Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Mobilna aplikacija MarathonBet

Android APP

 • EN, DE, SI

 • 5000+ prenesi

 • 27 mB

 • 6 / 10

Prenesi

Apple IOS

 • EN

 • 3000+ prenesi

 • 41.4 mB

 • 6.4 / 10

Prenesi

Pregled mobilne aplikacije stavnice MarathonBet

Aplikacija Marathonbet za Android in iOS

Stavnica Marathonbet uporabnikom ponuja brezplačno mobilno aplikacijo, ki je na voljo tako za sisteme Android kot iOS. Mobilna aplikacija omogoča, da lahko do stavnice dostopate kjer koli in kadar koli. Vse funkcije spletne strani so dostopne tudi prek mobilne aplikacije. Poleg mobilne aplikacije je na voljo tudi mobilna spletna stran.

Mobilna aplikacija je primerna tako za ljubitelje mobilnih pripomočkov kot za tiste, ki so navajeni spremljanja stav prek računalniškega zaslona. Aplikaciji za sistema iOS in Android sta pregledni, enostavni za uporabo in imata v primeru težav na voljo 24-urno podporo strankam. Vsak uporabnik lahko prek nje hitro dostopa do številnih športnih dogodkov, tekem, rezultatov, trenutnih kvot in stav. Aplikaciji poleg tega omogočata hitro stavljenje in neposredna obvestila o izbranih dogodkih. In to še ni vse – če želite informacije o prihajajočih športnih dogodkih, jih lahko pridobite s preprostim klikom v mobilni različici.

Mobilna aplikacija Marathonbet je bila zasnovana z namenom omogočanja enostavnejšega in hitrejšega dostopa do stav in športnih dogodkov. Naša ekipa lahko po opravljenem testu potrdi, da zagotovo služi svojemu namenu. Ob obilici možnih stav, številnih športih in neomejenih stavah v živo vam brez dvoma ne bo treba iskati nobene druge spletne stavnice.

Kako prenesti in namestiti Marathonbet mobilno aplikacijo za Android

Trgovina Google Play za zdaj ne podpira stavnic in iger na srečo, zato morate narediti nekaj dodatnih korakov, preden lahko prenesete aplikacijo. Naj vas ne skrbi – kljub nekoliko daljšemu postopku je prenos mobilne aplikacije Marathonbet popolnoma zakonit. To lahko storite v nekaj korakih:

 • 1. korak: Pojdite v nastavitve telefona in poiščite zavihek »Varnost«.
 • 2. korak: Poiščite funkcijo »Neznani viri« in jo izklopite. S tem boste omogočili prenos aplikacij izven trgovine Google Play.
 • 3. korak: Obiščite mobilno spletno stran Marathonbet – mobile.marathonbet.com.
 • 4. korak: Na vrhu strani se bo pokazala možnost za prenos aplikacije. Kliknite na gumb za prenos in nato namestite Marathonbet mobilno aplikacijo.

Kako prenesti in namestiti Marathonbet mobilno aplikacijo za iOS

Prenos aplikacije Marathonbet iOS za iPhone ali iPad je še bolj enostaven kot na mobilne naprave s sistemom Android. Vse, kar morate storiti, je to, da aplikacijo poiščete v Applovi trgovini z aplikacijami. Aplikacija za sistem iOS je preverjeno zanesljiva in deluje zelo hitro.

 • 1. korak: Na svojem mobilnem telefonu ali iPadu odprite trgovino z aplikacijami App Store.
 • 2. korak: V iskalnik vpišite »Marathonbet«.
 • 3. korak: Pritisnite na gumb »Prenesi«.
 • 4. korak: Mobilna aplikacija Marathonbet bo že čez nekaj trenutkov nameščena na vaš telefon.

