Spletna mesta stavnic, ki podpirajo plačilo stav in dvig sredstev prek sistema Mastercard

Spletne stavnice igralcem nudijo številne plačilne metode, s katerimi lahko izvedejo nakazila in izplačila. Skoraj vsaka spletna stavnica sprejema kreditne in debetne kartice Mastercard. Družba Mastercard deluje v več kot 210 državah sveta. Prispevek vključuje:

 • seznam strani za športne stave, ki sprejemajo Mastercard,
 • primera sodelovanja spletnih stavnic z Mastercard,
 • predstavitev prednosti in slabosti plačilne metode Mastercard,
 • pojasnilo, zakaj je uporaba Mastercard varna,
 • informacije o pridobitvi ene od možnih kartic podjetja Mastercard,
 • postopek pologa sredstev na stavni račun z Mastercard na primeru slovenske športne stavnice,
 • tabelarično predstavitev časa trajanja nakazil in izplačil ter provizij in omejitev poslovanja z Mastercard v štirih spletnih trgovinah,
 • predloge alternativnih plačilnih metod, če Mastercard ne ustreza vašim potrebam.

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Mastercard

Najdenih 6 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

7.5/10

 • Več kot 25.000 dogodkov na mesec
 • Odličen statističen pregled zgodovine dvobojev številnih športov
 • Široka ponudba e-športov
 • Dobro zastavljen program zvestobe
 • Ni pretočnega predvajanja stav v živo
 • Podporna služba ni zagotovljena 24/7
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller

6.4/10

 • S statističnimi podatki opremljena grafična predstavitev nekaterih tekem
 • 5 možnih načinov zapisov kvot
 • 24/7 podpora strankam preko klepeta v živo
 • Ducat e-športov z bogato stavno ponudbo
 • Bonusi in promocije za šport trajajo malo časa, običajno od nekaj dni do enega meseca
 • Skrill
 • VISA
 • Mastercard
 • Paysafecard

Mastercard spletne stave na Marathonbet

Po opravljeni registraciji pri spletni stavnici Marathonbet boste deležni številnih ugodnosti v kategoriji športnih stav. S prijavo ne boste pridobili samo dostopa do konkurenčnih kvot na trgu, ampak tudi široke izbire različnih funkcij, ki jih ponuja spletno mesto stavnice. Ena od teh je marathonbet live spremljanje tekem. Marathonbet svojim strankam ponuja promocije in bonuse na različnih stavnih trgih in za različne športne prireditve.

Preverite, ali ustrezajo vašim stavnim potrebam. Eden glavnih motivatorjev za pridružitev na spletno stran Marathonbet je obsežna ponudba možnosti športnih stav. Izbirate lahko med 31 športi in dodatno tudi med e-športi. Za polog sredstev na vaš stavni račun lahko uporabite številne plačilne metode, vključno z Mastercard. Marathonbet cash out možnost vam omogoča poravnavo stave na prikazano vrednost pred zaprtjem stavnega trga.

Ne spreglejte!

Izkoristite 0 % maržo

Za izbrane tekme na Marathonbetu velja 0 % marža. Marža, znana tudi kot provizija, je način ustvarjanja dobička stavnice na trgu. 0 % marža pomeni, da stavnica ne prevzema obresti, zaradi česar so kvote za stavničarje veliko bolj privlačne.

Mastercard spletne stave na Betwinner

Se želite pridružiti več kot 400.000 uporabnikom, ki stavijo pri spletni stavnici Betwinner? Preverite bogato ponudbo izbora in se preizkusite v športnih napovedih dogodkov skupinskih športih in individualnih športov. Izkoristite vrsto možnih stav, kot so posamezne, akumulatorske, sistemske in verižne stave.

Betwinner nudi veliko izbiro dogodkov, organiziranih tako na mednarodni kot državni in lokalni ravni. V kolikor boste imeli željo ali potrebo po vzpostavitvi kontakta s stavnico Betwinner, jo naslovite prek spletnega klepeta v živo, elektronske pošte in telefona. Strokovni tim, ki je v pripravljenosti na odzive 24 ur dnevno, sedem dni v tednu, zagotavlja dobro podporo.

