Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice LVBet v Sloveniji

7.9/10

prednosti:

 • Več kot 60.000 dogodkov mesečno

 • 236 tekem številnih športov

 • Na stotine možnih napovedi na en dogodek

 • Aplikacija za Android in iOS sisteme

Specifikacije

 • Uporabnost

  8

 • Kvote

  8

 • Mobilna verzija

  9

 • Bonusi in Promocije

  7

 • Vrste Stav

  8

 • Kredibilnost

  7

 • Načini Plačila

  7

 • Podpora

  9

Uporabnost Lvbet

8/10

Prijava Lvbet je ključni korak za dostop do elegantne barvne sheme, enostavnega krmarjenja in intuitivnega sistema oddajanja stav, ki zagotavljajo pozitivno uporabniško izkušnjo. Črno-rumena barvna shema ni samo prefinjena, ampak tudi zagotavlja, da so vse ikone in besedilo izredno čitljivi.

Prednosti

Slabosti

Velika nesorazmernost števila možnih stav na posamezen dogodek glede na vse športe Lvbet in druge stavne kategorije.

Zgolj prvi dvig sredstev v enem tednu je brezplačen

Navigacija po spletnem mestu je enostavna, odzivnost spletnega mesta pa visoka ne glede na iskano funkcijo. Krmarjenje je enostavno zaradi preglednosti nabora ponujenih športnih trgov in možnosti označevanja posameznih lig, s čimer igralec skrči seznam ponudbe po lastnih željah.

Kvote Lvbet

8/10

Lvbet v igri pri nogometnih dogodkih pred začetkom izvedbe ponuja povprečno izplačilo 94+ %. To je delež, ki velja za enega najvišjih na svetu top nogometnih lig na trgu, ko govorimo o napovedi zmagovalcu tekme. To ne velja za druge stave, kot so azijski hendikepi in teniške stave, ki padejo na 92+ %, medtem ko se vrednost pri košarkarskih dogodkih giblje med 93 % in 94 %. Za nadaljnjo ponazoritev navajamo izračun marž za priljubljene tekme iz različnih športov. Izračun je bil opravljen 30. 4. 2021 in pred začetkom dogodkov:

 • Angleška nogometna Premier liga: Southampton – Leicester: 4,12 %
 • Košarkarska Evroliga: Zenit – Barcelona: 5,88 %
 • Hokejska NHL liga: LA Kings – Anaheim: 6,45 %

Iz kratkega izračuna naključno izračunanih marž igralnice Lvbet potrjujemo, da je igralcem najprijaznejša stava na nogometne dogodke.

Stavne marže

Nogomet

5.19%

Košarka

5.43%

eSports

5.10%

Tenis

4.93%

Skupna stavna marža:

5.2%

Mobilni Lvbet

9/10

Lvbet je mobilno , zato bodo ljubitelji mobilnih stav v celoti poskrbeli za svoje potrebe. Potrditev trditve utemeljujemo s tem, da obstaja namenska aplikacija Lvbet za Android in iOS naprave. Obe aplikaciji je enostavno prenesti, igralcem ponujata priročen slog igranja športnih stav. Z vidika estetike in postavitve je zasnova aplikacije za Android in iOS precej podobna glavni spletni strani stavnice.

Aplikacija Lvbet ima nekaj dodatnih funkcij, ki so namenjene igranju športnih stav na poti. Poleg prenosljivih aplikacij je dostop do igralne platforme Lvbet možen tudi preko različice spletnega mesta za mobilne naprave. Do mobilne različice je možno dostopati preko katerega koli pametnega telefona z dobro internetno povezavo. To pomeni, da lahko celo igralci, ki nimajo mobilnih naprav Android ali iOS, še vedno igrajo preko mobilne strani.

Bonusi in promocije Lvbet

7/10

Lvbet Slovenija vabi nove igralce s 100 % bonusom na prvi depozit do zneska 50 €. Za unovčitev bonusa dobrodošlice je treba opraviti registracijo in v razdelku za športne stave vplačati prvi polog v višini vsaj 10 €, za podvojitev zneska nakazila na stavnem računu. Pred prvim nakazilom je treba klikniti na zavihek ˝SPORTS WELCOME OFFER˝.

Na spletni strani stavnice Lvbet je vsak dan na voljo unikatni stavni listek za stavo na en dogodek. Dostop do vsebine je omogočen brez nadomestne povezave Lvbet. Z oddajo stave lahko igralci v okviru promocije ˝SuperDuper kvote˝ v najboljšem primeru računajo na 20 % povečano končno kvoto.

