Kako se registrirati pri stavnici Betwinner, navodila po korakih

prednosti

 • Uporabnikom prijazna mobilna aplikacija

 • Stave v živo

 • Edinstvene funkcije, kot so Betconstruct

 • 80 plačilnih metod pri depozitu

načini plačila

 • Paysafecard
 • Skrill
 • Mastercard

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Betwinner online registracija je prvi korak za vstop v eno najboljših spletnih mest za športne stave v dvanajstih državah, ki sestavljajo Skupnost neodvisnih držav. Ekipa sodelavcev stavnice Betwinner ponuja resnično vznemirjenje pri športnih igrah, priložnost za klepet z oboževalci na njihovem forumu in priložnost za pridobitev nasvetov, novih poznanstev ter priporočil strokovnjakov. Vpišite se v Betwinner spletno mesto in se seznanite s podrobnimi pravili in navodili, zanesljivo statistiko ter varnimi in priročnimi načini plačila. Betwinner registracija je tako enostavna, da vas od oddane stave vas loči zgolj nekaj klikov! V nadaljevanju prispevka preverite razpoložljive načine Betwinner sport registracije in preberite koristne nasvete v zvezi s prijavo v stavni račun.

 • Betwinner aktivnosti sežejo vse do družbenih omrežij Facebook, Twitter, Instagram in Telegram. Del njihovih funkcij se omogoča tudi registracijo računa uporabnika.
 • Stran je na voljo v 59 svetovnih jezikih.
 • Na voljo je 38 plačilnih metod za igralce v Sloveniji.
 • Več kot 1000 stavnih dogodkov dnevno.
 • 100 % bonus dobrodošlice do največ 100 evrov za igralce v Sloveniji.

Načini registracije v stavnici Betwinner

Pritoževanje čez zapletenost registracije Betwinner računa ni na mestu, saj jo lahko opravite z mobilnim telefonom, elektronsko pošto, izbranim družbenim omrežjem ali samo z enim klikom.

Registracija na spletnem mestu Betwinner, navodila

Betwinner online registracijo opravite z obiskom spletnega mesta. Desno na vrhu spletne strani kliknite na gumb ˝REGISTRATION˝.

Pojavilo se bo okno s štirimi razpoložljivimi načini registracije. Registracija z enim klikom, e-mailom in računom z družbenih omrežij med drugim zahtevajo vnos države. V času priprave tega prispevka Slovenija ni bila na voljo za izbiro. V izogib morebitnim težavam v postopku preverjanja pristnosti smo se odločili za opis zgolj enega načina, to je telefon.

Registracija Betwinner s telefonom je edini od štirih razpoložljivih načinov, pri katerem ni potreben ročni vnos države. Ob kliku na ˝By phone˝ se samodejno prikaže slovenska zastava s prvimi tremi številkami mednarodne kode +386. Dopišite preostalih osem enot vaše telefonske številke in kliknite gumb ˝Send SMS˝ – denarna valuta je že nastavljena na evro.

Če jo imate, vpišite promocijsko kodo na mestu, kjer piše ˝Enter promo code˝. Na mestu, kjer piše ˝Confirmation code˝, vnesite še potrditveno kodo. S klikom na kvadratek spodaj potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z določili in pogoji ter politiko, s katerimi je določena tudi registracija Betwinner.

Soglašate tudi z obdelavo svojih osebnih podatkov in potrjujete, da ste polnoletni. Kliknite na gumb ˝REGISTER˝. Betwinner online registracija je zaključena, tako da dobrodošli v svetu Betwinner stavnice – registracija je tako enostavna.

Registracija pri Betwinner prek mobilne aplikacije

Se želite prijaviti na Betwinner v Sloveniji preko mobilne aplikacije? Brez težav, saj je Betwinner registracija zelo enostavna. Storitve je poleg optimiziranega spletnega mesta za mobilne naprave možno uporabljati s pomočjo aplikacije Betwinner za naprave Android in iOS.