Vabljivi bonusi in promocije!

Ste se pravkar registrirali, ali pa je vaš rojstni dan?

Betwinner ponuja številne dnevne ponudbe in pogosto brezplačne stave, s katerimi lahko zaslužite več ali pa samo izkoristite brezplačne igre. Nekatere najboljše promocije na spletnem mestu Betwinner vključujejo: bonus dobrodošlice do 130 €, akumulator dneva, napredna stava, 100 % zavarovanje stave, rojstnodnevni bonus in bonus za niz izgubljenih stav.

Prednosti in slabosti

Mastercard je znan kot eden prvih načinov spletnega plačevanja, ki je spletnim mestom za športne stave omogočil poslovanje z digitalnim denarjem. Mastercard spletnim mestom za športne stave omogoča poslovanje z denarjem, ki ga igralci položijo in dvignejo v spletnih stavnicah. Mastercard spletne stave ponujajo kreditne, debetne in predplačniške kartice.

Mastercard trenutno izgublja nekaj sijaja in slave, vendar še vedno obstaja dobršen del spletnega plačilnega trga, na katerem prevladuje in ga dopolnjuje. Mastercard plačilna metoda omogoča polog sredstev na stavni račun igralca.

Seveda popolnoma vsakega spletnega mesta za stave Mastercard ne podpira, je pa precej pogost pri vseh Evropskih stavnicah.

Časi izplačila Mastercard plačilne metode sledijo pravilu, ki se razlikuje za stranko in stavnico. Kona spletna mesta za športne stave nakažemo denar, se le-ta takoj znajde na našem računu za igranje. Ko pa zahtevamo izplačilo dobitka, lahko uspešno izvedena transakcija traja nekaj dni, celo teden ali dva.

Prednosti

Slabosti

Zahteva za delitev finančnih podrobnosti igralca športnih stav.

Ali je Mastercard varen?

Ker se Mastercard predstavlja kot hitra, varna in enostavna plačilna rešitev, ni presenetljivo, da imajo kartice podjetja izjemen uspeh med ljubitelji športnih stav. Mastercard je med najvarnejšimi razpoložljivimi plačilnimi metodami.

Igralci, ki pri spletnih stavnicah, ki sprejemajo Mastercard, izberejo Mastercard stavni depozit, so lahko prepričani, da bodo transakcije potekale na varen način. Nobene delikatne informacije v zvezi z osebnimi ali finančnimi podatki ne bodo razkrite tretjim osebam.

Igralci so lahko prepričani o 100 % zaščiti pred krajo identitete.

Mastercard stavnicam predstavlja eno vodilnih svetovnih blagovnih znamk za obdelavo plačil, zato lahko igralci izvedejo Mastercard polog pri licencirani stavnici. Zavedajo se, da je transakcija varna in zaščitena. Morebitna vprašanja ali težave v zvezi z vprašanjem varnosti obravnava Mastercard storitev za stranke, ki je na voljo 24 ur dnevno.

Zagotavljanje varnosti Mastercard dopolnjuje z dodatnim naborom notranjih ukrepov za odkrivanje goljufij. Dvostopenjska verifikacija igralca pozove k potrditvi transakcije z vnosom edinstvene kode v mobilni telefon.

Z Mastercard športne stave igramo na mnogo različnih spletnih stavnicah. Verodostojna spletna mesta za najboljše stave za Mastercard sprejemajo ponudnika plačilnih sredstev za vse svoje stranke.

Težave nastanejo zaradi določenih neskladnosti v storitvi.

Kako pridobiti Mastercard?