Izboljšane kvote se v primerjavi z običajnimi kvotami gibljejo med 5 % in 20 %, odvisno od stavnega trga. V primeru neodigrane ali neveljavne SuperDuper stave je vplačan znesek igralcu povrnjen. Dne 1. 5. 2021 je bila v okviru promocije SuperDuper postavljena stava na nogomet: kvota za zmago Atletico Madrida in Real Sociedada je znašala 3.1.

Tretja in zadnja aktualna promocijska stavna ponudba je varna stava. Z oddajo kombinirane stave z najmanj 4 izbori igralci prejmejo bonus do višine 30 €. To velja natanko takrat, ko je zgrešena napoved enega od izborov. Za kvalifikacijo te ponudbe je stave treba oddati z najnižjim vložkom v višini 5 € in najnižjo kvoto 1,25 na posamezen izbor ter najnižjo končno kvoto 3,00. Bonusi so na račune igralcev nakazani naslednji ponedeljek po oddani stavi. Promocija je veljavna med 11. 9. 2018 in 31. 12. 2021.

Tipi stav iger Lvbet

8/10

Lvbet Slovenija ponuja raznovrstne in nevsakdanje športne trge. Če ste tip igralca, ki želi stavni listek oplemeniti z nogometnimi izbori gambijske, katarske in venezuelske prve lige, ste obiskali pravo mesto. Podobna globina nabora dogodkov je značilna tudi za druge športe, čeprav nekaterih tradicionalnih športov ni v ponudbi. Med njimi so konjske dirke. Pri sestavi stavnega listka je na voljo veliko različic, pri čemer je možno izvesti do 20 izbir.

Heinz, super Heinz lucky 15, 31 in 63, Yankee, super Yankee in Goliath stave so na voljo na zavihku ˝System˝ stavnega listka. Vsi športi Lvbet sestavljajo vseobsegajoči stavni trg, pri čemer je velik poudarek namenjen e-športom.

Med posebnimi možnostmi so stave na odmevne politične volitve ter TV oddaje in filme. Do 31. 12. 2021 je možno napovedati, ali bo med filmom Indiana Jones 5 glavni junak padel v luknjo, polno kač in pri tem izrekel besede: ˝Zakaj so morale biti kače?˝. Kvota za uresničitev tega scenarija znaša 1.5.

Boks

Pasje Dirke

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Verodostojnost igralnice Lvbet

7/10

Stavnica Lvbet je bila ustanovljena leta 2015 in je v lasti podjetja Fairload Ltd. Ponaša se z licencami v Združenem kraljestvu, na Poljskem in na Malti, kjer je tudi sedež stavnice. Blagovna znamka deluje kot uradni stavni partner angleške nacionalne lige in poljskega nogometnega kluba Wisla Krakow. Po oceni podatkovne baze Top100 Bookmakers ima stavnica Lvbet dnevno 41.300 obiskovalcev, kar jo v tem pogledu uvršča na 146. mesto v globalnem merilu.

Na spletni strani Trustpilot je stavnico Lvbet do nastanka tega članka ocenilo 124 uporabnikov. Večina komentarjev (44 %) je bila na petstopenjski lestvici pripisana oceni ˝slabo˝. Na drugem mestu po deležu (31 %) je ocena ˝odlično˝. Pritožbe komentatorjev se nanašajo zlasti na težave pri unovčenju bonusa dobrodošlice, težave pri izplačilu sredstev in nezadovoljstvo igralcev s tehnično podporo.

Plačilne metode Lvbet

7/10

Igre Lvbet za realni denar so dosegljive s pomočjo različnih možnosti vplačil in izplačil. Na tem stavnem mestu lahko plačujete z običajnimi kreditnimi ali debetnimi karticami, e-denarnicami in z bančnimi nakazili. V nadaljevanju je predstavljena razčlenitev načinov pologa in dviga, ki veljajo pri Lvbet.

Vplačila

Lvbet ponuja širok seznam možnosti plačilnih metod za nakazila. Minimalni znesek pologa, ne glede na izbrano plačilno metodo, znaša 10 €. Med plačilnimi metodami najdemo tudi Paysafecard, predplačniški bon, ki ga lahko uporabite za pologe, ne pa tudi za dvige. Omenili smo ga zato, ker je edini, ki ima omejen maksimalni znesek pri 1.000 €, medtem ko se pri ostalih plačilnih metodah ta znesek ustavi pri 5.000 €.