Prednosti in slabosti Marathonbet mobilne aplikacije

Med spletno stranjo in aplikacijo Marathonbet za Android, aplikacijo Marathonbet za i OS ter mobilno spletno stranjo ni veliko razlik. Ena izmed najbolj opaznih je ta, da za mobilne različice aplikacij Marathonbet android in Marathonbet ios prenos dogodkov v živo ni omogočen. V zameno nudijo obvestila o trenutnih tekmah, prikazujejo aktualne kvote in še vedno omogočajo stave v živo. Tako aplikaciji kot mobilno različico spletne strani odlikuje preprost in razločen dizajn, zaradi česar so dobro pregledne in omogočajo enostavno brskanje med športi in športnimi dogodki.

Možnost dostopa do športne stavnice Marathonbet prek mobilne aplikacije je priročna. Ni nam treba več sedeti ob osebnem računalniku, temveč lahko svoje stave spremljamo kar prek mobilnega telefona – kjer koli in kadar koli! Če spadate med uporabnike, ki ne želijo prenesti mobilne aplikacije, lahko do mobilne spletne strani dostopate prek brskalnikov Safari, Chrome, Opera ali Zandex.

Katere funkcije vam ponuja aplikacija Marathonbet?

Dizajn mobilne aplikacije je enostaven in dobro odziven. Uporabnik lahko izbira med stavami v živo s pritiskom na zavihek »V živo« ali brska med različnimi športi s klikom na »Šport«.

Aplikaciji za iOS in Android odlikuje minimalističen in dobro pregleden dizajn. Brskanje med različnimi športi, tekmami in stavami je zato preprosto in hitro. Aplikacija je dobro odzivna in zadovolji potrebe modernega uporabnika.

Posebnost mobilnih aplikacij je možnost »Hitre stave«, ki nudi še hitrejša in enostavnejša vplačila stav. Z izbiro hitrih stav lahko v igro vstopite še hitreje kot običajno!

Kako igrati v mobilni aplikaciji Marathonbet

V mobilno aplikacijo se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Postopek je na mobilnih napravah Android in iOS enak. Vpišete se tako, da v zgornjem desnem kotu zaslona izberete gumb »Vpis«. Pojavilo se bo novo okno, v katero vpišete svoje uporabniško ime in geslo. Nato pritisnite »Vpis«.

V primeru, da svojega uporabniškega imena in gesla še nimate, se morate pred vpisom registrirati.

Športne stave

Mobilni Marathonbet prinaša prav toliko zabave ob stavljenju kot njegova spletna različica. Uporabniki lahko izbirajo med številnimi športi in športnimi dogodki – nogometom, košarko, tenisom, hokejem, odbojko in vse tja do borilnih športov in e-iger.

Stave v živo

Stave v živo prek mobilne aplikacije ali mobilne spletne strani so pravi mačji kašelj. Ker ima vsak uporabnik dostop do neposrednih obvestil o trenutnih športnih dogodkih, takojšnjih informacij o rezultatih in spremembah kvot, lahko stavi varno in z večjim nadzorom.

Četudi prenos v živo ni vselej mogoč, Marathonbet aplikacija Android in iOS uporbnikom nudi dovolj slikovitih statističnih podatkov in neposrednih prenosov rezultatov.

Aplikacija Marathonbet ima tudi možnost obveščanja o prihajajočih dogodkih in tekmah.

Plačila

Mobilna različica in aplikacija za iphone Marathonbet ter njena android različica ne zaostajajo niti pri plačilnih metodah. Na voljo so vsa plačilna sredstva, ki so priljubljena pri spletnih stavnicah.

Do vplačil in izplačil lahko dostopamo zelo enostavno – vse, kar moramo storiti, je, da pritisnemo na zgornji desni kot, v katerem je prikazano naše trenutno dobroimetje. Nato lahko izbiramo med vplačili in izplačili.

Vplačila

Marathonbet mobilna aplikacija android in ios podpirata naslednja plačilna sredstva:

 • Kartice Visa
 • Mastercard
 • Apple Pay (le za uporabnike naprav iPhone ali iPad)
 • Skrill
 • NETELLER
 • EcoPayz
 • WebMoney
 • Paysafecard

Vplačila so na računu vidna takoj, najnižji znesek je 5 EUR.