V Sloveniji lahko najboljše stave za Mastercard iščete med tremi možnostmi kartic Mastercard:

 • kreditne kartice
 • debetne kartice
 • predplačniške kartice

Fizično kartico lahko pridobite pri 17 izdajateljih. Pri banki Sberbank lahko med drugimi naročite kartico Ide@l Mastercard World.

mastercard ideal

Naročilo je popolnoma enostavno. Na spletni strani je potrebno izpolniti obrazec, medtem ko za ostalo poskrbi banka. Obisk poslovalnice ni potreben, prav tako ni potrebna menjava banke. Za naročilo kartice Ide@l Mastercard potrebujete veljavni osebni dokument, davčno številko, EMŠO, številko vašega transakcijskega računa, zadnjo plačilno listo ali pokojninski odrezek in zadnji bančni izpisek.

mastercard narocilo kartice

Kartico Idea@l Mastercard lahko dobi vsaka polnoletna oseba z rednim virom dohodkov, ki prejema plačo ali pokojnino na svoj transakcijski račun odprt pri slovenski banki. Kartico Ide@al Mastercard z odloženim plačilom lahko dobi vsaka polnoletna oseba, ki na Sberbank paketni račun prejema plačo ali pokojnino.

Polog z Mastercard na športnih stavnicah

Precej znane vrhunske športne stavne agencije Mastercard uporabljajo kot plačilno metodo pri nakazilu sredstev.

Na primeru državne športne stavnice e-stave Športne loterije v Sloveniji je predstavljen postopek pologa sredstev z izbrano plačilno metodo.

Po uspešni prijavi v vaš stavni račun se pomaknite do izpisa vašega uporabniškega imena in stanja pod njim. Prikaže se seznam opravil, med katerimi izberite Vplačilo.

Povezava vas bo vodila k preglednici z navedenimi možnostmi načinov vplačila. Izberite Kartice, saj ta agencija za športne stave Mastercard podpira.

Vnesite znesek nakazila in kliknite na zeleni gumb z belim napisom Potrdi. Vpisane podatke preverite, nato boste z izbiro gumba Potrdi še enkrat potrdili vplačilo. Po potrditvi se boste povezali s stranjo banke, kjer boste dokončali nakazilo.Vnesti je potrebno številko kartice, izbrati mesec in leto veljavnosti Mastercard kartice ter vpisati trimestno CVC2 kodo. To je varnostna šifra, odtisnjena na zadnji strani kreditne kartice. Nahaja se na podpisnem traku ali poleg njega. Predstavljen postopek na primeru stavnice v Sloveniji kaže smer, kako zadeva deluje tudi na tujih spletnih stavnicah.

Trajanje nakazil in izplačil, provizije in omejitve

Lastništvo kartice Mastercard je skoraj zagotovilo, da lahko sredstva porabite na spletnih stavnicah, ki sprejemajo Mastercard. Rezultat plačilne metode je hitrost, varnost in enostavnost uporabe.

Obstaja velika verjetnost, da je Mastercard na vrhu seznama izmed plačilnih možnosti nakazila. Po izvedenem zahtevku za nakazilo bodo sredstva na vašem stavnem računu dodana takoj. Podatki o kartici se v večini primerov samodejno shranijo, zato jih ni treba izpolniti ob vsakem nakazilu.

Izplačila dobitkov se izvedejo na približno enak način kot nakazila. Kadar želite izbrati Mastercard plačilno metodo pri izplačilu, je potrebno označiti to možnost in vnesti želen znesek ter potrditi zahtevek. Upoštevajte, da izplačila niso takojšnja, kot to velja pri nakazilih. Preden bodo izplačana sredstva dejansko na vaši Mastercard kartici, lahko traja nekaj delovnih dni. Brez skrbi, e športne stave bodo v tem primeru na vas nekaj časa počakale.

Trajanje izplačil, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

Takoj

5 €/40.000 €

Bet-at-home

Takoj

10 €/ni podatka

Trajanje izplačil, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

5 €/30.000 €

Bet-at-home

100 €/5.000 €

Alternativne plačilne metode

V kolikor plačilna metoda najboljših Mastercard stavnic ne zadosti vašim kriterijem, lahko izbirate med drugimi priljubljenimi plačilnimi sistemi.

