Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice GGBet v Sloveniji

6.4/10

prednosti:

 • S statističnimi podatki opremljena grafična predstavitev nekaterih tekem

 • 5 možnih načinov zapisov kvot

 • 24/7 podpora strankam preko klepeta v živo

 • Ducat e-športov z bogato stavno ponudbo

Specifikacije

 • Uporabnost

  6

 • Kvote

  7

 • Mobilna verzija

  7

 • Bonusi in Promocije

  5

 • Vrste Stav

  7

 • Kredibilnost

  6

 • Načini Plačila

  6

 • Podpora

  7

Uporabnost Ggbet

6/10

Prijava Ggbet računa je enostavna in hitra. Krmiljenje po vstopni spletni strani stavnice je precej obremenjujoče za oči. Razlog temu je številčnost prikazanih števil in informacij, zaradi česar sta oteženi berljivost in preglednost vsebine. Velikost pisave je majhna. Ključni elementi, kot je ikona za prijavo in registracijo ter lokacija praznega stavnega listka, so na mestu kot pri konkurenčnih stavnicah. Vsi športi Ggbet, na katere je v danem trenutku možno staviti, so prikazani na levi strani zaslona.

Prednosti

Slabosti

Zamudnost nalaganja vsebine zaradi vsakokratnega preusmerjanja na želeno vsebino

Samo 13 plačilnih metod; pri šestih izmed njih ni možno opraviti tako vplačila kot izplačila

Ena najbolj motečih stvari za slovenskega igralca športnih stav pri Ggbet je vsakokratno preverjanje brskalnika pred dostopom do spletne strani stavnice. Ta postopek je samodejen in v roku petih sekund boste usmerjeni na zahtevano vsebino. Kljub temu je to precejšnja slabost v smislu uporabnosti vsebine, čeprav ne smemo pozabiti na prednosti uporabnosti igralnice.

Kvote Ggbet

7/10

Ena najpomembnejših stvari, na katere velja biti pozorni, je kakovost kvote. Tega se zaveda tudi ponudnik Ggbet Slovenija. Presenečeni boste, kako močno lahko povečate svoj dobitek, če izberete samo za odtenek boljšo kvoto izbranega dogodka v primerjavi s konkurenčno stavnico. Pomembnejša kot dobra kvota pa je marža stavnice, zato toplo priporočamo izračun marže na posamezne športe ali dogodke. Izračunali smo marže naključno izbranih športnih dogodkov, ki so bili odigrani dne 2. 5. 2021. Izračun je bil opravljen pred začetkom vseh dogodkov.

 • Nogometna serija A: Sampdoria – Roma: 3,10 %
 • Košarkarska NBA: Milwaukee – Brooklyn: 4,93 %
 • Teniški ATP turnir v Münchnu: Struff – Basilashvilli: 3,05 %
 • Hokejska nemška prva liga: Berlin – Wolfsburg: 5,56 %
 • Rokometne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022: Slovenija – Turčija: 7,41 %
Stavne marže

Nogomet

5.85%

Košarka

8.08%

Tenis

3.96%

Rokomet

6.35%

Skupna stavna marža:

6.1%

Mobilni Ggbet

7/10

Odkar so pametne naprave zavladale svetu, vedno več igralcev športnih stav pri opravilu oddajanja napovedi uporablja katero od njih. Stave preko mobilnih naprav so priročnejše, hitrejše, dostop do njih je možen kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali ste na slovenskem koščku obale, ali pa ležite na bližnjem travniku, boste z internetno povezavo dostopali do vsega, kar ponujata mobilno spletno mesto igralnice in aplikacija Ggbet.

Večina ljubiteljev športnih stav zelo rada stavi na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Kot rezultat tega številna priljubljena mesta za športne stave ustvarjajo posebne različice aplikacij za svoje mobilne stranke. Tako je tudi Ggbet ustvaril mobilno aplikacijo, vendar trenutno le za Android. Če imate iPhone ali iPad, lahko še vedno uporabljate mobilni brskalnik za dostop do spletnega mesta Ggbet. Spletno mesto je videti privlačno in se v napravi iOS hitro naloži.

Bonusi in promocije Ggbet

5/10

Igre Ggbet so privlačnejše zaradi pogostih bonusov in promocij. Razdelek bonusov in promocij je na Ggbet prikazan dokaj kaotično, zato njihovo prepoznavanje in ugotavljanje veljavnosti zahteva čas. Na enem mestu so zbrani vsi aktualni in pretekli bonusi in promocije. Preglednost nabora tovrstne ponudbe je dodatno otežena zaradi odsotnosti zapisa celotnega datuma trajanja bonusa oziroma promocije. Klasičnega bonusa dobrodošlice za nove igralce pri Ggbet za zdaj ni, kar je precejšnje razočaranje.

Med 1. in 31. majem 2021 je aktualna promocija dosegljiva ob nakazilu sredstev. Možno je dobiti dodatnih 5 % celotnega zneska vplačila, vse do zneska 100 €. Minimalni zahtevan znesek vplačila znaša 5 €, opraviti ga je treba v času trajanja promocije. Objavljeni so namreč ura, dan in mesec objave bonusa/promocije, ne pa tudi leto.