Izplačila

Minimalni znesek izplačila pri Lvbet je 20 €. Tudi najvišji dnevni dvig je omejen in sicer na 5.000 €. Če iščete najhitrejšo možnost dviga pridobljenih sredstev, priporočamo, da to storite preko e-denarnic, kot sta Skrill in Neteller.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

Skrill

VISA

Neteller

Mastercard

10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
20 €Do 24 urBrez
20 €2-5 dniBrez
20 €Do 24 urBrez
20 €2-5 dniBrez

Podpora Lvbet

9/10

V primeru potrebe po pomoči ali želji po izrazitvi kakršne koli nastale težave na spletnem mestu Lvbet, obstaja več temu namenjenih možnosti. Najprej si lahko ogledate obsežen razdelek s pogostimi vprašanji, kjer so na večino vprašanj strank že podrobno odgovorili. Podporna skupina LVbet je za pomoč na voljo vsak dan. Za klepet v živo in po e-pošti je na voljo od 8. ure zjutraj in do 23. ure zvečer.

Podporna skupina je na voljo v angleškem, nemškem in poljskem jeziku. Če imate raje telefonski pogovor, jo lahko kontaktirate tudi na ta način. V tem primeru je treba vsaj pogovorno znanje angleškega jezika. Za telefonski pogovor je na voljo med 10. in 20. uro. Podporna skupina bo odpravila vašo težavo ali pa našla način, kako jo odpraviti.

Telefon

+356 27 780 032

E-mail

support@lvbet.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni časTakoj32 minut1 minuta

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
07.05.2021

Povzetek Lvbet

7.9/10

Lvbet povezava igralce vodi do novega nivoja stavne izkušnje. Kljub močni konkurenci v svetu spletnih iger na srečo Lvbet z njo zna držati korak.

Platforma igralcem spletne stavnice ponuja bonuse in promocije, širok izbor stavnih možnosti in vrhunsko igralniško izkušnjo. S tremi licencami za igre na srečo, različnimi sponzorskimi sredstvi, varnimi načini vplačil ter izplačil in učinkovitimi storitvami za stranke je Lvbet že uveljavljeno ime, ki bo zbralo še večje število novih igralcev in ljubiteljev stav.

Slabosti

Relativno visoko število pritožb na spletni strani Trustpilot

Skromna bonusna in promocijska ponudba za športne stave

Da bi zagotovili pošten pregled stavnice Lvbet, smo raziskali tudi različne forume spletnih iger na srečo, kjer so informacije o uporabniški izkušnji omenjene stavnice, pritožbe in povratne informacije. Po nekaterih spletnih forumih so bile pritožbe igralcev povezane s težavo unovčitve bonusa dobrodošlice in težavo pri izplačilu sredstev.

Nekateri komentatorji so nanizali kup pritožb in stavnico označili kot prevaro. Čeprav je morda to škodovalo ugledu stavnice, je treba omeniti, da v času priprave tega članka podporna skupina rešuje težave hitro in učinkovito.

Zato svetujemo obisk spletne strani Lvbet in vas vabimo, da se po opravljeni registraciji sami prepričate o verodostojnosti tega spletnega ponudnika, zaradi česar tudi nadomestna povezava Lvbet ni potrebna.

Pogosta vprašanja

? Kakšen je najnižji in najvišjii znesek, ki ga lahko na stavni račun nakažem naenkrat?
Minimalni znesek za nakazilo je 10 €, medtem ko je najvišji možni znesek 5.000 €.
? Ali stavnica zaračuna provizijo pri nakazilu na moj stavni račun Lvbet?
Lvbet ne zaručanava provizije pri nakazilu, ne glede na izbrano plačilno metodo.
? Ali moram položiti depozit na stavni račun, da ga lahko odprem?
Račun na Lvbet lahko odprete brez pologa. To vam bo sicer omogočalo samo, da igrate demo igre za zabavo in spremljate e-šport Lvbet v živo.
? Kako naredim verifikacijo računa pri Lvbet?
Postopek preverjanja vašega računa Lvbet je zelo preprost in enostaven. Pošljite kopijo potnega lista ali osebne izkaznice ter dokazilo o trenutnem naslovu (račun za telefon, vodo ali podobno).
? Želim zapreti svoj stavni račun. Kaj storiti?
V primeru želje po zaprtju stavnega računa se obrnite na podporno skupino. Svetovalci Lvbet bodo vaš stavni račun zaprli po uspešnem preverjanju identifikacijskih podatkov.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovLVBet
Uradna stranlvbet.com
Leto ustanovitve2015
Telefon+356 27 780 032
Emailsupport@lvbet.com
Jezik vmesnikaAngleško, Nemško, Portugalsko, Poljsko, Finland

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com

LVBet Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x