Spletne stavnice, ki sprejemajo Neteller

Iščete spletne stavnice, ki sprejemajo Neteller? Spoznajte ali podrobneje raziščite svetovno priljubljeno elektronsko denarnico Neteller. S tem plačilnim procesorjem lahko stavni navdušenci vaša sredstva prenesete na izbrano spletno mesto priljubljene stavnice. V tem članku si bomo ogledali:

 • seznam spletnih mest stavnic, ki sprejemajo Neteller,
 • primera sodelovanja Neteller z Bet365 in 20Bet,
 • pregled prednosti in slabosti Neteller,
 • oceno varnosti Neteller,
 • način pridobitve fizične kartice Net+ Mastercard,
 • informacije o višini, hitrosti in omejitvah nakazil in izplačil z Neteller e-denarnico na primeru štirih spletnih stavnic,
 • predstavitev postopka nakazila z Neteller na stavnici Bet at home,
 • izbor alternativnih plačilnih metod.

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Neteller

Najdenih 6 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

7.5/10

 • Več kot 25.000 dogodkov na mesec
 • Odličen statističen pregled zgodovine dvobojev številnih športov
 • Široka ponudba e-športov
 • Dobro zastavljen program zvestobe
 • Ni pretočnega predvajanja stav v živo
 • Podporna služba ni zagotovljena 24/7
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller

Neteller spletne stave na Bet365

Bet365 je eno vodilnih spletnih mest za športne stave in gonilna sila pri razvoju podjetniške in internetne tehnologije stavljenja. Globalno podjetje zaposluje več kot 5.000 ljudi in več kot 53 milijonom strankam v 20 jezikih zagotavlja spletno izkušnjo. Stavnica je sprva ponujala spletne športne stave in se pozneje osredotočila na stave v živo.

Slednje so danes bistvenega pomena za njen uspeh in predstavljajo temelj stavničinega poslovanja. Stave v živo spreminjajo celovito športno storitev prenosov v živo, ki zajema 200.000 dogodkov na leto.

2 gola prednosti in dobitek je tukaj!

Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

Izplačane so posamezne stave, če ekipa, na katero ste stavili, povede za dva zadetka. Pri kombinacijskih stavah bo izbor označen kot dobiten. Stavite pred tekmo na standardni končni rezultat nogometne tekme izbranih tekmovanj. Ponudba velja do vključno 29. maja 2021.

Neteller spletne stave na 20Bet

20Bet spletno stran je ustanovila ekipa navdušencev nad športnimi stavami, ki jih združuje cilj ustvarjanja boljše stavniške izkušnje za igralce z vsega sveta. Trdijo, da poznajo recept za odmik od povprečne stavne izkušnje, ki velja za stotine drugih spletnih mest.

S kombinacijo najširše izbire trgov z najvarnejšimi metodami nakazila, hitrimi dvigi, velikodušnimi promocijami in bonusi ter strokovno podporo strankam si prizadevajo postati mesto za milijone igralcev. Vrhunske športne stavne agencije Neteller plačilno metodo omogočajo in tako je Neteller stavni depozit mogoč tudi prek 20Bet.

Želite bonus? Ste na pravem mestu!

100% Bonusa Dobrodošlice Do 100€!

Če iščete radodarni bonus, odlične promocije brezplačnih stav ali najboljše kvote za športne dogodke, je 20Bet pravi naslov. Stavnica ponuja bonus dobrodošlico za nove igralce športnih stav v obliki 100 % bonusa na depozit do 100 €. Promocijo dopolnjuje tedenski bonus za povračilo denarja za izgubljene stave in številne druge ugodnosti.

Prednosti in slabosti

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Neteller, omogočajo takojšen denarni prenos na bančni račun, mobilni denarni račun ali e-denarnico. Visoko hitrost prenosa sredstev spremljajo nični stroški. Denarna nakazila se opravijo prek partnerske družbe moneybooker. Neteller uporabnikom omogoča nakup in prodajo kriptovalut. Trgovske transakcije se lahko uporabijo za pridobitev VIP ugodnosti. Mobilna aplikacija Neteller omogoča plačevanje in spletno igranje iger na srečo, pošiljanje in prejemanje denarnih nakazil ter uporabo predplačniške kartice in varno spletno plačevanje.

