Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Betway v Sloveniji

7.1/10

prednosti:

 • Bogata in pestra ponudba e-športov.

 • Visoke kvote za in ragbi dogodke.

 • Do 55 % višje kvote za dogodke v živo.

 • Varnost in zanesljivost za stranke.

Bonus do 30 evrov

Specifikacije

 • Uporabnost

  2

 • Kvote

  8

 • Mobilna verzija

  9

 • Bonusi in Promocije

  7

 • Vrste Stav

  9

 • Kredibilnost

  10

 • Načini Plačila

  5

 • Podpora

  7

Uporabnost

2/10

Igre Betway sodijo med najbolj priljubljene v industriji iger na srečo. Stavnica spada med uveljavljene spletne ponudnike stav. Seveda pa Betway ponuja tudi pestro ponudbo drugih iger na srečo. Glavno skrb za slovenske uporabnike predstavlja dejstvo, da Betway ne sprejema strank iz številnih držav po svetu, med njimi pa je tudi Slovenija.

Prednosti

Slabosti

Registracija je za slovenske uporabnike onemogočena.

Dolg proces registracije in verifikacije.

Med pogoji poslovanja je tako navedeno, da storitev, ki jih ponuja Betway, ni mogoče uporabljati, če sodite na dolg seznam strank iz 65 držav, katerih zakonodaja ne omogoča poslovanja. Uporaba alternative Betway je nujna, saj stavnica opozarja, da bodo izbrisali vse račune, ki so jih ustvarili ali uporabljali uporabniki iz teh držav, prav tako bodo tudi vse položene stave nične. Za slovenske stranke je torej Betway žal neuporaben, zato smo za vas pripravili seznam stavnic, ki jih v Sloveniji lahko uporabljate:

Registrirajte se

Kvote

8/10

V kolikor obožujete nogomet in nanj radi stavite, je Betway Slovenija pravi naslov za vas, a kot že rečeno, stavnica za slovenske uporabnike ni dosegljiva. Donos za stave pred pričetkom dogodka je med najvišjimi v industriji. V primerjavi s konkurenti Betway slovi po visokih kvotah za ragbi, kar ga uvršča med najbolj priljubljene stavnice v Združenem kraljestvu, kjer je ta šport izjemno priljubljen in ima ogromno navijačev.

Tudi Betway, tako kot številne druge spletne stavnice, nudi možnost oblikovanja poljubne stavne kombinacije. Ta omogoča, da lahko na stavni listek vključite številne dogodke za posamezno tekmo ter si tako zagotovite višjo kvoto. Betway ponuja tudi vnaprej sestavljene stavne kombinacije za posamezne dogodke, ki prihranijo vaš čas in vam ponudijo dodatne ideje za oblikovanje bodočih stav.

Pri stavah Betway v živo so kvote primerljive s konkurenti. Pri stavah na nogometne tekme v živo je kvota na ekipo, ki trenutno zaostaja, veliko višja v primerjavi s konkurenti. Kvote so lahko tudi do 55 % višje. S ščepcem sreče vam lahko hitre stave v živo prinesejo enostaven in velik zaslužek.

Stavne marže

Nogomet

5.7%

Košarka

9.15%

Tenis

6.26%

Odbojka

7.9%

Hokej

8.1%

eSports

8%

Skupna stavna marža:

7.5%

Mobilni Betway

9/10

Danes smo neprestano priključeni na internet, s pomočjo računalnikov, televizij, mobilnikov, tablic in drugih pametnih naprav, ki nam omogočajo povezljivost s spletom. V vsakem trenutku želimo dostopati do nam ljubih vsebin, zato je osnova za nemoteno poslovanje v tretjem tisočletju celovitost dostopa do spletnih storitev. Mobilni Betway vam omogoča, da lahko do stav dostopate kjerkoli. Uporabniška izkušnja je preko tablice ali mobitela enako prijetna, kot je dostop preko računalnika. Poglavitna razlika je v velikosti zaslona, zato boste ob uporabi mobilne različice strani potrebovali več klikov, kot z uporabo računalniške različice spletne stavnice. Aplikacija Betway vam omogoča prijetno in enostavno uporabniško izkušnjo, ki je povsem primerljiva z uporabo klasične spletne strani. Aplikacija je na voljo za Android in iOS sistem.