Med 1. in 31. majem 2021 je aktualna še ena promocija za športne stave. Gre za možnost prejetja bonusa do zneska 200 €, za udeležbo v promociji je bonus treba aktivirati v meniju profila. Bonus je razdeljen v pet korakov, o podrobnostih pogojev unovčitve bonusa preberite pogoje in pravila, ki jih najdete v razdelku ˝PROMO˝.

Tipi stav iger Ggbet

7/10

Vsi športi Ggbet ponujajo specifične možnosti stav, vendar nismo zasledili posebnih, izvenserijskih stavnih možnosti. Ggbet je močno usmerjena v ponudbo stav za e-športe, zato se boste v njihovi družbi počutili odlično, če se navdušujete nad njimi. Sem sodijo League of Legends, Counter-Strike, Call of Duty, Overwatch, StarCraft I, StarCraft II, Valorant, WarCraft III.

Čeprav je Ggbet usmerjen predvsem v e-šport, ponuja tudi nekatere najbolj priljubljene športe na svetu. Vsak od njih pokriva več lig in turnirjev, kar daje širino izbora med stavnimi možnostmi. V času pisanja članka so bile aktualne stavne ponudbe na nogometne, hokejske, košarkarske, teniške, odbojkarske dogodke, pa tudi stave na ameriški nogomet in badminton. Celoten spekter razpoložljivih športov dosega število 58. V daljšem časovnem oknu gledano najštevilčnejše dogodke nudijo nogomet, košarka, MMA in namizni tenis.

Med posebno ponudbo velja poudariti možnost stave na zmagovalno pesem Evrovizije 2021. Kvota za zmago Slovenije znaša 200, medtem ko je prvi favorit Švica s kvoto 3,75.

Boks

Pasje Dirke

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Verodostojnost igralnice Ggbet

6/10

Nadomestna povezava Ggbet za igralce v Sloveniji ni potrebna, da bi dostopali do njene vsebine. Stavnica deluje od leta 2016 in ima ustrezno licenco za spletne igre na srečo v okviru Malta Gaming Authority.

Tovrstna licenca je podeljena samo tistim stavniškim mestom, ki lahko dokažejo, da lahko zagotavljajo najvišjo raven zaščite strank, zato z Ggbet v igri ne boste tvegali. S tehnologijo šifriranja Ggbet zagotavlja popolno zaščito zasebnosti igralcev, vse možnosti plačila gredo skozi proces SafeCharge, tako da je Ggbet povezava res varna. V primeru dobitne stave so sredstva na stavni račun igralca nakazana takoj in jih je mogoče dvigniti v nekaj sekundah po dobitku.

Na spletnem mestu Trustpilot, ki na enem mestu zbira komentarje in ocene globalnih podjetij, je do 2. 5. 2021 stavnico Ggbet ocenilo 242 ljudi. Skoraj tri četrtine (72 %) je stavnici pripisalo oceno ˝slabo˝. Ne petstopenjski lestvici je slaba petina (16 %) uporabnikov pripisala oceno ˝odlično˝. Nekateri najnovejši negativni komentarji se nanašajo na neposredno obtožbo, da gre za prevaro s pojasnilom, da naloženih sredstev igralci nato niso prejeli na stavni račun.

Med pozitivnimi komentarji je opaziti ravno nasprotne izkušnje. Ne glede na to, ali gre za izmišljene komentarje, je dejstvo, da se stavnica Ggbet na spletnem mestu Trustpilot odziva samo na določene komentarje, skoraj izključno na pozitivne.

Plačilne metode Ggbet

6/10

Tako kot vsaka druga platforma za spletne stave ima tudi Ggbet več načinov, kako položiti denar na spletno mesto in ga iz njega izplačati. Odobritev je večinoma takojšnja, nakazan denar pa lahko uporabite takoj.

Vplačila

Ggbet ponuja obstaja manjše število načinov za vplačilo denarja na vaš stavni račun v primerjavi s številnimi bolj uveljavljenimi stavnicami. Večina najbolj priljubljenih plačilnih metod je kljub temu zajeta. Upoštevajte, da dvigov pri plačilnih sredstvih, ki ne omogočajo tudi izplačil, ne morejo obdelati. In obratno. Če ste denar vplačali s plačilnim sredstvom, ki ne podpira izplačil, boste morali vplačati najmanjši znesek nakazila s plačilnim sredstvom, ki podpira izplačila, ali pa bo vaš dobitek obdelan z bančnim nakazilom. Stavnica Ggbet ne sprejema depozitov tretjih oseb (prijatelja, sorodnika, partnerja, moža ali žene). Denar morate položiti z bančnega računa ali s kreditne kartice, ki je registrirana na vaše ime.

