Spletna mesta stavnic, ki podpirajo plačilo stav in dvig sredstev prek sistema Bitcoin

S pomočjo svetovnega spleta in tehnološkega napredka se spreminja svet v katerem živimo, z njim pa se spreminjajo tudi naše navade. V zadnjem desetletju so kriptovalute zadihale s polnimi pljuči. Med temi je gotovo najbolj poznana in razširjena valuta Bitcoin. Agencije za športne stave Bitcoin vedno bolj pogosto uporabljajo kot enega izmed plačilnih sredstev. Trend v svetu kriptovalut so tako prepoznale tudi številne stavnice, zato lahko vsak dan najdemo več spletnih mest za stave, ki sprejemajo Bitcoin.

V tem članku si bomo ogledali:

 • Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Bitcoin.
 • Bitcoin spletne stave na 22Bet.
 • Bitcoin spletne stave na 20Bet.
 • Prednosti in slabosti uporabe Bitcoin.
 • Ali je Bitcoin varen?
 • Polog in dvig sredstev preko storitve Bitcoin.
 • Alternative storitvi Bitcoin.
 • Vprašanja in odgovore na pogosta vprašanja.

Spletna mesta, ki sprejemajo Bitcoin

Najdenih 3 stavnic

Bitcoin spletne stave 22Bet

22Bet sodi med najmlajše evropske spletne stavnice, saj je bila ustanovljena šele leta 2018. Slovi po izjemno pestri ponudbi športnih trgov, hkrati pa ponuja zelo široko paleto plačilnih metod. To spletno mesto za stave Bitcoin uporablja kot eno izmed kar 61 različnih plačilnih metod, med katerimi je tudi več različnih kriptovalut. Zaradi visokih bonusov in promocij sodi 22Bet med najboljše Bitcoin stavnice.

Pestri ponudbi športnih trgov!

Bonus dobrodošlice do 122 eur

Pomembno prednost stavnice 22Bet predstavlja dejstvo, da lahko pri vplačilih in izplačilih uporabite zelo nizke zneske. Stavnica Bitcoin minimalni depozit postavi na le 1 evro, tako se boste lahko brez težav izognili nepotrebnim visokim pologom na spletne strani stavnic.

Bitcoin spletne stave 20Bet

Med vrhunske športne stavne agencije Bitcoin sodi tudi 20Bet. Stavnica je zaživela lani, posluje pa z licenco, ki je bila izdana na nizozemskem čezmejnem ozemlju, otoku Curacau. Svojim strankam ponuja veliko izbiro plačilnih metod, med katerimi najdemo tudi nekaj kriptovalut, kjer gotovo prednjači Bitcoin. Poleg tega pa 20Bet nudi zelo bogat nabor športnih trgov in dogodkov.

Veliko izbiro plačilnih metod

100% Bonusa Dobrodošlice Do 100€!

Žal pa vaših Bitcoin športnih stav ne boste mogli igrati s pomočjo aplikacije, ker je 20Bet še ne ponuja. Kljub temu pa boste lahko do najljubših stav dostopali s pomočjo mobilne različice strani, ki ponuja zadovoljivo uporabniško izkušnjo.

Prednosti in slabosti

Bitcoin je od kriptomrzlice leta 2017 bolj poznan širši javnosti. Od takrat smo že dobro spoznali njegove prednosti in slabosti. Bitcoin postaja uveljavljena plačilna metoda. Številni spletni trgovci sprejemajo Bitcoin, sprejemajo pa ga tudi nekatere trgovine. Zato tudi ne preseneča, da nekatere stavnice omogočajo Bitcoin športne stave.

Med glavne prednosti Bitcoina sodi njegova anonimnost in zasebnost. Poleg tega se njegova uporabnost skriva v tem, da ga lahko uporabite tako kot digitalni denar kot tudi plačilno sredstvo.

Bitcoin je popolnoma decentraliziran, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje posrednikov ali vmesnikov. Na primer pri poslovanju z bančnimi karticami se poslovanje izvaja preko banke, ki je vaš posrednik. Bitcoin stavni depozit vam omogoča, da denar naložite sami in to le v nekaj trenutkih.