Depozit

Withdrawal

Izplačila

Dobiček lahko nakažemo s pomočjo naslednjih plačilnih sistemov :

 • Kartice Visa
 • Mastercard
 • Trustly
 • Skrill
 • NETELLER
 • EcoPayz
 • Webmoney
 • Paysafecard

Izplačilo bo najhitreje vidno in dostopno, če izberete sisteme NETELLER, Skrill, EcoPayz ali Paysafecard. V tem primeru bo znesek nakazan v 24 urah. Nekoliko dlje, do 48 ur, bo trajalo , da izplačilo nakažete prek metode Trustly. Z nakazilom dobička na kreditno kartico Visa ali Mastercard pa bo izplačilo vidno čez 3 do 5 dni.

Podpora strankam

Spletna stavnica Marathonbet in njene mobilne različice nudijo odlično podporo strankam, ki je na voljo 24 ur vseh 7 dni v tednu. V primeru težav lahko v stik z njihovimi uslužbenci za pomoč strankam stopite prek telefona, elektronske pošte ali kar prek pogovora »v živo«.

Naša ekipa je preverila, kakšna je odzivnost operaterjev in bili smo prijetno presenečeni. Prek pogovora v živo je operater odgovoril takoj. Ko smo operaterja pozdravili v slovenskem jeziku, nam je povedal, da ne govori slovensko, ampak bo kljub temu na sporočila odgovoril v slovenščini s pomočjo prevajalnika.

Povzetek

Mobilna aplikacija Marathonbet, ki je dostopna uporabnikom naprav Android in iOS, je enostavna za uporabo, omogoča hiter in preprost dostop večini mobilnih naprav, poleg tega pa uporabniku ponuja enako raznovrstnost stav in športnih dogodkov kot njena različica na osebnem računalniku. Prenos aplikacije Marathonbet je enostaven in varen. Tudi mobilna spletna stran se lahko pohvali s hitro odzivnostjo, preglednim dizajnom in hitrim nalaganjem.

Naša ekipa je po pregledu in preizkusu mobilnih aplikacij ugotovila, da se dostop do spletne stavnice prek mobilne aplikacije izplača. Nudi namreč lažjo in hitrejšo dostopnost do vplačanih stav in športnih dogodkov, ki so trenutno najbolj zanimivi. Poleg tega je uporabniku na voljo možnost vplačila »hitrih stav«.

Slabosti

Ni prenosa športnih dogodkov v živo

Ni posebnih bonusov za mobilno aplikacijo

Neposredna obvestila o dogodkih v teku in kvotah pa uporabniku omogočajo, da je ves čas na tekočem in pri stavah razpolaga z najnovejšimi informacijami.

Po temeljitem pregledu lahko zaključimo, da imajo mobilne aplikacije naslednje prednosti in slabosti.

pogosta vprašanja

? Ali so na voljo posebni bonusi za mobilno aplikacijo?
Žal spletna stavnica ne ponuja posebnih promocij za njene mobilne različice. Vendar pa lahko promocijske bonuse Marathonbet, ki so na voljo na spletni strani, najdete tudi v mobilni aplikaciji in mobilni spletni različici.
? Ali Marathonbet ponuja prenos tekem v živo prek mobilnih aplikacij?
Odvisno od športnega dogodka. Za nekatere športne dogodke in tekme je prenos v živo mogoč tudi prek mobilne aplikacije. Za tiste, ki nimajo neposrednega prenosa, pa je na voljo animacija in neposreden prenos statističnih podatkov.
? Kako enostavno je opraviti vplačilo oziroma izplačilo?
Tako vplačilo kot izplačilo sta prek aplikacije zelo enostavna. Za dostop do plačilnih sredstev se morate le prijaviti in pritisniti na prikzani znesek v zgornjem desnem kotu. Nato izberete želeno plačilno sredstvo.
? Kje lahko v mobilni aplikaciji najdem promocije Marathonbet?
Posebne promocije in bonuse lahko najdete s klikom na kategorijo »Promocije« v stranskem meniju.
? Kje lahko najdem datoteke .apk za aplikaciji Android in iOS?
Aplikacija Marathonbet apk je dostopna prek spletne povezave – s povezavo lahko prenesete aplikaciji za iOS in Android.