Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Pregled mobilne aplikacije stavnice Betiton

Betiton mobilni vodnik je prispevek, v katerem opisujemo delovanje mobilne različice na priljubljenih mobilnih napravah. Preverite, kateri mobilni načini so na voljo za igralce v Sloveniji.

Ta aplikacija še ni na voljo za to stavnico

Ta aplikacija še ni na voljo za to stavnico

Pregled mobilne aplikacije stavnice Betiton

Aplikacije Betiton za Android še ni mogoče presneti. Nekatere bralce bo to presenetilo, zlasti, ker večina spletnih stavnic običajno ponuja posebno datoteko apk na spletni strani, ki jo nato lahko prenesete na svojo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android. Na žalost Google ne dovoli tovrstnih aplikacij v svoji trgovini z aplikacijami, zato je običajno prenos prek ‘’tretjih’’ ponudnikov edini način, da tovrstne aplikacije stavnice namestite na svoji napravi.

Edini način dostopa igralcev Betiton za Android je uporaba mobilne strani. Res je, da tak način morda ni tako priročen, kot če bi imeli Betiton aplikacijo Android. Po drugi strani pa na spletnem mestu najdete vse, kar potrebujete, zato enostavno ni potrebe po Betiton mobilni aplikaciji Android sistemov.

Potem ko smo odkrili, da aplikacija za Android ne obstaja, najbrž ne preseneča, da tudi aplikacije Betiton iOS ne boste našli. Posledično ni treba opraviti prenosa aplikacije Betiton iOS. Vsi, ki želijo preizkusiti Betiton aplikacijo za iPhone, bodo morali prav tako kot uporabniki Android uporabiti mobilni brskalnik mobilne naprave.

Uporabniki sistema iOS bodo v primerjavi z uporabniki sistema Android zaradi odsotnosti aplikacije za iPhone Betiton verjetno nekoliko manj razočarani, saj Apple nima nobenih omejitev v zvezi s športnimi stavami. Posledično lahko skoraj vse stavnice svoje aplikacije naložijo neposredno v spletno trgovino App Store.

Kako prenesti in namestiti mobilni Betiton?

Čeprav za stranke stavnice Betiton trenutno ni na voljo Betiton app Android in iOS, to še ne pomeni, da stav ni mogoče igrati na vaši mobilni napravi. Spletno mesto Betiton deluje dobro v različnih mobilnih brskalnikih, pri čemer Betiton apk prenos za Android ni potreben. Njihova mobilna različica ponuja vse funkcije, vključno s podporo strankam, prenosom in dvigom sredstev, hkrati pa je sama uporabnost odlična. Ne glede na to, ali ste uporabnik iOS ali Android, stave z Betitonom vam ne smejo uiti.

Kako namestiti Betiton: apk za Android

Edini način, kako dostopati do Betiton stavnice za Android, je uporaba mobilne strani, ki jo ponuja stavnica. Res je, da morda za nekatere posameznike to ni tako priročno, kot če bi imeli app Betiton, vendar na spletnem mestu najdete vse, kar potrebujete za začetek igranja športnih stav.

Kako namestiti Betiton: apk za iOS

Z izogibom Betiton iOS prenosa in nasploh prenosa aplikacije Betiton boste privarčevali čas in prostor na mobilni napravi. Vsi, ki želite preizkusiti Betiton za iPhone, boste morali uporabiti mobilni brskalnik za igranje športnih stav na tej stavnici.

Morda ste tisti, ki uporabljate iOS nekoliko razočarani, ker za razliko od Googla, Apple nima nobenih resnih omejitev v zvezi z igrami na srečo. Posledično lahko skoraj vsi operaterji svoje aplikacije naložijo neposredno v App Store, ampak Betition tega za zdaj še ne podpira.

