Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Campobet v Sloveniji

7.4/10

prednosti:

 • Več kot 50.000 dogodkov Campobet v živo vsak mesec

 • 100 % bonus dobrodošlice v višini do 100 €

 • Strokovnost in visoka odzivnost podporne skupine

 • Velika izbira varnih načinov plačila

Specifikacije

 • Uporabnost

  8

 • Kvote

  6

 • Mobilna verzija

  6

 • Bonusi in Promocije

  9

 • Vrste Stav

  7

 • Kredibilnost

  7

 • Načini Plačila

  7

 • Podpora

  9

Uporabnost Campobet

8/10

Campobet Slovenija je na osnovi estetske spletne strani omogočil enostavno krmiljenje, zato je bil odpuščen, zato je bil predlagan v naravi. Na naslovni strani ni dodatnih in nepotrebnih oglasov, ki bi odvrnili prvotni fokus na stavne trge.

Prednosti

Slabosti

Za prejem nekaterih bonusov je treba stopiti v stik prek klepeta v živo

Pomanjkljivost je nekaj dlje trajajoče nalaganje spletnih vsebin, kot smo sicer vajeni na najbolj znanih spletnih straneh. Mobilni Campobet ima še eno najhitrejših vsebin, kar lahko močno vpliva na razpoložljivost igralcev pri stavah v živo.

Kvote Campobet

6/10

S Campobet v igri boste na sledi konkurenčnim maržam na nogometne dogodke, vendar so marže tudi za ostale športe znotraj okvira tržnega povprečja, ki znaša med 1,7 % in 7 %. V tem rangu se marže gibljejo tudi pri manj priljubljenih športih.

Višina kvot in marž se med športi precej razlikuje. Morda lahko vzrok temu pripišemo posledici manjšega obsega stav, upoštevajoč dejstvo, da je bilo spletno mesto ustanovljeno leta 2018. Dne 5. 5. 2021 smo naključno izbrali štiri dogodke iz različnih športov in izračunali maržo stavnice. Izračun je bil narejen pred začetkom dogodkov:

 • Tekma nogometne lige prvakov: Chelsea – Real Madrid: 3,87 %
 • Tekma košarkarske lige NBA: Denver – New York: 4,07 %
 • Tekma hokejske lige NHL: Arizona – Los Angeles: 5,04 %
 • Teniški dvoboj ATP turnirja v Madridu: Nishikori – Zverev A.: 6,23 %
Stavne marže

Nogomet

4.9%

Hokej

8.74%

Odbojka

7.62%

Rokomet

7.02%

Skupna stavna marža:

7.1%

Mobilni Campobet

6/10

Campobet je mobilno naravnana stavnica samo do določene mere. Zagotavlja namreč, da imajo igralci svobodo pri stavah na poti, kar jim omogočajo različne mobilne naprave. Vsebina na mobilnih napravah odraža namizno različico spletnega mesta. Mobilna različica je dobro strukturirana in funkcionalna – tudi prijava Campobet možna prek mobilne povezave. Kot pomanjkljivost moramo poudariti nekoliko počasnejše delovanje v primerjavi z namizno različico.

Trenutno se je treba zadovoljiti samo z mobilno različico, saj aplikacija Campobet še ne obstaja. Za vse, ki vam je igranje športnih stav nepredstavljivo brez uporabe Android ali iOS pametne naprave, imamo dobro novico. Igralnica razvija samostojno aplikacijo Campobet.

Lahko uporabljate v Andorid app

Andorid app

Več

Lahko uporabljate v iOS app

iOS app

Več

Lahko uporabljate v Mobile browser

Mobile browser

Več

Bonusi in promocije Campobet

9/10

Campobet Slovenija se lahko pohvali z izredno raznovrstno in bogato bonusno in promocijsko ponudbo tako za igralnico kot tudi za športne stave. V času pisanja tega pregleda je aktualnih 10 bonusov in promocij za športne stave.

Prvi med njimi je bonus ob prvem depozitu. Prejmete ga po opravljeni registraciji in prvem depozitu, in sicer v 100-% deležu do zneska največ 100 €.

Naslednja promocija vključuje 10-% bonus vse do 300 € skupnega zneska stav, pripisan pa je kot brezplačna stava. Promocija je veljavna za specifična državna nogometna prvenstva Anglije, Nemčije, Italije in Poljske. Igralci iz Slovenije imajo v okviru te ponudbe možnost staviti izključno na angleško Premier ligo.

