Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Betwinner v Sloveniji

8/10

prednosti:

 • Uporabnikom prijazna mobilna aplikacija

 • Stave v živo

 • Edinstvene funkcije, kot so Betconstruct

 • 80 plačilnih metod pri depozitu

Specifikacije

 • Uporabnost

  8

 • Kvote

  7.5

 • Mobilna verzija

  10

 • Bonusi in Promocije

  8

 • Vrste Stav

  8.5

 • Kredibilnost

  7

 • Načini Plačila

  9

 • Podpora

  6

Uporabnost Betwinner

8/10

Na prvi pogled je vsebina spletne strani stavnice in casino igralnice Betwinner preveč nasičena s podatki, črke, številke ter besedilo nasploh pa so zapisani v nekoliko premajhni velikosti.

Po drugi strani dobi igralec ob vstopu na to spletno stran celovit vpogled v vse športe Betwinner ter se seznani z drugimi informacijami, kot so možnost uporabe preko mobilne aplikacije ter možnost spremljanja preko različnih družabnih omrežij: Facebook, Twitter, Instagram in Telegram.

Prednosti

Slabosti

Majhna velikost pisave

Nekonsistentno zastavljene kvote: ponekod zaokrožene na eno decimalno število, ponekod na dve ali tri decimalna števila

Na vrhu spletne strani so poleg omenjenih možnosti prikazane še druge osnovne informacije: kje in kako se registrirati, katere so obstoječe plačilne metode, kolikšen bonus prejmejo uporabniki ob registraciji oziroma pri prvem depozitu, ter možnost izbire jezika.

Kvote Betwinner

7.5/10

V stavnici Betwinner čaka igralce skupno izplačilo 97 %+. V segmentih zmagovalcev dvobojev in azijskih hendikepih se lahko ta stopnja dvigne celo do 98 %+.

Po drugi strani so na voljo sekundarne stave, kot sta skupno število doseženih zadetkov na tekmi in napoved, da bosta obe ekipi na nogometni tekmi dosegli gol. Te dosegajo od 94 %+ do 95 %+. Najboljši košarkarski in teniški dogodki dosegajo 98 %+ izplačil.

Platforma ponuja dobre možnosti spremljanja dogodkov in polaganja stav v živo, saj imate možnost spremljanja samodejnih sprememb kvot v živo s pomočjo nadomestne povezave Betwinner. Pri roki boste imeli tudi vso potrebno statistiko, da bo odločitev za pravo stavo lažja. Pri Betwinner v živo lahko stavite kar 10 dogodkov naenkrat!

Stavne marže

Nogomet

4.17%

Košarka

4.24%

Rugby

5.23%

Tenis

4.11%

Hokej

5.65%

Bejzbol

3.82%

Odbojka

4.92%

Skupna stavna marža:

4.6%

Mobilni Betwinner

10/10

Storitve je poleg optimiziranega spletnega mesta za mobilne naprave možno uporabljati s pomočjo aplikacije Betwinner za naprave Android in iOS. Betwinner iOS aplikacija je namenjena uporabnikom iphone pametnih naprav. Mobilna spletna različica obsega vse prednosti, ki so na voljo v namizni različici.

Glavna funkcija je povečana mobilnost. Tako ne boste omejeni na igranje športnih stav v vaši dnevni sobi, ampak boste lahko igrali tudi na poti. Vse tri možnosti v bistvu ponujajo iste funkcije. Stavite lahko že po nekaj opravljenih klikih. Sredstva lahko enostavno upravljate.

V kolikor ne želite biti preobremenjeni s količino statističnih parametrov, potem vam bo mobilni Betwinner aplikacija pisana na kožo.

Bonusi in promocije Betwinner Slovenija

8/10

Z registracijo boste deležni številnih ugodnosti dobrodošlice. Pri prvem nakazilu igralec prejme 100 % bonus za vplačila v višini do vključno 100 €.

Minimalni znesek depozita znaša 1 €. Pri akumulatorskih stavah je za unovčitev bonusa potrebno staviti 5-kratnik vrednosti prejetega zneska. Vsaka akumulatorska stava mora vključevati najmanj 3 dogodke. Vsaj trije dogodki morajo imeti kvote najmanj 1.40 ali več.

Naslednji je bonus za igranje stav v živo. Skupni znesek določi Betwinner in je enak 5 % skupnega seštevka vseh stav s kvoto 30 ali več, ki so jih v enem mesecu sklenile vse stranke te stavnice.

