Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Pregled mobilne aplikacije stavnice Betwinner

Prispevek predstavlja vodnik različnih mobilnih možnosti uporabe športne stavnice Betwinner.

Android APP

  • EN, RU

  • 64,5 mB

  • 8 / 10

Prenesi

Apple IOS

  • EN, RU

  • 64,5 mB

  • 8 / 10

Prenesi

Pregled mobilne aplikacije stavnice Betwinner

Kako prenesti in namestiti mobilno aplikacijo Betwinner?

V mobilni napravi odprite spletni brskalnik in obiščite spletno mesto Betwinner. Ko se spletno mesto naloži, poiščite gumb ˝Smartphone app˝. Nahaja se na levi strani spletne strani, poleg napisa Betwinner. Ob kliku na gumb se bo naložila nova spletna stran, ki omogoča dostop do dveh mobilnih aplikacij, eno za Android in drugo za iOS sisteme.

Kako namestiti mobilni Betwinner .apk za Android?

Betwinner aplikacija Android je dostopna na spletni strani www.betwinnerapp.com. Z Betwinner mobile app download boste prenesli aplikacijo. Kliknite ˝V redu˝ in začel se bo Betwinner apk prenos za mobilni Android. Takoj ob zaključku namestitve se bo prikazal namig ˝Odpri˝.

Z dotikom na gumb boste omogočili namestitev aplikacije iz neznanih virov. Postopek omogočite z obiskom pojavnega okna in odprtjem menija ˝Nastavitve˝. Za aktivacijo namestitve morate preklopiti drsnik ˝Dovoli ta vir˝. V prikazanem oknu kliknite ˝Namesti˝. Takoj ob namestitvi aplikacije se prikaže okno ˝Odpri˝. Aplikacija je pripravljena za uporabo.

Kako namestiti Betwinner aplikacijo za iOS sistem?

Aplikacijo za iphone Betwinner najdemo na spletnem brskalniku telefona. Na spletni strani stavnice kliknite gumb ˝Mobilne aplikacije˝ in preusmerjeni boste na stran za prenos aplikacije Betwinner za iOS. Betwinner prenos aplikacije se bo začel takoj.

Pred namestitvijo aplikacije se pomaknite v meni ˝Nastavitve˝ in do ˝Splošni razdelek˝ ter ˝Upravljanje naprav˝. V razdelku ˝Upravljanje naprav˝ posodobite aplikacijo kot zaupanja vredno. Po preverjanju lahko začnete uživati v športnih stavah aplikacije Betwinner.

Prednosti in slabosti Betwinner mobilne aplikacije za Android, iOS in namizje računalnika

Med mobilnim spletnim mestom in mobilno aplikacijo ni veliko razlik. Ključni dejavnik Betwinner mobile app je njena dovršenost. Betwinner app Android ponuja spletno stavno izkušnjo enake kakovosti kot pri izkušnji z namiznim računalnikom.

Za Prenos mobilne aplikacije Betwinner je potreben le čas in prostor pomnilnika pri namestitvi na pametni telefon. Nemotena uporaba zahteva posodabljanje mobilne aplikacije. Prednost mobilnega spletnega mesta je v tem, da ni potrebno prenesti in namestiti aplikacije na mobilni telefon. Dostop do mobilnega spletnega mesta je možen iz katerekoli mobilne naprave, kar ne velja mobilne aplikacije.

V primeru, da ste povezani s ponudnikom internetnih storitev, ki je prepovedal spletno mesto za igre na srečo, pa bo dostop do spletnega mesta Betwinner onemogočen.

Katere funkcije vam ponuja aplikacija Betwinner?

Za uživanje v najboljši mobilni izkušnji se pozanimajte, kako deluje app Betwinner. Pomembno je poznati minimalne sistemske zahteve. V kolikor vam je prenašanje na napravo odveč, obiščite različico spletnega mesta za mobilne naprave. V svoj brskalnik vpišite URL strani Betwinner in lahko se lotite pregleda ponudbe in napovedi.

Mobilna različica Betwinner za iOS naprave je zelo podobna mobilni različici za Android naprave. Opremlja ju enak uporabniški vmesnik in grafična kakovost. Poleg športnih stav so to igralnica v živo, spletna igralnica, poker, bingo in druge.

Betwinner mobilna aplikacija Android je dostopna s prenosom ločene datoteke na spletnem brskalniku. Enako velja za Betwinner iOS prenos.

Kako se prijaviti

Za prijavo je potrebno odpreti aplikacijo ali spletno mesto ter pritisniti gumb za prijavo. V novo pojavno okno vnesite svoj edinstveni ID/e-poštni naslov in geslo. Za dostop do finančnih informacij prek aplikacije kliknite ikono uporabnika. Nahaja se v glavnem meniju, definiranim s simbolom lestvice.

Športne stave

Mobilni Betwinner športne stave sevira enako obsežno ponudbo kot klasična spletna stran. Izberete lahko vam najljubše napovedi tekem, stanje med polčasom in ob koncu tekme, končne rezultate, strelce golov in številne druge. Za vrhunsko stavno izkušnjo s pomočjo mobilne aplikacije Betwinner preprosto preučite kvote, podajte napovedi in stavite na šport, ki vam najbolj ustreza.