Prednosti in slabosti Betiton Mobilne različice

Mobilni Betiton je kopija namiznega spletnega mesta, vendar je optimizirana za manjši zaslon. Prvotno spletno mesto je enostavno za uporabo, kar velja tudi za primer uporabe mobilne različice. Ob obisku spletnega mesta za mobilne naprave s pomočjo telefona ali tabličnega računalnika boste dostopali do stavnice Betiton, igralnice ter aktualnih bonusov in promocij. Do teh razdelkov lahko dostopate na tri različne načine:

  • neposredno preko domačega zaslona,
  • s pritiskom na gumb ˝Menu˝ levo spodaj,
  • s klikom na ikone, ki jih najdete tik ob menijskem gumbu.

Ne glede na izbiro načina dostopa do razdelkov boste dostopali do vsega, kar ponuja razdelek športnih stav. Seveda ne gre pozabiti, da se boste morali prijaviti v svoj stavni račun ali se registrirati kot nov uporabnik, če stavnega računa še nimate. Aplikacije Betiton, apk datoteke za prenos mobilne aplikacije Betiton ne boste pogrešali, saj mobilne Betiton športne stave ohranja privlačne.

Kako uporabiti mobilno aplikacijo Betiton

Za igralca je uporabno, da se ne mudi z Betiton mobilnim app prenosom. Dobra novica je, da je mobilna različica spletnega mesta Betiton ohranila svoj priročni in uporabniku prijazni vmesnik. Obstaja pa majhna razlika med mobilno in namizno različico in sicer v zasnovi navigacije. Če do spletnega mesta dostopate z mobilno napravo, bodo nekateri elementi in glavne navigacije priročno prestavljeni z namenom boljše uporabniške izkušnje na poti.

Mobilna različica spletnega mesta zelo dobro deluje. Ob vnosu spletnega mesta v brskalnik se bo vsebina prilagodila glede na parametre vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Poleg tega se bo to zgodilo ne glede na operacijski sistem, ki ga uporabljate. Spletno mesto bo nemoteno delovalo na napravah Android in iOS.

Kako se prijaviti

Prijava v mobilno različico stavnice Betiton je preprosta. Ob odprtju spletnega mesta stavnice boste z velikimi črkami videli napis “login”. Kliknete na gumb, vpišete svoje uporabniško ime in geslo ter se hitro in s samo nekaj kliki prijavite v svoj stavni račun.

Če niste prepričani o svojem geslu ali uporabniškem imenu, lahko najprej kliknete na pozabljeno geslo oziroma uporabniško ime in vpišete svoj elektronski naslov, kamor boste prejeli podatke za prijavo.

Športne stave

Čeprav Betiton mobilne aplikacije (še) ni, lahko do spletnega mesta Betiton dostopate iz mobilnih naprav. Opisali smo že, na katere načine je to mogoče. Ob obisku spletnega mesta boste videli veliko iskalno vrstico, kjer lahko iščete določen dogodek, celotno ligo ali drug izbran element. Tik pod iskalno vrstico boste našli vse razpoložljive športe. Poleg klasičnih športnih zvrsti, kot so nogomet, košarka, tenis, hokej, boste našli tudi e-športe.

Po ogledu vseh športov boste opazili tri razdelke: ˝prihajajoči˝ (Upcoming), ˝v igri˝ (In-Play), ˝izpostavljeno˝ (Highlights). Prvi razdelek bo prikazal vse stave pred tekmo, ki jih lahko sklenete. Na tej točki se odvija večina mobilnih športnih stav. Za stave v živo preprosto kliknite na ˝In-Play˝.

Če ste spregledali najbolj vroče dogodke ali se ne morete spomniti, kateri to so, kliknite na ˝Highlights˝. Izpostavljeni dogodki bodo osvežili vaš spomin in/ali postregli z nepredvidenimi dogodki, na katere boste z veseljem stavili.

Stave v živo

Stave v živo so na voljo pri športni stavnici Betiton prav vsak dan. Omogočajo spremljanje najljubših športnih dogodkov in stavo v za vas najprimernejšemu trenutku. Vsi trenutni trgi v igri so vidni takoj, ko vstopite na spletno stran športne stavnice, pri čemer se koeficienti redno posodabljajo glede na dogajanje v določenem trenutku dogodka.