Prav hitrost transakcije je še ena v vrsti prednosti, ki jih ponuja Bitcoin. Edino oviro pri hitrosti transakcije lahko predstavlja prezasedenost mreže preko katere potekajo transakcije.

Za ljubitelje Bitcoin športnih stav predstavlja največjo prednost dejstvo, da se tudi spletne stavnice približujejo željam in potrebam strank, ki si želijo pri stavah uporabiti Bitcoin. Število spletnih stavnic, ki sprejemajo Bitcoin bo z veliko verjetnostjo vsako leto večje.

Med slabosti sistema Bitcoin spada odsotnost vsakršnega regulativnega mehanizma. To pomeni, da boste lahko na svoj denar pozabili, če ste ga poslali na napačen naslov. Zato je pri pošiljanju Bitcoina v druge denarnice zelo pomembno večkrat preveriti naslov. Le tako boste lahko brez težav dostopali do vaše top Bitcoin stavne agencije.

Prednosti

Slabosti

Odsotnost regulativnega mehanizma, ko se stvari zalomijo

Ali je Bitcoin varen?

Bitcoin že od svojega nastanka leta 2009 velja za kontroverzno kriptovaluto, morda tudi zaradi revolucionarnega načina delovanja. Bitcoin nudi anonimnost kupca, zato prihaja tudi do zlorab pri njegovi uporabi, saj lahko predstavlja sredstvo za nelegalno poslovanje. Kljub temu pa je Bitcoin z leti pridobil na kredibilnosti in danes velja za varno in zanesljivo plačilno metodo.

Popularizacijo in predvsem varnost kriptovalute potrjuje tudi dejstvo, da lahko Bitcoin uporabite na spletnih mestih za športne stave. V kolikor stavnice ne bi prepoznale Bitcoina kot varnega in zanesljivega plačilnega sredstva, ga ne bi dovolile uporabljati na njihovem spletnem mestu.

Vsekakor pa je potrebno pri igranju Bitcoin spletnih stav paziti na klasične prevare, ki se lahko dogajajo na spletu. Posebna previdnost velja predvsem za začetnike v svetu kriptovalut. O trgu kriptovalut se je potrebno predhodno dobro pozanimati, saj izguba zasebnega ključa pomeni tudi izgubo dostopa do sredstev na naslovu. Pri uporabi storitve Bitcoin zagotovo velja upoštevati vse previdnostne ukrepe, ki jih je potrebno uporabljati na internetu.

Polog in dvig sredstev preko storitve Bitcoin

Polog in dvig sredstev na stavnico Bitcoin je sprva nekoliko kompleksnejši, ampak ko enkrat osvojite delovanje Bitcoina, bo tudi polog ali dvig moč opraviti v trenutku. Pred uporabo storitve Bitcoin si morate zagotoviti vse potrebno za poslovanje s to kriptovaluto. Potrebovali boste naslov, ki ima en javni ter en zasebni ključ, slednji mora biti poznan le vam. Potrebujete pa tudi denarnico Bitcoin, to je datoteka, ki vsebuje zbirko vaših ključev za vaše naslove.

Pri nakazilu sredstev morate sestaviti transakcijo s tremi podatki:

 • Vhod, kjer navedete podatek o prejšnji transakciji. Torej podatek o transakciji preko katere ste dobili Bitcoin na svoj račun.
 • Količino Bitcoinov, ki jih želite nakazati na stavni račun.
 • Izhod, kjer navedete naslov na katerega želite nakazati denar. Na spletni stavnici, ki sprejema Bitcoin skopirajte naslov in ga prilepite. Tako boste zagotovo Bitcoine nakazali na pravilni naslov, saj lahko pri tipkanju 34 znakov dolgega naslova pride do neželenih napak, s tem pa tudi do izgube vašega denarja.

Proces dviga je enak pologu, stavnici zgolj sporočite želeno količino sredstev ter posredujete vaš naslov. V nekaj trenutkih bodo Bitcoini na vašem računu.