Bančna nakazila Neteller je mogoče nakazati samo na osebni bančni račun. Neteller zaračunava provizije za nalaganje sredstev iz nekaterih virov, vključno s Skrill, Paysafe Cash, Paysafecard in Bitcoin. Prejem globalnega bančnega nakazila lahko traja dodaten dan. Za globalna bančna nakazila potrebuje 3-5 delovnih dni. Prednosti in slabosti Neteller spletne denarnice:

Prednosti

Slabosti

Omejen seznam razpoložljivih načinov nakazila in izplačila sredstev.

Ali je Neteller varen?

Številni menijo, da top Neteller stavnim agencijam nudi najvarnejši plačilni sistem na svetu. Neteller je odobren s strani organa za finančno poslovanje v Združenem kraljestvu. Izvaja najnovejše varnostne protokole in orodja. S tem so varne tudi spletne stavnice, ki sprejemajo Neteller. Varnostni ukrepi podjetja so zasnovani na način zagotavljanja varnosti na spletu.

Obstajajo pa tudi previdnostni ukrepi, ki jih je potrebno upoštevati pri zaščiti uporabniškega računa. Stavnice Neteller sistemu zaupajo, ker že več kot desetletje pomaga pri zmanjševanju goljufivih dejavnosti in povračilih stroškov s preverjenimi orodji. Nekateri od ukrepov so nadzor računov, dostop do črnih list goljufij v plačilni industriji in preverjanje varnostne kode (CV2/CVV).

Agencije za športne stave Neteller sicer pogosto podpirajo, a ji vendarle očitajo predolgo trajanje avtentikacije, saj je, sicer odvisno od platforme, običajno dolg postopek.

Kako pridobiti Neteller?

Neteller spletne stave omogoča s predplačniško kartico, ki deluje na enak način kot kreditna kartica, vendar z eno veliko razliko. Enako kot je debetna kartica povezana s sredstvi na vašem bančnem računu, je predplačniška kartica Net+ povezana s stanjem na vašem Neteller računu. Uporabite lahko fizično predplačniško kartico Net+ Mastercard ali virtualno predplačniško kartico Net+.

Naročanje nove predplačniške kartice ni zahteven postopek. Za naročilo kartice Net+ Mastercard se prijavite v vaš Neteller račun in izberite ˝Net+ kartice˝. Zahtevajte ˝Pridobitev fizične kartice˝. Potrdite vaš elektronski poštni naslov, izberite želeno valuto, izberite številko PIN in kliknite gumb ˝Potrdi˝.

Upoštevajte, da se vam od stanja na Neteller računu odšteje 10 € provizije za kritje pošiljanja in obdelave kartice.

Kako opraviti Neteller stavni depozit?

Spletna mesta za športne stave Neteller vidijo kot enostavno možnost načina nakazila sredstev. Edina zahteva je, da imate na vašem računu Neteller dobroimetje. Najboljše stave za Neteller plačilno možnost lahko najdete pri mnogo ponudnikih.

Potrebno je samo izbrati tistega, pri katerem želite nakazati denar. Izberete možnost “Nakazilo” in možnost plačila z Neteller, nato izpolnete podrobnosti, ki jih zahteva spletna stavnica, kot so znesek nakazila, valuta in elektronski poštni naslov. Preusmerjeni boste na Neteller, kjer vnesete uporabniške podatke računa Neteller. Na zaslonu se nato prikaže povzetek podatkov o plačilu. Za dokončanje plačila kliknete ˝Dokončaj naročilo˝.

Zaradi obstoječih predpisov je potrebna potrditev, da ste lastnik računa Neteller. Potrditev lahko opravite s šestmestno kodo za preverjanje, poslano na številko vašega mobilnega telefona ali na vaš elektronski poštni naslov, ali pa uporabite vašo identifikacijsko zaščito. V nadaljevanju je prikazan večji del postopka nakazila sredstev z Neteller na stavni račun spletne stavnice Bet at home.

Trajanje nakazil in izplačil, provizije in omejitve

Vsi sodimo med večino igralcev športnih stav, ki želi in pričakuje hitro in stroškovno ugodno poslovanje na spletnih stavnicah. Plačilna metoda kot ena najboljših, Neteller, stavnicam omogoča plačilne metode za hitro nakazilo in izplačilo sredstev na vaših najljubših spletnih mestih.