Mobilna spletna različica obsega vse prednosti, ki so na voljo v namizni različici. Glavna funkcija je povečana mobilnost. Tako ne boste omejeni na igranje športnih stav v svoji dnevni sobi, ampak tudi med potjo na izlet.

Vse tri možnosti v bistvu ponujajo iste funkcije. Stavite lahko že po nekaj opravljenih klikih. Če ne želite biti preobremenjeni s količino statističnih parametrov, potem vam bo mobilna Betwinner aplikacija pisana na kožo.

Vpišite se v svoj račun Betwinner

Vpišite se v Betwinner račun in začnite z oddajo športnih napovedi! Za vpis v svoj stavni račun Betwinner obiščite spletno stran stavnice. Po vhodu v Betwinner na vrhu kliknite gumb ˝LOG IN˝. Pojavilo se bo okno, v katero boste vpisali identifikacijsko število ali e-mail in geslo, če se želite vpisati preko maila.

Prijavite se lahko tudi preko telefona. V tem primeru vpišite vašo telefonsko številko in geslo. Pod mestom za vpis gesla je prazen kvadratek, desno ob njem pa zapis ˝Remember˝. S klikom na prazen kvadratek boste podali zahtevek po shranitvi vpisanih prijavnih podatkov ob prihodnjih prijavah.

V primeru pozabljenega gesla kliknite podčrtan zapis ˝Forgot your password?˝ Geslo lahko obnovite preko e-maila in telefonske številke. Za vpis v vaš stavni račun kliknite gumb ˝LOG IN˝. Vpis lahko opravite tudi preko aplikacij Telegram, VKontakte, Odnoklassiki, Yandex in Mail.Ru.

Identifikacija računa Betwinner

Za optimalno zaščito računa se boste morali ob prijavi tudi identificirati. V ta namen obstaja varnostno vprašanje, na katerega lahko pravilo odgovorite samo vi, s čimer je zagotovljena še ena dodatna stopnja varnosti. Registracija Betwinner je uspešna šele, ko določite varnostno vprašanje.

Betwinner stavne metode

Betwinner bet registracija prinaša možnost oddaje napovedi na dnevno več kot 1000 športnih dogodkov. Stavite lahko na priljubljene športe, kot so nogomet, tenis, košarka, hokej na ledu, golf, boks, odbojka, rokomet, ameriški nogomet, namizni tenis, biatlon. Med drugim so na voljo stave dogodkov v kriketu, snookerju, formuli 1, kolesarjenju, smučarskih skokih, curlingu, in-line hokeju in vaterpolu.

Stave v živo so na voljo 24 ur na dan. Betwinner online registracija pomeni tudi dostop do številnih stavnih trgov, kot so stave na končni rezultat. Med manj standardnimi možnostmi lahko izbirate med stavami na rumene kartone, proste strele, število kotov na nogometnih tekmah, število iger v namiznem tenisu in metodo zmage UFC.

Pri stavni družbi Betwinner čaka igralce skupno izplačilo 97 %+. V segmentih zmagovalcev dvobojev in azijskih hendikepih se lahko ta stopnja dvigne celo do 98 %+. Platforma ponuja dobre možnosti spremljanja dogodkov in polaganja stav v času tekem, saj imate možnost spremljati samodejne spremembe kvot v živo.

Pri roki boste imeli tudi vso potrebno statistiko, da bo odločitev za pravo stavo lažja. Betwinner registracija prinaša možnost stav v živo za kar 10 dogodkov naenkrat!

Bonus za registracijo

Betwinner Slovenija registracija prinaša ugodnosti dobrodošlice. Pri prvem nakazilu boste prejeli 100-% bonus za vplačila v višini do vključno 100 €. Minimalni znesek depozita znaša 1 €. Pri akumulatorskih stavah je za unovčitev bonusa treba staviti 5-kratnik vrednosti prejetega zneska. Vsaka akumulatorska stava mora vključevati najmanj 3 dogodke. Vsaj trije dogodki morajo imeti kvote najmanj 1.40 ali več. Bonus za registracijo Betwinner je vredno unovčiti, kaj pravite?