V razdelku Betion med igrami najdete športe, kot so nogomet, košarka, odbojka, namizni tenis, hokej na ledu, tenis in e-športe. Poleg tega lahko v okviru stav v živo izbirate med različnimi možnostmi stav. Med njimi so azijski hendikepi, napoved na število golov in napoved zmagovalca tekme.

Plačila

Kar zadeva plačila, Betiton ne razlikuje med namizno in mobilno različico. Tako lahko tudi preko mobilnih naprav dostopate do vseh možnosti plačila. Na voljo so vam vsi klasični plačilni načini, kot so Skrill, ecoPayz, Paysafecard, bančni transfer in Visa/MasterCard. Izplačilo denarja pri Betition je vselej brezplačno.

Podpora

Imate težavo pri izvedbi vplačila ali izplačila sredstev? Ni težav, do posveta s podporo strankam lahko dostopate preko mobilne različice. Poizvedbe o podpori so možne po elektronski pošti in prek spletnega obrazca. Betiton je ena redkih stavnic, ki ne zagotavlja podpore strankam 24/7.

Povzetek

Mobilne igre na srečo postajajo vedno bolj priljubljene med uporabniki. Iz tega razloga spletni operaterji poskušajo izboljšati svoje igralniške storitve in jim omogočiti še boljšo mobilnost. Ena od težav, s katero se srečujejo nekateri igralci športnih stav, je povezana z združljivostjo njihovih naprav. Na srečo v tem primeru to ni težava, na katero bi lahko naleteli.

Slabosti

Videz mobilne različice ni privlačen

Občasno upočasnjena hitrost odzivnosti

Razlog je v tem, da zaenkrat ne obstaja Betiton mobilna aplikacija za Android in iOS. Betiton aplikacijski prenos je tako onemogočen. Kljub temu imajo uporabniki Android in iOS mobilnih naprav priložnost uporabljati storitve platforme za stave. V platformo za stave lahko vstopite prek brskalnika vaše naprave. Ključna dobra lastnost mobilnega spletnega mesta Betiton je ta, da igralcem ponuja vse, kar je na voljo tudi pri namizni različici.

Skupna ocena:

7/10

pogosta vprašanja

? Ali obstajajo bonusi in promocije za aplikacijo Betiton?
Posebnih bonus ponudb za mobilne naprave ni, lahko pa mobilni uporabniki aktivirajo bonus dobrodošlice in druge promocije.
? Ali Betiton ponuja storitve pretakanja v živo za mobilno aplikacijo?
Betiton ne ponuja storitve pretakanja v živo, tako da se trenutno še ne morete zabavati z ogledom tekem v živo.
? Kako enostavno je položiti oziroma dvigniti sredstva v aplikaciji Betiton?
Stavnica Betition ponuja ogromno možnosti za polog sredstev na vaš stavni račun, sam prenos je opravljen takoj, brez posebnosti. Morda se nekoliko vse skupaj zakomplicira pri dvigu sredstev, saj je odvisno od plačilne metode, kako dolgo boste čakali na priigrana sredstva.
? Kje v aplikaciji najdem promocije stavnice Betiton?
Aplikacija Betiton ne obstaja, vendar je na voljo mobilna različica. Ko ste na glavni strani mobilne različice, kliknite na gumb v levem kotu in izberite napis “Promotions”. V tej sekciji se bodo prikazale vse aktualne promocije.
? Kje lahko najdem datoteke apk za iOS in Android?
Ker to spletno mesto nima mobilne aplikacije, ne boste mogli prenesti datotek apk. Namesto tega si naložite in namestite ustrezen brskalnik, nato pa se lahko v svoj račun prijavite z mobilno različico. Ko bo aplikacija na voljo, boste morali samo klikniti na “Betition mobile app download” in že boste na svojo mobilno napravo prenesli aplikacijo.

Oceni avtorja

Tomaš Selinec

Tomaš Selinec

Imam odlične komunikacijske sposobnosti in uživam v delu z ljudmi.

tomas.selinec@gmail.com