb večine igralcev športnih stav. Pri klepetu v živo je potrebno najprej vnesti ime in elektronski naslov, v nadaljevanju lahko pričnete s klepetom v živo. Betiton ponuja tudi možnost podpore preko elektronske pošte. Ko kliknete na možnost “support” izberite zavihek “email us”. Vnesti boste morali elektronski naslov, želeno sekcijo in vprašanje. Vse poteka zelo hitro in enostavno.

Telefon

E-mail

Klepet v živo

Klepet v živo
Kompetence
Vljudnost
Odzivni časN/A10 minutManj kot minuta

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
22.04.2021

Skupna ocena

7.5/10

Razporeditev in umeščenost vsebine na vstopni strani spletne strani Betiton je jasna, pregledna in uporabna. Upoštevajoč kratko obdobje dosedanjega delovanja, ima Betiton še veliko manevrskega prostora za izboljšave.

Glede na to, da je slogan Betiton ˝We believe in C.A.R.E˝, bi pričakovali podporo strankam 24/7 in možnost komunikacije preko telefona. Mobilni uporabniki Betiton lahko zaenkrat računajo na mobilno različico, ne pa tudi na dostop do aplikacije. Širina bonusov in promocij za šport je zadostna, vendar po našem mnenju ni dovolj privlačna za nove igralce.

Bonus dobrodošlice v višini 10 € je nizek, pri čemer je za njegovo unovčitev potrebno staviti vsaj 15 €. Pričakovali bi, da je višina bonusa dobrodošlice enaka minimalnemu znesku, zahtevanem ob prvem pologu.

Slabosti

Ni podpore preko telefonskega pogovora.

Nizek znesek bonusa dobrodošlice.

Aplikacija Betiton trenutno ni na voljo.

Z možnostjo stav več kot 25.000 dogodkov Betiton v živo, na več kot 3.000 stavnih trgih in več kot 30 športih, imajo igralci nepredstavljivo širok nabor možnih stav. Če k temu dodamo podrobno razdelano statistiko vsakega športa posebej in priročnik za igranje športnih stav, ugotovimo, da je izbira še dovolj pestra.

Pogosta vprašanja

? Kako Betiton varuje mojo zasebnost?
Betiton uporablja najnovejšo 128-bitno tehnologijo šifriranja SSL (Secure Sockets Layer), da zagotovi popolno zasebnost občutljivih podatkov. Vsi podatki so zaščiteni z najnovejšim požarnim zidom. Vsi osebni podatki so zaupni in varni, ter se ne delijo z drugimi organizacijami v komercialne namene.
? Ali Betiton ponuja prenos stav v živo?
Glavna pomanjkljivost Betitona je odsotnost pretočnega predvajanja v živo. V prihodnosti gre pričakovati vključitev prenosov stav Betiton v živo.
? Kolikšen znesek lahko dvignem na stavnici Betiton?
Najnižji znesek za dvig znaša 10 €, najvišji pa je odvisen od plačilnega sistema, ki ga boste uporabili.
? Katere vrste datotek so sprejete za verifikacijo mojega računa?
Orodje za nalaganje dokumentov sprejema samo datoteke JPG, PNG in TIFF.
? Kako do mobilne aplikacije Betiton?
Betiton v času pisanja članka nima mobilne aplikacije, do spletne strani pa lahko dostopate preko brskalnika.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovBetiton
Uradna stranbetiton.com
Leto ustanovitve2018
TelefonBrez
EmailBrez
Jezik vmesnikaAngleško, Nemško, Norwegian, Finland, Špansko
Plačila Mastercard, Bančni transfer, Skrill, Neteller

Oceni avtorja

Betiton Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x