Napake pri registraciji in identifikaciji

Betwinner Slovenija registracija poleg užitkov s seboj prinaša tudi odgovornosti. Stave lahko oddate samo, če ste polnoletni in se strinjate s pravili o stavah, kot jih določa Betwinner. Odgovorni ste za kršitev te uredbe. V določenih primerih ne smete sklepati stav.

Poleg tega, da ste mladoletni, to velja tudi za posameznike, ki neposredno sodelujejo v prireditvah, na katere se stavi. To velja tudi, če zastopate druge stavnice ali vam je v skladu z veljavno zakonodajo prepovedano skleniti pogodbo s stavnico.

Betwinner si pridržuje pravico blokade računa, ko je ta tri mesece neaktiven. Za odblokado računa se obrnite na varnostno službo stavnice. Kot registriran član ne smete znova opraviti registracije Betwinner pod novim imenom, z novim e-naslovom.

Če se dokaže ponovna registracija, zagotavljanje vaše istovetnosti s tujimi dokumenti ali uporaba neveljavnih ali neresničnih dokumentov, si družba v obliki preverjanja pristnosti pridržuje pravico do razveljavitve vseh oddanih stav takšnega računa. Poleg tega si družba pridržuje pravico, da tak račun blokira za obdobje preiskave.

Zaključek

Identifikacija Betwinner stavnice v svetovnem merilu je težja, saj gre za stavnico z malo kilometrine.

Ponudnik je od leta 2018, vendar že ima številne zveste uporabnike, katerih število se meri v stotisočih. Najbolj priljubljena je na vzhodnoevropskih trgih, vendar se njena priljubljenost v zadnjem času širi tudi v druga geografska območja, predvsem v Francijo, na Portugalsko in Indijo.

Če razmišljate o Betwinner registraciji, vas lahko k izvedbi tega koraka prepričajo bonusi in promocije, ki jih je več kot dovolj. Po uspešno opravljeni registraciji, ki je hitra in enostavna, boste lahko izbirali med kopico priponk različnih iger Betwinner. Obstajajo tudi številne stavne možnosti znotraj samih dogodkov.

Brez skrbi, če boste zamudili začetek tekme. Napovedi lahko oddajate tudi v živo, tako da se lahko prijava na Betwinner v Sloveniji začne.

pogosta vprašanja

? Ali za dostop do stavnice Betwinner potrebujem alternativno povezavo?
Za dostop do stavnice Betwinner ne potrebujete alternativne povezave, kot to velja pri nekaterih spletnih stavnicah. Dostop do Betwinner je mogoč preko uradne spletne strani stavnice.
? Ali je spletna stran Betwinner na voljo v slovenskem jeziku?
Ne. Primarni jezik platforme je angleščina. Upoštevajoč sorodnost jezika je kot najbližji slovenskemu na voljo hrvaščina.
? V katere namene bodo uporabljeni moji osebni podatki?
Betwinner stavnica registracijo pogojuje s pridobitvijo vaših osebnih podatkov. Uporablja jih lahko za obdelavo vaših stav, vključno s karticami in spletnimi plačili, nastavitev in upravljanje vašega računa, izpolnjevanje zakonskih in regulativnih nalog, izvajanje analiz strank, zagotavljanje informacij o promocijskih ponudbah ter izdelkih in storitvah, spremljanje transakcij z namenom preprečevanja goljufij, nepravilnih stav, pranja denarja.
? Kolikšne so provizije pri depozitu in izplačilu?
Vaš stavni račun zaradi provizij pri depozitu in izplačilu ne bo obremenjen, ne glede na izbrano plačilno metodo. Prijava na Betwinner v Sloveniji se lahko torej začne!
? Katerih oblik tehnične podpore se lahko poslužim v primeru težav pri registraciji računa?
Izbirate lahko med telefonskim klicem, elektronskim sporočilom in klepetom v živo neposredno na spletni strani stavnice.

Oceni avtorja