Tretja promocija se imenuje Sport Jackpot. Za prejem glavne nagrade 15.000 € morate napovedati vse rezultate dogodkov, ki jih določi stavnica Campobet. Četrta promocija ponuja 10 % bonus na stave Campobet v živo. Staviti je treba na 5 dogodkov v živo. Biti morajo iz najboljših nogometnih lig in imeti kvote 1,8 ali več. 10-% bonus je dodan končnemu znesku vplačane stave. V nadaljevanju so omenjeni preostali aktualni bonusi in promocije za preostale igre Campobet:

 • bonus povračila denarja,
 • brezplačna stava ˝Točna napoved˝,
 • varna stava,
 • tedenski bonus za ponovno nalaganje,
 • neomejena kombinirana stava,
 • cashout oziroma predčasno izplačilo.

Ne glede na to, koliko in katere bonuse in promocije boste skušali unovčiti na Campobet, svetujemo predhodno podrobno branje pravil in pogojev, ki so zapisani pod vsako ponudbo. Oglejmo si samo dva izmed številnih pogojev unovčitve bonusov in promocije.

Minimalni kvalifikacijski depozit za promocijo bonusa ob prvem depozitu je pogojen z najnižjim vplačilom v višini 20 €, depoziti preko e-denarnic Skrill in Neteller pa se ne štejejo kot kvalifikacijski depozitni znesek za to promocijo.

Tipi stav iger Campobet

7/10

Eden najpomembnejših dejavnikov v naših pregledih je število trgov, ki so na voljo igralcem stavnic. Vsi športi Campobet so razpoložljivi na levi strani vstopne strani. Na Campobet lahko stavite na več kot 30 različnih športov, natančno število pa je odvisno od sezone v svetovnih tekmovanjih. Vsekakor boste lahko stavili na priljubljene športe, kot so nogomet, košarka, tenis in košarka.

Podprtih pa je tudi precej manj globalno prepoznavnih tekmovanj, od zimskih športov – smučanje, biatlon, smučarski skoki -, do nišnih športov, kot so pikado, namizni tenis in dvoranski hokej. Stavite lahko tudi na različne e-športe, kot so profesionalna tekmovanja v League of Legends, Overwatch, StarCraft in Counter-Strike.

Na svoj račun boste prišli ljubitelji stav in kolesarstva. V nedeljo, 23. maja 2021, bo v Sloveniji potekala 15. etapa 104. kolesarske dirke po Italiji. V času pisanja tega članka še ni bilo mogoče staviti na zmagovalca 15. etape, je pa bilo možno staviti na zmagovalca prve etape. Kvota za zmago Jana Tratnika v prvi etapi Giro d´Italia znaša 35.

Med posebnimi stavnimi ponudbami stavnice Campobet sta poleg športa še kategoriji glasba in politika. Kvota za zmago Slovenije na prihajajoči izvedbi Evrovizije znaša 350. Stavna ponudba o političnih temah obsega britansko in ameriško ozemlje. Med drugim lahko napoveste, kdo bo naslednji premier britanske vlade. Prvi favorit s kvoto 3 je Rishi Sunak.

Boks

Pasje Dirke

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Verodostojnost igralnice Campobet

7/10

Alternativa Campobet ima stroge ukrepe, da svoje igralce v najboljši možni meri zaščiti pred vsemi oblikami izgube ali tveganj. Spletno mesto ima varno povezavo, šifrirano s 128-bitnimi ključi kot varnostnim ukrepom, ki velja za industrijski standard, zaradi česar nadomestna povezava Campobet ni potrebna. Delovanje športne stavnice ima dovoljenje vlade Curacao pod številko licence: 8048/JAZ. To pomeni, da je delovanje CampoBet pod občasnim, a strogim nadzorom regulatorja. Prepričani smo, da boste imeli pri stavah na Campobet varno izkušnjo. Z močnimi protokoli šifriranja in zavezanostjo k varnemu ter zakonitemu delovanju stavnice lahko pričakujete zanesljivo stavno izkušnjo.

Po pregledu komentarjev o stavnici Campobet na spletni strani Trustpilot smo ugotovili, da je večina spletnih pritožb povezana z neizplačevanjem bonusov igralcem. Pogosto je bilo omenjeno tudi omejevanje uporabnosti njihovega računa. Kot pozitivno plat so spletni komentatorji izpostavili podporo strankam. Na večino pritožb so sicer odgovorili pravočasno, vendar bo Campobet moral kljub temu še naprej trdo delati, da bo izboljšal spletni ugled stavnice.

Plačilne metode Campobet

7/10

Campobet Slovenija zagotavlja preprost način pologa in dviga sredstev. Spletno mesto omogoča uporabo široke paleto plačilnih metod, vse od kreditnih kartic, priljubljenih e-denarnic, do spletnih plačilnih sistemov in kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum. Za ogled razpoložljivih plačilnih metod in z njimi povezanimi omejitvami vplačil in izplačil je potrebna predhodna registracija, česar ne moremo šteti kot prednost.