Bonusi in promocije

7/10

Tako kot praktično vse spletne stavnice, tudi Betway ponuja kopico različnih bonusov in promocij za nove uporabnike. Za koriščenje bonusov in promocij je potrebna Betway prijava. V spodnjem odstavku si bomo pogledali trenutno veljavne promocije in bonuse.

Za nove uporabnike je ob registraciji na voljo bonus dobrodošlice, ki omogoča bonus v višini do 30 evrov. Novi uporabniki dobijo bonus izplačan v obliki brezplačnih stav. Vendarle pa v kolikor želite bonus izplačati na vaš bančni račun, ga morate vsaj šestkrat vplačati na različne stave z minimalno kvoto 1,5. Za ljubitelje brezplačnih stav je na voljo tudi posebna promocija, do katere lahko dostopate po uspešni prijavi v Free Bet Club. Ta vam omogoča, da vsak teden pridobite 10 evrov brezplačnih stav, če ste v tekočem tednu do petka zvečer vplačali vsaj 25 evrov na stavo z najmanj tremi dogodki in skupno kvoto v minimalni višini 3. Kupone za brezplačno stavo boste prejeli v soboto in ponedeljek zjutraj.

Tipi stav iger Betway

9/10

Vsi športi Betway ponujajo neštete možnosti za igranje stav. Velika prednost stavnice je pestra in bogata ponudba e-športov na katere lahko stavite. S pomočjo Betway v živo pa lahko izkoristite dinamično naravo e-športov in izkoristite najvišje kvote za dogodke v živo. V kolikor ste ljubitelj digitalnega in virtualnega športa pa vas bo navdušil tudi širok nabor virtualnih športov.

Športni zanesenjaki lahko izbirate med več kot 30 različnimi športi ter številnimi posebnimi stavami, kot sta področje politike ali sveta estrade. Želite napovedati kateri igralec bo v naslednjem filmu o James Bondu upodobil naslovnega junaka? Potem je Betway pravi naslov za vas. Tu lahko tudi vplačate stavo na prvi obisk v tujini, ki ga bo po koncu epidemije opravil Joe Biden, predsednika ZDA. Le kam se bo odpravil?

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Obišči

Verodostojnost igralnice Betway

10/10

Betway je britanska stavnica, ki je bila ustanovljena pred petnajstimi leti, torej leta 2006. Sedež podjetja Betway Limited, ki upravlja s stavnico, se nahaja v mestu Gzira na Malti. Družba Betway ima licenco za delovanje v 8 državah, povsod drugod pa deluje pod licenco, ki jo je izdal malteški urad za igralništvo. Kot že omenjeno v uvodu pregleda stavnice, Betway Slovenija ne sprejema strank iz številnih držav, med drugim tudi iz Slovenije. Kljub temu pa je potrebno povedati, da je Betway verodostojen partner za stranke v državah, kjer ima urejene licence za obratovanje.

Plačilne metode

5/10

Depoziti

Betway ponuja relativno skromno ponudbo razpoložljivih možnosti za denarne depozite, a hkrati nudi vse plačilne metode, ki jih povprečni uporabnik potrebuje. Seveda pa je ponudba skromnejša v primerjavi s sodobnimi konkurenti, ki sprejemajo tudi vplačila preko kriptovalut. Poleg klasičnih plačilnih metod, kot so Visa, Maestro ali Mastercard, ponuja Betway tudi standardne elektronske denarnice. To so Skrill, Neteller in ecoPayz. Nakazilo na račun je mogoče opraviti tudi s pomočjo predplačniške kartice Paysafecard, ki jo lahko kupite v najbližji trafiki. Polnjene računa pa je mogoče opraviti tudi preko bančnega transferja.

Za uporabnike klasičnih bančnih kartic in elektronske denarnice Skrill je mogoče opraviti minimalni depozit v višini 5 €. Za vse ostale plačilne metode, z izjemo bančnega transferja, kjer minimalni depozit znaša 25 €, je minimalni znesek depozita 10 €. Pri nakazilu sredstev na račun je zgornji limit pologa večinoma omejena s stanjem na računu. Preko bančnega transferja je tako mogoče z enim samim depozitom položiti kar 100.000 €. Provizij pri pologih ni.