Izplačila

Pomembna informacija pri izplačilih je dejstvo, da lahko na Ggbet dvignete do 25.000 € na mesec. Na stavnem mestu nismo zasledili podatka, kako hitro obdelujejo dvige. Tudi pri izplačilih ne smejo denarja dvigniti tretje osebe. Če med varnostnim preverjanjem odkrijejo ravno tovrstni prekršek, se lahko zgodi, da bodo vsi dobitki na spletnem mestu zaseženi, račun pa vam bodo blokirali.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

Neteller

VISA

Mastercard

Skrill

10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
20 €N/ABrez
20 €N/ABrez
20 €N/ABrez
20 €N/ABrez

Podpora Ggbet

7/10

Ggbet Slovenija ponuja 24-urno podporo prek klepeta v živo. Ko smo imeli odprto vprašanje in ga naslovili na podporno skupino, smo odgovor prejeli zelo hitro. Brez težav smo se sporazumeli in prejeli natančen odgovor, upoštevajoč naravo vprašanja.

Klepet v živo je enostavno najti, je na levi strani vstopna stran. S klikom na zavihek klepeta v živo na spletnem mestu lahko dobite hiter in koristen odgovor na katero koli poizvedbo o stavah, plačilnih metodah, stavnem računu, bonusih, zaščiti podatkov in drugih pomembnih informacijah. Poleg klepeta v živo so na voljo še preko telefona in elektronske pošte. Ne glede na vrsto težave se nam zdi klepet Ggbet v živo najboljša izbira za rešitev njeno rešitev. Glede telefonskega klica in elektronske pošte nismo zasledili informacije o dosegljivosti.

Telefon

E-mail

support@ggbet.com

Klepet v živo

Klepet v živo
Kompetence
Vljudnost
Odzivni čas7 minut45 minutTakoj

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
11.05.2021

Povzetek Ggbet

6.4/10

Ggbet Slovenija omogoča neposreden vstop na spletno stran stavnice preko uradne Ggbet povezave. Na podlagi pregleda stavnice ugotavljamo, da spletno mesto v smislu preglednosti ni uporabniku prijazno. Raznovrstnost in ponudba klasičnih športov ni presežna, prav tako nismo zasledili izstopajočih tipov športnih stav. Delovanje na trgu od leta 2016 in licenca s strani Malta Gaming Authority nakazujeta, da gre za verodostojno stavnico, ki pa se v večji meri osredotoča na casino in e-športe.

Slabosti

Ni klasičnega bonusa dobrodošlice za novo registrirane igralce

Najnižji možen znesek izplačila 20 €

Navdušenci nad e-športom boste vedno našli najobsežnejše stavne storitve na stavnici Ggbet. Obseg najbolj priljubljenih e-športov je velik, zato vam izbire ne bo zmanjkalo. Ggbet je mobilno samo delno mobilno prilagojen, saj za zdaj obstaja aplikacija Ggbet za Android uporabnike, ne pa tudi za uporabnike iOS. Ggbet Slovenija se ne more pohvaliti z bonusno in promocijsko ponudbo, ki bi nove uporabnike v hipu prepričala, da se registrirajo. Pogrešamo klasični bonus dobrodošlice, ki je temelj vsake vidnejše stavnice z željo po privabljanju novih strank.

Podporna skupina svoje delo opravlja hitro in učinkovito. Nastalo težavo lahko poleg treh oblik pomoči podporne skupine naslovite tudi neposredno preko obrazca na spletni strani stavnice.

Pogosta vprašanja

? Kako se lahko registriram na Ggbet?
Če se želite registrirati pri Ggbet, preprosto obiščite spletno mesto in kliknite gumb “Sign up”. Preusmerjeni boste na prijavni obrazec, ki ga je treba izpolniti. Po opravljeni registraciji lahko svoj stavni račun napolnite s sredstvi preko različnih plačilnih metod. Vse bo pripravljeno za začetek oddajanja stavnih napovedi.
? Ali ima Ggbet mobilno aplikacijo?
Gggbet ima trenutno na voljo samo mobilno aplikacijo za Android uporabnike. Čeprav še ni aplikacije za naprave Apple, je njihovo spletno mesto optimizirano za odlično uporabniško izkušnjo z enakimi funkcijami, kot jih najdete na njihovem namizju.
? Ali mobilna navigacija deluje gladko in brez težav?
Mobilna navigacija je dokaj počasna, vendar deluje brez težav.
? Kako dvignem priigrana sredstva?
Vpišite se v stavniški račun in izberite razdelek »Deposit and Withdrawal«. Izberite zahtevani znesek za dvig in vnesite podatke o svoji kartici. Po določenem času bo denar nakazan na račun.
? Lahko stavim na športne dogodke v živo?
Ggbet v živo stave so omogočene. Prav tako lahko v živo stavite na različne e-športe.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovGGBet
Uradna stranggbet.com
Leto ustanovitve2018
TelefonBrez
Emailsupport@ggbet.com
Jezik vmesnikaAngleško
Plačila Skrill, VISA, Mastercard, Paysafecard

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com

GGBet Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x