Pregled najboljših stavnic za stave na nogomet

Stavnice za nogomet so med nami že kar nekaj časa, vendar je stavna industrija pravi razcvet doživela šele ob prihodu spletnih stavnic. Te so igralcem stav omogočile pestrejšo izbiro stav in stavnih trgov, poleg tega pa so zelo olajšale igranje stav, saj lahko danes stavite praktično kjerkoli – vse, kar potrebujete, je računalnik ali mobilna naprava z internetno povezavo.

Sicer je bogata ponudba spletnih stavnic brez dvoma odlična novica za vse slovenske polagalce stav, vendar to hkrati pomeni tudi, da je težko izbrati samo enega ponudnika. Zato smo za vas v nadaljevanju pripravili nekaj osnovnih informacij o najboljših stavnicah za nogomet:

Seznam najboljših spletnih športnih stavnic za nogomet

Najdenih 10 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

7.5/10

 • Več kot 25.000 dogodkov na mesec
 • Odličen statističen pregled zgodovine dvobojev številnih športov
 • Široka ponudba e-športov
 • Dobro zastavljen program zvestobe
 • Ni pretočnega predvajanja stav v živo
 • Podporna služba ni zagotovljena 24/7
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller

6.4/10

 • S statističnimi podatki opremljena grafična predstavitev nekaterih tekem
 • 5 možnih načinov zapisov kvot
 • 24/7 podpora strankam preko klepeta v živo
 • Ducat e-športov z bogato stavno ponudbo
 • Bonusi in promocije za šport trajajo malo časa, običajno od nekaj dni do enega meseca
 • Skrill
 • VISA
 • Mastercard
 • Paysafecard

Zgodovina športnih stav

S prihodom spletnih ponudnikov za športne stave na nogomet se je za igralce stav iz Slovenije odprl popolnoma nov svet, saj so dobili dostop do skoraj vseh spletnih ponudnikov. Vendar pa kar nekaj časa ni bilo tako.

Že nekaj let po osamosvojitvi je takratna vlada z zakonom skušala regulirati športne stave na nogomet in druge športe, vendar je bila pri tem samo deloma uspešna.

Poskusi sprememb na tem področju so sledili predvsem po vstopu v Evropsko unijo leta 2004, toda brez večjih učinkov. Zaradi tega celotna industrija iger na srečo velja za veliko sivo področje, kjer je še kar nekaj nejasnosti.

 1. Športna loterija je bila ustanovljena leta 1995
 2. Kljub okrnjeni ponudni je spletna stran e-stave še vedno ena najbolj obiskanih strani v Sloveniji
 3. Spletne športne stave še vedno veljajo za sivo področje

Edina konstanta v vseh teh letih pa je Športna loterija, edina slovenska stavnica, ki že kar nekaj let drži monopol na tem področju in je bila dolga leta edini naslov, če ste želeli igrati športne stave na nogomet.

Sicer obstaja nekaj zakonov, ki regulirajo igre na srečo, vendar Slovenija ne prepoveduje igranja v tujih spletnih stavnicah, vendar ne pozabite, da morate vse dobičke prijaviti finančni upravi.

pogosta vprašanja

? Ali so športne stave v Sloveniji legalne?

Da, športne stave na nogomet ali katerekoli drug šport so v Sloveniji popolnoma legalne. Nekaj nejasnosti je sicer še vedno na področju spletnega igranja stav pri tujih ponudnikih, vendar lahko stavite tudi pri njih.

? Ali tudi meni pripada bonus dobrodošlice?

To je sicer odvisno od ponudnika do ponudnika, vendar vam načeloma v vseh spletnih stavnicah pripada bonus dobrodošlice, če se na novo registrirate in na račun nakažete denar.

? Ali lahko polagam stave na končni rezultat ali na polčas pri nogometu?

Športne stave v nogometu na končni rezultat in stave na polčas so možne. Vendar se pred registracijo prepričajte, da izbrani spletni ponudnik nudi te stavne trge, saj dajejo spletne stavnice različne poudarke v svojih ponudbah.

? Ali lahko športne stave na nogomet polagam tudi na poti?