Večina teh se lahko pohvali z uveljavljeno blagovno znamko, nekatere pa so na trgu kratek čas.

 • Skrill (Moneybooker) je e-denarnica, ki omogoča hitro pošiljanje mednarodnih denarnih nakazil in plačil. Je ena najhitreje rastočih storitev nakazila denarja v Evropi.

  Več
 • Ecopayz je globalni ponudnik plačilnih rešitev. Strankam po vsem svetu ponuja takojšnje, varne in priročne plačilne storitve.

  Več
 • Neteller je znan po svojih odličnih storitvah v industriji e-denarnic. Uporabljajo ga navdušenci nad spletnimi igrami po vsem svetu. Neteller je prisoten v približno 200…

  Več
 • Paypal ponuja enostaven in hiter način pošiljanja in prenosa denarnih transakcij prek spleta oziroma mobilne aplikacije. Odprtje računa je brezplačno.

  Več

Mastercard športne stave

Z nakazilom sredstev lahko vedno uporabljamo najboljše Mastercard stavnice. Denar je potrebno položiti na stavni račun, ki ga dobite ob registraciji pri izbranem ponudniku. Pomembno je vedeti, katera plačilna sredstva omogočajo to storitev in poznati potek delovanja sistema.

Kreditne kartice so ena izmed možnosti, ki se že dolgo pojavljajo v povezavi z depoziti na spletnih mestih. Stavnice Mastercard-u zaupajo, ker je znana blagovna znamka in velja za priročen način spletnega plačila. Mastercard je zaupanja vreden partner za številne spletne stavnice.

Ob iskanju varne in za uporabo enostavne bančne metode se Mastercard ponuja kot ena izmed najboljših možnosti.

Med številno ponudbo razpoložljivih Mastercard kartic izberite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Najboljše Mastercard stavnice najdete povsod in kadarkoli želite. Ni težko prepoznati koristi kreditnih, debetnih in predplačniških Mastercard kartic.

Razlogi so številni. Mastercard sprejema osupljivo število ponudnikov športnih stav, zato se uvršča med najpogosteje uporabljene plačilne rešitve. Osebni podatki igralca so odlično zaščiteni, zato ni treba skrbeti, ko pri pologu na vaš stavni račun spletnemu mestu zaupate osebne in finančne podatke.

pogosta vprašanja

? Ali stavnice Mastercard opredeljujejo kot varen način plačilne metode?

Mastercard je med najvarnejšimi razpoložljivimi možnostmi plačilnih metod. Gre za eno od vodilnih svetovnih blagovnih znamk za obdelavo plačil. Transakcija je varna in zaščitena.

? Kako lahko naročim kartico Mastercard?

Fizično kartico Mastercard lahko naročite pri 17 izdajateljih v Sloveniji. Priporočamo obisk spletnega mesta Sberbank. Na spletni strani najdete orodje, ki ponuja pregled različnih kartic in pomoč pri odločanju za tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

? Kaj je Ide@l Mastercard?

Kartica Ide@l Mastercard je plačilna kartica s funkcionalnostmi kreditne in revolving kartice ter kartice z odloženim plačilom. Uporabljati jo je mogoče za spletne nakupe na vseh spletnih prodajnih mestih, kjer kot plačilno sredstvo sprejemajo kartice Mastercard.

? Kolikšne so provizije ob nakazilu z Mastercard?

Večina spletnih stavnic ne računajo provizije za polog ali dvig sredstev. Nekateri ponudniki kartic Mastercard lahko plačilo, opravljeno v stavnici, štejejo za gotovinsko predplačilo in računajo strošek. Pred uporabo Mastercard se lahko v zvezi s tem obrnete na izdajatelja kartice.

? Kako dolgo moram čakati na izplačilo, če je zahtevek podan z Mastercard?

Čas, potreben za dvig z Mastercard, je odvisen od spletnega mesta za športne stave, ki ga uporabljate. Postopek uspešne transakcije dobitka na vaš račun običajno traja med 3 in 5 delovnih dni.

3 ocen, povprečno 5 od 5