Ugotovili boste, da ni treba plačati obresti, kar pomeni višji dobiček. Hitrost nakazila je takojšnja, hitrost izplačil pa se med različnimi stavnicami razlikuje. Spletne stavnice, ki omogočajo plačilno metodo Neteller, igralcem izplačajo dobitek v času nekaj sekund od zahtevka, pa vse do 24 ur po vložitvi zahtevka izplačila.

Med spletnimi stavnicami prihaja do precejšnjih razlik glede omejitev najnižjih in najvišjih možnih zneskov za nakazilo in dvig sredstev.

Trajanje nakazil, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

22bet

Takoj

1 €/ni podatka

Bet-at-home

Takoj

10 €/ ni podatka

Trajanje izplačil, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

22bet

15 minut

1,50 €/ni podatka

Bet-at-home

Takoj

10 €/ ni podatka

Alternativne plačilne metode

Verjamemo, da sedaj razumete prednosti, zaradi katerih spletna mesta za športne stave Neteller plačilno metodo obravnavajo kot dobro izbiro. Ne samo, da storitev omogoča hitro nakazilo na vaš stavni račun pri izbrani spletni stavnici, ampak tudi zagotavlja, da boste dobitek lahko hitro izplačali. Omenjeno združite s prvovrstnim varnostnim protokolom in odlično podporo strankam. Vendarle stavnice Neteller ne uporabljajo kot edine plačilne metode, zato so v nadaljevanju navedene štiri alternative.

 • Skrill je vrsta elektronske denarnice. Omogoča hitro, enostavno in varno vplačevanje sredstev na stavni račun igralca.

  Več
 • Paysafecard je ena od najbolj priljubljenih predplačniških kartic v svetovnem merilu. Na voljo je v več kot 650.000 trgovinah.

  Več

Povzetek

Spletna mesta za stave Neteller elektronsko denarnico vidijo kot zanesljivo, hitro, enostavno in varno možnost čezmejnega prenosa denarnih sredstev. Najboljše stave za Neteller plačilno metodo najdete na začetku seznama tega članka. Za digitalno denarnico je na voljo tudi mobilna aplikacija Neteller.

Za mnoge najboljše stavnice Neteller predstavlja najvarnejši plačilni sistem v globalnem merilu. Varnostni nasveti in protokoli podjetja zagotavljajo varnost osebnih in drugih podatkov igralcev ter varnost finančnih transakcij. Z naročilom predplačniške fizične kartice Net+ Mastercard lahko uživate v dodatnih možnostih poslovanja.

Alternativo fizični kartici predstavlja možnost naročila virtualne kartice Net+ Mastercard. Naročilo tako fizične kot virtualne kartice je enostavno. Po kratkem pregledu dobimo občutek, da stavnice Neteller cenijo in pogosto podpirajo.

pogosta vprašanja

? Kaj je Neteller?

Neteller elektronska denarnica ponuja varne, enostavne in hitre rešitve plačil kjerkoli in kadarkoli. Z odprtjem računa Neteller in izvedbo nakazila lahko: plačujete preko spleta na spletnih mestih, pošiljate denar, kupujete in prodajate kriptovalute, pridobite Net+ kartico.

? Kako lahko s hitrim nakazilom izvedem takojšnji polog?

Hitri prenos denarja vam omogoča takojšnje in varno nakazilo denarja z vašega bančnega računa z uporabo bančnih poverilnic neposredno v vašo elektronsko denarnico Neteller.

? Kaj je dodatno preverjanje pristnosti?

Dodatno preverjanje pristnosti strank je evropska regulativna zahteva. Cilj je zagotoviti varnejša spletna plačila. Ob nekaterih priložnostih, kot je prijava v račun ali zaključek transakcije, Neteller zaprosi za dodatno preverjanje pristnosti. Opravi se preko SMS sporočila ali elektronske pošte.

? Kako lahko verificiram Neteller račun?

Dodatno preverjanje identitete lahko opravite z naložitvijo jasne, čitljive, veljavne in optično nespremenjene fotografije enega od osebnih dokumentov. Potrditi boste morali še vaš naslov bivališča in posneti sebek.

? Kako aktiviram svojo Net+ predplačniško kartico Mastercard?

V vašem računu Neteller kliknite razdelek NEt+ Card in nato Physical Card. Vnesite zadnje štiri številke kartice, trimestno kodo CVV, ki jo najdete na zadnji strani kartice in datum rojstva. Z uspešno aktivacijo kartice boste prejeli kodo PIN za Net+ Card.

2 ocen, povprečno 5 od 5