Da, športne stave v nogometu lahko polagate tudi na poti. Do skoraj vseh spletnih igralnic lahko dostopate tudi preko mobilnih naprav, tako da lahko stave polagate in spremljate rezultate tekem tudi na poti. Športne stave rezultati dogodkov so lahko osnova, na kateri boste gradili prihodnje odločitve o oddanih napovedih. Poleg tega pa je dobro poznati raznovrstno izbiro stavnic, na katerih boste to lahko uresničili.

? Kako se lahko registriram v spletni stavnici?

Če ste nogometni navdušenec in bi radi stavili na svojo najljubšo ekipo, potem je prvi korak, da izberete eno izmed številnih spletnih stavnic za nogomet. Ko ste izbrali primernega ponudnika, boste na spletni strani našli vse potrebne informacije za registracijo.

Najboljših 5 stavnic za nogomet

Kljub zelo veliki konkurenci nam je s skrbnim pregledom vseh ponudnikov uspelo izluščiti 5 spletnih stavnic, za katere lahko rečemo, da brez dvoma spadajo med najboljše v industriji. Gre za stavnice, ki združujejo vse elemente dobre stavnice, vendar poleg tega nudijo še tisto nekaj več, kar jih dela izjemne.

Če ste ljubitelj športnih stav na nogomet, potem smo prepričani, da so vam zgoraj omenjena imena dobro poznana.

 1. 1
  100 % Bonus Za Vplačila
  Zahtevaj
 2. 2
  100% Bonus Dobrodošlice!
  Zahtevaj
 3. 3
  30 Evrov Brezplačnih Stav!
  Zahtevaj
 4. 4
  Bonus Kodo Bo 50 % Vplačanega Zneska
  Zahtevaj
 5. 5
  Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

  Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

  Zahtevaj

Izbira najboljše stavnice za nogomet

Nogomet že desetletja kraljuje na lestvici najbolj priljubljenih športov, saj si tekme vsak dan ogleda na milijone ljudi iz celega sveta. Ta trend so opazile tudi spletne stavnice, zaradi česar nogomet skoraj pri vseh predstavlja najbolj zastopan šport.

Naj si bodo športne stave na polčas, število golov in točen rezultat ali na igralce – prav vsi najboljši ponudniki vam nudijo bogato izbiro stavnih trgov na nogomet, tako da lahko stavite na dobesedno karkoli. Zaradi majhnih razlik na koncu po navadi štejejo vaše želje in pričakovanja. Športne stave nogomet končni rezultati so ključne besede, s katerimi boste izbirali med samimi visokimi kvotami.

Stavnice, ki so na spodnjem seznamu, v celoti izpolnjujejo vse potrebne parametre in želje igralca:

Po našem mnenju je dobra spletna stavnica tista stavnica, ki ne izstopa samo na enem področju, temveč ponuja zelo kakovostne storitve v vseh segmentih. Tu ne mislimo samo na višino bonusa dobrodošlice, temveč tudi pogoje za izplačila bonusa, ki dejansko odločajo o kakovosti bonusa.

Zelo pomembna sta tudi videz in celostna zasnova strani, saj samo dobro pregleda stran, ki je hkrati enostavna za uporabo, omogoča hitro polaganje stav in hitre reakcije na spremembe med tekmami. To še posebej velja za stave v živo, ki tudi med igralci stav v Sloveniji postajajo vedno bolj priljubljene. Nogomet Slovenija postavlja na prvo mesto v vsej stavni ponudbi.

Kakovost ponudnika športnih stav na nogomet za Slovenijo je razvidna tudi iz plačilnih metod, ki so na voljo. Nekateri ponudniki na tem področju orjejo ledino in ponujajo možnost plačevanja s kriptovalutami in manj znanimi plačilnimi metodami in tako poskušajo prepričati nove uporabnike.

Temelj čisto vsake spletne stavnice je brez dvoma podpora strankam, ki je neke vrste vezni člen med uporabnikom in ponudnikom ter skrbi za odlično uporabniško izkušnjo s hitrim odzivom, prijaznostjo in kompetentnostjo.