Vplačila

Ko želite na svoj stavni račun položiti denar, preprosto poiščete zavihek z blagajno in nato polog sredstev. Zasledili boste številne priročne možnosti pologa. Med izpisanimi izberite plačilno metodo, ki vam najbolj ustreza in vpišite znesek depozita. V nadaljevanju oddajte zahtevo in sredstva se bodo naložila na vaš stavni račun. Pri vplačilu je minimalni zahtevan znesek pologa 10 €. Pomembno je vedeti, da je v primeru izvedenega depozita s kreditno kartico ali e-denarnico treba dvige opraviti z isto plačilno metodo.

Izplačila

Postopek izplačila sredstev je podoben postopku vplačila. V blagajni izberete možnost dviga sredstev in želeni način izplačilne metode. Naslednji korak je vpis zneska izplačila. Minimalni znesek pri izplačilu je 20 €. Ne glede na izbrano plačilno metodo izplačila je najvišji znesek dviga omejen na 1.000 €.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

Neteller

Mastercard

Skrill

VISA

10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
20 €Do 24 urBrez
20 €1-3 dniBrez
20 €Do 24 urBrez
20 €1-3 dniBrez

Podpora Campobet

9/10

Podpora Campobet Slovenija za stranke je zanesljiva. Na spletni strani smo zasledili, da ponujajo možnost klepeta v živo, ki je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Predstavniki podpore so hitri pri reševanju težav s strankami. Med opravljenim pregledom stavnice smo najhitrejši odziv prejeli preko klepeta v živo.

Odziv smo prejeli v manj kot minuti, kar je zelo pohvalno. Odgovor na vprašanje, ki smo ga poslali preko elektronske pošte, smo dobili v četrt ure. Oddelek za podporo strankam omogoča tudi klice na telefonsko številko, vendar v tem primeru igralci iz Slovenije plačate stroške klica pri izbranem operaterju. Morda imate hitro rešljivo težavo, zato svetujemo, da preverite pogosta vprašanja (FAQ), kjer pridobite rešitev za pogoste izzive, s katerimi se srečujejo igralci.

Telefon

+35627780669

E-mail

support@campobet.com

Klepet v živo

Klepet v živo
Kompetence
Vljudnost
Odzivni časN/A15 minutManj kot minuta

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
11.05.2021

Povzetek Campobet

7.4/10

Campobet povezava je še ena stavna stran v neposrednem lastništvu skupine Tranello, skupine podjetij, registriranih na Cipru. Tako blagovna znamka svoje storitve iger na srečo distribuira po Evropi in drugih državam po svetu zahvaljujoč veljavni licenci, ki jo je izdala vlada države Curacao.

Čeprav je Campobet precej nov ponudnik na stavnem trgu, se je od leta 2018 potrudil do te mere, da se lahko pohvali s ponudbo 700 stavnih trgov. Brez nadomestne povezave Campobet lahko izbirate lahko med približno 30 različnimi športi. Vizualno privlačen vmesnik spletnega mesta, zanesljiva storitev podpore strankam, priročni načini plačila, dobre kvote in odlične marže za nogomet, Campobet postavljajo v vlogo konkurenčnih stavnic v globalnem merilu. Eden od argumentov tej trditvi je raznovrstna in trajna ponudba bonusov in promocij za športne stave.

Slabosti

Zahtevani minimalni zneski vplačil za prejem bonusov so visoki

Campobet od konkurenčnih stavnic izstopa s posebnim razdelkom v glavni vrstici vstopne spletne strani stavnice, imenovanim ˝Tutorial˝. Ta vodnik v petih korakih opisno in slikovno prikaže celoten postopek igranja na tem spletnem mestu. Postopek vključuje informacije od načina izvedbe prvega depozita in prejetja bonusa do načina izplačila denarja.

Pogosta vprašanja

? Ali Campobet ponuja bonus dobrodošlice?
Da. Za novo registrirane uporabnike ponujajo 100 % bonus do zneska 100 € pri prvem vplačilu.
? Ali ima Campobet licenco in deluje zakonito?
Ponudnik je registriran na Cipru in ima dovoljenje vlade Curacao.
? Ali lahko na različne načine vplačam in izplačam denar?
Če denar naložite s kreditno kartico ali e-denarnico, je treba dvige opraviti na isti račun.
? Ali je klepet v živo na voljo 24/7?
Klepet v živo je na voljo 24/7, odzivnost te oblike podpore je merljiva v sekundah.
? Želim zapreti stavni račun pri Campobet. Kaj storiti?
V primeru, ko želite zapreti stavni račun, stopite v stik s podporo strankam preko klepeta v živo ali elektronske pošte.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovCampobet
Uradna strancampobet.com
Leto ustanovitve2018
Telefon+35627780669
Emailsupport@campobet.com
Jezik vmesnikaAngleško, Nemško, Hungarian, Norwegian, Poljsko, Portugalsko, French, Rusko, Finland
Plačila Mastercard, VISA, Skrill, Neteller, Bitcoin, Paysafecard

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com

Campobet Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x