Vse mobilne različice ponujajo kvalitetno funkcionalnost za športne stave. Postopek igranja je preprost: pojdite na kategorijo šport, poiščite tekmo, ki vas zanima, in izberite napoved. Vaš izbor igre se bo izpisal na stavni listek, ki ga lahko pozneje oddate kot posamezno stavo, ali pa spremenite v akumulacijsko stavo.

Na stavnem listku so prikazani vsi izbori, skupne kvote in predvideno izplačilo pod pogojem, da ste vplačali stavo.

Stave v živo

Prek mobilne aplikacije Betwinner lahko stavite tudi med dogodki, ki se dogajajo v živo.

Dragocene in informativne funkcije so vključene v mobilno aplikacijo in spletno mobilno različico. Za mobilno aplikacijo Betwinner pri stavah v živo ustvarite in si shranite začetno identifikacijo z geslom in uporabniškim imenom, da se prijava uredi samodejno, vsakič ko aplikacijo odpremo. Pri Androidu bo nato potreben vnos štirimestnega gesla, pri iOS-u pa identifikacija na dotik.

Tako kot pri klasični obliki stav je potrebno tudi pri mobilni aplikaciji izvesti skoraj enake korake v primeru, ko želite staviti na dogodke v živo. Pri stavah na dogodke v živo je potrebno izbrati gumb ˝Live˝. Po stavnih kvotah se je potrebno premikati dovolj hitro, saj platforma v živo spreminja kvote na vsakih nekaj sekund.

Plačila

Betwinner ponuja celovit izbor zaupanja vrednih načinov plačila. Nakazilo in izplačilo sta na voljo na vašem osebnem profilu. Do njega lahko dostopate s pritiskom na uporabniško sliko s silhueto na zaslonu.

S pritiskom ustreznega gumba boste preusmerjeni na stran s plačilnimi sredstvi. Priporočljivo je uporabiti enako plačilno metodo za nakazilo in izplačilo. Izbira različnih možnosti lahko privede do dodatnih postopkov preverjanja, ter včasih celo do zavrnitve transakcije.

Izbirate lahko med 15 načini plačilnih metod za izvedbo nakazila in izplačila. Vrednost najnižjega možnega zneska nakazila znaša 1 evro. Vrednost najvišjega možnega zneska nakazila ni omejena. Časovni okviri za mobilne transakcije so enaki kot pri namizni različici.

Nakazilo je izvedeno takoj, ne glede na izbrano plačilno metodo. Vrednost najnižjega zneska izplačila znaša 1,5 evra. Tudi vrednost najvišjega možnega zneska izplačila ni omejena. Časovni okviri za izplačila so odvisni od izbrane plačilne metode in variirajo med 1 minuto in 7 dnevi.

Podpora

Ena od večjih želja Betwinner je uporabnikom zagotoviti prijetno stavno izkušnjo. Ni pomembno, s katero napravo to izkušnjo doživljajo. Betwinner svojim strankam zagotavlja 24-urno podporo. V stik s člani ekipe podpore strankam lahko vstopite na tri načine:

  • spletni klepet v živo
  • elektronska pošta
  • telefon

Kako uporabljati mobilno aplikacijo športne stavnice Betwinner

Aplikacija Betwinner in spletno mesto stavnice Betwinner sta uporabniku izredno prijazni. Vabita ga z vsestransko ponudbo. Uporabniki mobilnih naprav imajo enak dostop do funkcionalnosti in informacij, kot so na voljo na namiznem spletnem mestu.

Obstoječa mobilna ponudba bo uporabnike težko prepričala, da sploh še vztrajajo s čakanjem zagona njihovega namiznega ali prenosnega računalnika.

Slabosti

Mobilna različica Betwinner podpira več kot 50 jezikov, medtem ko je v aplikaciji na voljo le 10 jezikov. Med njimi ni slovenskega

Zastarel dizajn

Mobilna različica Betwinner je na voljo za naprave Android in iOS. Različico aplikacije za Android lahko z ločeno datoteko prenesete s spletne strani Betwinner. Enako velja za uporabnike iOS.

Poleg različic mobilnih aplikacij lahko uporabljate še različico Betwinner, ki temelji na spletnem brskalniku.

pogosta vprašanja

? Ali obstajajo posebni bonusi za mobilne naprave?
Ne, Mobilni Betwinner nima posebnih bonusov. Vsi bonusi, pa naj bo to na računalnikih ali mobilnikih, so enaki.
? Ali Betwinner ponuja storitve pretakanja v živo za mobilne aplikacije?
Da. Storitev pretakanja v živo deluje odlično.
? Kako enostavno je položiti/dvigniti denar na vsaki aplikaciji?
Igralci pri uporabi mobilne aplikacije Betwinner v ničemer niso prikrajšani. To pomeni, da imajo na voljo vse razpoložljive načine nakazila in izplačila.
? Kje na aplikacijah najdem Betwinner promocije?
Vse aktualne Betwinner promocije lahko najdete in uveljavljate na vseh platformah. Skrivajo se pod imenom ˝Promocije˝, zapisanim z velikimi rumenimi črkami, ob napisu pa je ikona darila v isti barvi.
? Kje najdem datoteke .apk za iOS in Android?
Aplikacijo Betwinner apk za naprave Android in iOS lahko prenesete neposredno prek uradnega spletnega mesta operaterja v ločenih datotekah. Prenos aplikacije Betwinner bo najhitreje dostopen ob vpisu besede Betwinner v iskalno polje.

Oceni avtorja