Betwinner Slovenija svojim najbolj aktivnim strankam ponuja poseben bonus v obliki brezplačne športne stave ob rojstnem dnevu igralca. Prav tako je na voljo ponudba bonusa za niz izgubljenih stav.

Za to je potrebno izgubiti 20 zaporednih stav. Velja za akumulatorske stave in single napovedi.

Tipi stav Betwinner

8.5/10

Dnevno je za igralnico Betwinner Slovenija na voljo več kot 1000 športnih dogodkov. Stavite lahko na vse najbolj priljubljene športe, kot so nogomet, tenis, košarka, hokej na ledu, golf, boks, odbojka, rokomet, ameriški nogomet, namizni tenis, biatlon.

Med drugim so na voljo stave dogodkov v kriketu, snookerju, formuli 1, kolesarjenju, smučarskih skokov, curlingu in-line hokeju in vaterpolu. Stave v živo so na voljo 24 ur/dan. Stavite lahko na TOTO-15 in TOTO točen rezultat.

Med manj standardnimi možnostmi lahko izbirate med stavami na rumene kartone, proste strele, število kotov na nogometnih tekmah, število iger v namiznem tenisu, metodo zmage UFC.

V kolikor se ne morete odločiti za klasične stave v vseh športih Betwinner, se lahko kljub temu poigrate z napovedjo, ali bosta Severna in Južna Koreja do leta 2023 združeni v samostojno državo, kot jo priznava Organizacija združenih narodov.

Boks

Pasje Dirke

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Verodostojnost Betwinner

7/10

Betwinner stavnica je bila ustanovljena leta 2018 na Cipru in ima vzhodnoevropsko ozadje. Licenco drži država Curacao, ki zagotavlja varnost poslovanja. Platformo je zgradil BetB2B.

Blagovna znamka šteje okrog 150.000 aktivnih strank. Prevladujoč delež teh strank izhaja iz držav Skupnosti neodvisnih držav – Commonwealth. Alternativa Betwinner postaja vse bolj priljubljen v Nemčiji, na Portugalskem in v Indiji. V globalnem merilu se ponaša z več kot 400.000 uporabniki.

Gre za zanesljivo stavnico, ki si prizadeva za dolgoročno sodelovanje z vsako stranko. Zagotavljajo osebni pristop z upoštevanjem interesov njihovih uporabnikov, enostavne načine plačila. In kar je najpomembneje, zagotavljajo 100 % izplačilo vseh zmagovalnih stav.

Plačilne metode Betwinner

9/10

Depoziti

Za igralce v Sloveniji je na voljo 80 plačilnih metod. Največji delež predstavljajo kriptovalute (26 možnosti), sledijo samostrežni terminali (18 možnosti).

Ob teh je na voljo še osem dodatnih kategorij, kot so bančne kartice, e-vavčerji in e-denarnice. Ne glede na izbrano plačilno metodo znaša minimalni znesek depozita 1 €.

Pri nekaterih plačilnih metodah je zapisano, da je višina minimalnega depozita lahko odvisna od izbrane banke in države. Izveden depozit vas v nobenem primeru ne bo bremenil dodatnega denarja v obliki provizije.

Izplačila

Za igralce v Sloveniji je na voljo manj možnih izplačilnih metod v primerjavi s številom možnih plačilnih depozitnih metod. Izbirate lahko med devetimi kategorijami plačilnih metod s skupno 59 možnimi plačilnimi metodami. Največ med njimi je kriptovalut (26), po številu sledijo e-denarnice (16).

Minimalni znesek izplačila ne glede na izbrano metodo izplačila znaša 1,50 €. Po vloženem zahtevku za izplačilo priigranih sredstev boste v večini primerov (odvisno od izbrane metode izplačila) čakali 15 minut, preden bodo sredstva nakazana na želeno ciljno mesto. Pri metodi z bančnimi karticami je ta časovni razpon precej širok.