Izplačila

Metode za izplačilo so enake depozitom na stavnico Betway Slovenija. Poglavitna razlika je v tem, da boste za izplačilo potrebovali novo metodo, če ste za depozit uporabili Paysafecard. Poleg tega boste na denar čakali dlje, saj izplačila, za razliko od depozitov, niso takojšnja. Načeloma se na izplačilo čaka vsaj en dan, v kolikor uporabite bančni transfer pa lahko čakate tudi do deset dni. Minimalni znesek za izplačilo znaša 10 €.

V spodnji tabeli so navedene plačilne metode, s katerimi je možen depozit ali izplačilo.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

VISA

MasterCard

Skrill

Neteller

Bančni transfer

5 €Brez
5 €Brez
10 €Brez
10 €Brez
25 €Brez
10 €24 – 72 urBrez
10 €24 – 72 urBrez
10 €24 urBrez
10 €24 urBrez
10 €3 – 10 dniBrez

Podpora

7/10

Betway ponuja 24-urno podporo strankam v več jezikih. Stranke lahko izbirajo med različnimi možnostmi, kot so klepet v živo, pomoč preko elektronske pošte ali s pomočjo telefonskega klica. Za dostop do zgoraj opisane podpore je potrebnih več korakov, saj vas spletna stran za podporo najprej usmeri na seznam pogostih vprašanj in odgovorov. Če odziv ni odgovoril na odprta vprašanja, morate na dnu strani odgovoriti, da vam le-ta ni bil v pomoč. Nato se odpre povezava do podpore, a za dostop morate predhodno opraviti Betway prijavo.

Kljub temu lahko izberete tudi opcijo za uporabnike brez odprtega računa. Dostop do prostega operaterja dobite zelo hitro in v kratkem času tudi odgovore na odprta vprašanja. V času pisanja tega pregleda je bila telefonska podpora nedosegljiva, zaradi ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa so zaprli klicni center. Preko e-pošte je odzivnost podpore hitra, vljudna in predvsem kompetentna.

Telefon

0800-444-3932

E-mail

support@betway.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni čas20 minut2 minuti

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
28.01.2021

Obišči

Povzetek

7.1/10

Betway povezava je za slovenske uporabnike neuporabna, saj je registracija za slovenske stranke onemogočena. To je tudi razlog za relativno slabo skupno oceno. Sicer Betway ponuja vse, kar nudijo največje in najboljše stavnice. Morda bi lahko nekoliko povečala število plačilnih metod in tako zagotovila še lažje poslovanje strank.

Slabosti

Registracija je za slovenske uporabnike onemogočena.

Dolg proces registracije in verifikacije.

Stavnica Betway je za ljubitelje nogometnih in rugby stav zagotovo pravi naslov. Mobilna različica in mobilna aplikacija pa uporabnikom omogočajo, da do svojega računa dostopajo na vsakem koraku.

Skupna ocena:

7.1/10

FAQ Betway Slovenija

? Ali je predvideno varnostno preverjanje?
Da, po uspešni registraciji boste morali še uspešno zaključiti varnostno preverjanje. Potrebovali boste sken poljubnega osebnega dokumenta, kopijo nedavne položnice, ki potrjuje naslov prebivališča, ter kopijo bančnega izpiska, ki potrjuje plačilno metodo.
? Koliko plačilnih metod lahko uporabim?
Betway omogoča osem plačilnih metod, to so Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, ecoPayz, Paysafecard in bančni transfer.
? Koliko znaša minimalni znesek pologa in izplačila?
Minimalni znesek pologa znaša 5 evrov in je odvisen od plačilne metode. Minimalni znesek izplačila znaša 10 evrov.
? Katere možnosti podpore obstajajo?
Podpora preko telefonskega klica, elektronske pošte ali klepet v živo. Zaradi globalne pandemije je trenutno klicni center zaprt.
? Na koliko različnih športov lahko stavim?
Stavite lahko na 32 različnih športov.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovBetway
Uradna stranbetway.com
Leto ustanovitve2006
Telefon0800-444-3932
Emailsupport@betway.com
Jezik vmesnikaItalijansko, Rusko, Angleško, Špansko, Portugalsko, Nemško
Plačila Skrill, Paysafecard

Oceni avtorja

Dominik Vukovic

Dominik Vukovic

Športni zanesenjak, predvsem ljubitelj iger z žogo in zagrizeni premagovalec kolesarskih kilometrov, na vseh mogočih podlagah, v vseh mogočih razmerah. Rad vržem na koš in gledam druge, ko se podijo za žogo na zelenici.

dominik.vukovic@mightytips.com

Betway Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x