Čas, provizija in limit

Kot je že bilo omenjeno v zgornjih odstavkih, je ena najpomembnejših prednosti, ki jih nudi Bitcoin, hitrost. Bitcoin stavni depozit lahko opravite v trenutku. Vaša sredstva bodo nemudoma dostopna na vašem računu. Določene stavnice za izplačilo potrebujejo samo 15 minut, kar je v primerjavi z drugimi plačilnimi sredstvi zelo hitro. Vse transakcije so popolnoma brez provizij, kar ponuja dodatno udobnost pri igranju Bitcoin spletnih stav. Stavnice minimalne limite postavljajo pri standardnih zneskih in nižje, kot jih imajo tudi pri drugih plačilnih metodah. Zgornje omejitve pri pologih in izplačilih načeloma ni.

Čas, provizija in limit za depozite

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

22bet

Takoj

1 €

20bet

Takoj

10 €

Čas, provizija in limit za izplačila

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

22bet

15 minut

1,5 €

20bet

Takoj

10 €

Alternativne plačilne metode

 • Neteller povezuje varnost in fleksibilnost pri vplačilih in izplačilih. Praktično vse spletne stavnice omogočajo uporabo sistema Neteller.

  Več
 • Skrill je ena od najbolj razširjenih spletnih platform za opravljanje transakcij. Veliko prednost predstavlja njegovo delovanje v vseh državah sveta.

  Več
 • Mastercard predstavlja eno največjih podjetij, ki dnevno opravi na milijone transakcij. Mastercard sodi med najbolj razširjena plačilna sredstva na svetu.

  Več
 • Visa je mednarodna plačilna kartica, ki jo lahko uporabite pri vseh stavnicah, uporabnikom pa omogoča odloženo plačilo obveznosti.

  Več

Povzetek

Število spletnih mest, ki sprejemajo Bitcoin je vsako leto večje, kljub temu pa še vedno ni zelo razširjeno plačilno sredstvo na spletnih stavnicah. Bitcoin ponuja vrsto prednosti uporabnikom,vendar za povprečnega igralca spletnih stav lahko predstavlja prekompleksno plačilno metodo. S pomočjo alternativnih plačilnih sredstev je možno mnogo enostavneje opraviti Bitcoin stavni depozit.

Spletna mesta za športne stave Bitcoin zaradi njegove hitrosti in zasebnosti, ki ju nudi, lahko primerjajo le z redkimi plačilnimi metodami, a je za povprečnega uporabnika morda enostavneje uporabiti klasična plačilna sredstva, kot so: Mastercard, Visa, PayPal, Skrill ali Neteller.

Pogoj za uporabo Bitcoina in drugih kriptovalut je ta, da imate urejen naslov ter kripto denarnico. Le tako boste lahko nemoteno opravljali transakcije. Pri le-teh bodite posebej pozorni, saj se plačila z Bitcoinom ne more preklicati. Odsotnost regulativnega organa in decentralizacija Bitcoina pomeni, da boste v tem primeru težavo morali odpraviti sami.

pogosta vprašanja

? Kaj potrebujem za uporabo storitve Bitcoin?

Za uporabo storitve Bitcoin potrebujete naslov in kripto denarnico, ki jo lahko uporabljate na vseh pametnih napravah.

? Ali lahko prekličem Bitcoin plačilo?

Ne, Bitcoin plačila ne morete preklicati. Zato morate biti še posebej previdni pri vnosu naslova prejemnika transakcije.

? Kako razširjeno plačilno sredstvo je Bitcoin?

Bitcoin je čedalje bolj priljubljeno plačilno sredstvo predvsem v Evropi in ZDA.

? Ali Bitcoin zaračuna provizijo?

Za vsako transakcijo je priporočena minimalna provizija, ki ni povezana z višino transakcije, ampak z dejstvom, da se omrežje ne bi preveč zasičilo s transakcijami.

? Kaj lahko uporabim namesto storitve Bitcoin za igranje stav?

Uporabite lahko katerokoli drugo plačilno metodo, npr. elektronske denarnice, kot so PayPal, Skrill ali Neteller. Za plačilo pa lahko uporabite tudi plačilne kartice, kot so Mastercard, Visa ali Maestro.

2 ocen, povprečno 5 od 5