Ustanovljen leta 1999

200 € bonus!

Med vsemi temi moramo izpostaviti avstrijskega ponudnika bet-at-home, ki je bil ustanovljen leta 1999 in še vedno velja za sinonim zanesljivosti in kakovosti. Poleg bonusa dobrodošlice, s katerim lahko prejmete do 200 €, se lahko ponudnik pohvali s celostno ponudbo, ki ne zajema samo velike izbire športov in stavnih trgov temveč ponuja tudi igre na srečo.

Kako staviti na nogomet?

Velika izbira stavnih trgov lahko predvsem pri začetnikih povzroči nemalo zmede, saj lahko pri najboljših ponudnikih stavite na vsak najmanjši dogodek med tekmo. Tu ne gre samo za stave na zmagovalca, temveč za športne stave na polčas, število golov in točen rezultat ali pa na končni rezultat ter igralce.

Pri tem pa se hitro postavi vprašanje, kako sploh staviti na nogomet, in med drugimi tudi, kako zaslužiti s športnimi stavami. Zaradi nepredvidljivosti nogometnih tekem je nemogoče izbrati nezgrešljivo strategija igranja stav. Kljub temu pa obstaja nekaj osnovnih pravil, kako vplačati nogomet stave.

Prvo pravilo za športne stave na nogomet je, da še pred začetkom stavljenja določite maksimalen znesek, ki bo na razpolago za stave. Tudi najboljšim igralcem stav se je že pripetilo, da so stavili na napačno ekipo, zato je za začetnike še toliko bolj pomembno, da stavijo samo denar, ki si ga lahko privoščijo izgubiti.

Zelo pomembno je tudi, da ste potrpežljivi. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da sta dobro poznavanje nogometa in izkušnje pri igranju stav ključnega pomena za uspešne športne stave pri nogometu. Verjamemo, da želite samo zmagovati, vendar vam priporočamo, da svoje misli ne usmerjate na kratkoročni, ampak na dolgoročni uspeh. Tudi če kdaj izgubite, imejte pred očmi vedno dolgoročni cilj in ne pozabite, da so neuspehi del poti do zmage.

Ne pozabite, več kot boste stavili, bolj suvereni boste pri tem in bolje boste poznali celoten trg. To je povezano s stalnim učenjem in spoznavanjem vrst stav, saj poleg klasičnih poznamo tudi over/under stave ali stave z odstopanjem in druge oblike, ki jih ne določajo samo končni rezultati pri nogometu.

Plačilne metode za športne stave na nogomet v Sloveniji

Kljub temu, da najboljše spletne stavnice za nogomet v Sloveniji ponujajo v nekaterih primerih tudi več kot 40 plačilnih načinov, slovenski igralci stav običajno uporabljajo le peščico. Zaradi anonimnosti so vedno bolj priljubljene tudi kriptovalute, vendar teh ne omogočajo vsi ponudniki.

Zaradi relativno majhnega trga, ki ga predstavlja Slovenija, je kar nekaj plačilnih metod blokiranih, vendar so kljub temu na voljo vse klasične plačilne metode. Med njimi so najhitrejše elektronske denarnice in kreditne kartice. Najdlje boste čakali pri plačevanju z bančnim nakazilom – in sicer tudi do 5 delovnih dni.

V kolikor vam pregled najboljših stavnic za stave na nogomet ni pisan na kožo zaradi obravnavanega športa, imamo za vas dodatne rešitve. Tenis Slovenija je ena izmed njih.

Najbolj priljubljene metode so:

 • Klasična izbira med kreditnimi karticami, ki omogoča enostavno plačevanje pri vseh ponudnikih.

  Več
 • Najbolj znana spletna storitev za plačila, ki pa ni na voljo pri vseh spletnih ponudnikih zaradi strogih pogojev uporabe.

  Več
 • Eden vodilnih ponudnikov hitrega in varnega spletnega plačevanja.

  Več

5 ocen, povprečno 5 od 5

Najboljše brezplačne stave in ponudbe v Sloveniji hungary

Oceni avtorja

Alen Štandeker

Alen Štandeker

Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših.

alen.standeker@mightytips.com