Traja med 1 minuto in 7 dni. Ne glede na izbrano metodo izplačila v zvezi s to zahtevo ne boste imeli dodatnega stroška v obliki provizij.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

VISA

Mastercard

Skrill

Neteller

Bitcoin

Paysafecard

1 €TakojBrez
1 €TakojBrez
1 €TakojBrez
1 €TakojBrez
1 €TakojBrez
1 €n/aBrez
1,50 €1 minuta - 7 dniBrez
1,50 €1 minuta - 7 dniBrez
1,50 €15 minutBrez
1,50 €15 minutBrez
1,50 €15 minutBrez
n/an/an/a

Podpora Betwinner

6/10

Podpora strankam je v okviru Betwinner Slovenija omogočena 24/7 v treh oblikah: telefonski klic, elektronsko sporočilo in klepet v živo.

Slednjega lahko izvedete neposredno preko spletne strani stavnice. Telefonskega klica nismo opravili, ker je plačljiv. Gre sicer za klic v London. Poslali smo elektronsko sporočilo, na katerega po 24 urah nismo prejeli odgovora. Ocene kompetentnosti in vljudnosti zaposlenih na podpori Betwinner ne moremo dati ne za kategorijo telefon kot tudi za kategorijo elektronsko sporočilo.

Dodati je treba, da obstaja 5 različnih elektronskih naslovov, namenjeni pa so: (1) splošnim poizvedbam, (2) varnostnim vprašanjem, (3) odnosom z javnostjo in oglaševanjem, (4) financam, (5) povratnim informacijam za stranke. Elektronsko sporočilo, na katerega v roku 24 ur nismo prejeli odgovora, je bilo poslano na oddelek za splošne poizvedbe.

Telefon

+44 203 936-29-96

E-mail

info-en@betwinner.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni časN/AN/A3 minute

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
09.03.2021

Povzetek Betwinner

8/10

Čeprav je Betwinner stavnica z malo kilometrine – ponudnik je šele od leta 2018 -, že ima številne zveste uporabnike, katerih število se meri v stotisočih.

Najbolj priljubljena je na vzhodnoevropskih trgih, vendar se njena priljubljenost v zadnjem času širi tudi v druga geografska območja, predvsem v Francijo, na Portugalsko in Indijo.

Stavnica Betwinner je mobilna, saj je dostopna tako preko optimiziranega spletnega mesta, kot tudi mobilne spletne različice in mobilne aplikacije.

Pri vseh boste deležni praktično istih funkcij, zato se lahko na pot odpravite brez slabe vesti, da bi zamudili športno stavno napoved za vaš priljubljeni šport ali dogodek.

Slabosti

Manj učinkovita podpora strankam

Oblikovna podoba spletne strani je preveč kompleksna in premalo berljiva

Če razmišljate o registraciji pri stavnici Betwinner Slovenija, vas lahko k izvedbi tega koraka prepričajo bonusi in promocije, ki jih je več kot dovolj.

Po uspešno opravljeni registraciji, ki je hitra in enostavna, boste lahko izbirali med kopico različnih iger Betwinner. Obstajajo tudi številne stavne možnosti znotraj samih dogodkov. Brez skrbi, če boste zamudili začetek tekme. Napovedi lahko oddajate tudi v živo!

FAQ Betwinner Slovenija

? Ali je spletna stran Betwinner omogočena v slovenskem jeziku?
Ne. Primarni jezik platforme je angleščina. Upoštevajoč sorodnost jezika je kot najbližji slovenskemu omogočena hrvaščina.
? Lahko stavim na dogodke v e-športih?
Da. Stavite lahko na izjemno veliko število e-športov, vključno z Betwinner v živo.
? Katere oblike podpore strankam obstajajo?
Telefonski klic, elektronsko sporočilo in klepet v živo neposredno na spletni strani stavnice. Betwinner povezava vam omogoča klepet v živo.
? Kolikšne so provizije pri depozitu in izplačilu?
Vaš račun zaradi provizij pri depozitu in izplačilu ne bo obremenjen, ne glede na izbrano plačilno metodo.
? Kaj je TOTO 15?
TOTO 15 je športna napoved, pri kateri napoveste razplet 15 tekem športnih dogodkov po izboru stavnice Betwinner. Pri vsakem dogodku vidite statistično verjetnost, kateri tip (1, X, 2) bo najverjetnejši.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovBetwinner
Uradna stranbetwinner.com
Leto ustanovitve2019
Telefon+44 203 936-29-96
Emailinfo-en@betwinner.com
Jezik vmesnikaAngleško, Portugalsko, Nemško, Špansko, Italijansko
Plačila Paysafecard, Skrill, Mastercard

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com

Betwinner Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x