Pregled najboljših stavnic za stave na odbojko

Športne stave so v slovenskem prostoru prisotne že praktično od začetka športa in stavnice na odbojko niso nobena izjema. Čeprav stavnice nogomet daleč najbolj podrobno segmentirajo, ne gre za edini šport v stavni ponudbi, na dogodke katerega bi bilo vredno staviti. Danes lahko na internetu v poplavi informacij najdemo veliko število stavnic, kjer lahko stavimo na odbojko.

Včasih je zato težko najti najboljše spletno mesto za naše želje oz. potrebe. Da vam olajšamo postopek izbire, smo ocenili najboljša spletna mesta za stave na odbojko. Priporočljivo je, da svoj denar zaupate portalom, ki so legitimni. Tu boste našli tudi:

Najboljše stavnice

Najdenih 8 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

7.5/10

 • Več kot 25.000 dogodkov na mesec
 • Odličen statističen pregled zgodovine dvobojev številnih športov
 • Široka ponudba e-športov
 • Dobro zastavljen program zvestobe
 • Ni pretočnega predvajanja stav v živo
 • Podporna služba ni zagotovljena 24/7
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller

6.4/10

 • S statističnimi podatki opremljena grafična predstavitev nekaterih tekem
 • 5 možnih načinov zapisov kvot
 • 24/7 podpora strankam preko klepeta v živo
 • Ducat e-športov z bogato stavno ponudbo
 • Bonusi in promocije za šport trajajo malo časa, običajno od nekaj dni do enega meseca
 • Skrill
 • VISA
 • Mastercard
 • Paysafecard

Zgodovina stav na odbojko

Odbojka Slovenija

Da bi bolje razumeli zgodovino športnih stav na odbojko, se moramo vrniti na sam začetek te vse bolj popularne igre. Odbojka ima nenavadno, a vznemirljivo zgodovino. Ko jo je davnega leta 1895 William G. Morgan izumil, jo je najprej imenoval »Mintonette«.

Morgan je želel ustvariti nov šport, ki bi vseboval elemente 4 izbranih športov: tenisa, rokometa, košarke in bejzbola. Glavni poudarek je bil na tem, da bi bilo fizičnega stika med igralci čim manj. Od trenutka, ko je odbojka začela osvajati občinstvo, se je do danes razširila na več kot 800 milijonov igralcev in formirale so se številne ekipe.

 1. Prva odbojkarska tekma za 2 igralca je potekala leta 1948
 2. Na 14 olimpijskih igrah je medaljo v okviru ženskih tekmovanj osvojilo le 5 držav
 3. Za najdaljšo zabeleženo odbojkarsko tekmo velja tekma iz Kinstona v Severni Karolini, trajala pa je kar 75 ur in pol
 4. Odbojkar na eni tekmi v povprečju skoči 300-krat

Športne stave na odbojko

Medtem ko so se stave na bolj priljubljene športe vplačevale že od začetka prejšnjega stoletja, je odbojka svoj status v javnosti in pravnih zadevah pridobila nekoliko kasneje.

Če govorimo o sami zakonitosti, je do leta 1960 večina športnih stavnic (stavnice odbojka) stavila nezakonito. V začetku 20. stoletja so v Evropi začele nastajati stavne družbe, vendar so se te osredotočale predvsem na konjske dirke in pasje dirke.

Toda ko se je odbojka prvič pojavila v Evropi (najprej v Veliki Britaniji), so bile športne stavnice več kot pripravljene začeti odpirati stavnice na odbojko. Odbojka je postala tako priljubljena, da je bila leta 1957 prvič vključena v olimpijske igre.

Brazilija, takratna Sovjetska zveza in ZDA so bile prve 3 države, ki so v zgodnjih fazah domov odnesle zlate medalje. Od takrat naprej so športne stavnice vsaka 4 leta pobirala stave na odbojko v okviru olimpijskih iger.

Za razliko od bolj priljubljenih športov, ki so za stave priljubljeni po vsem svetu, so stave na odbojko bolj odvisne od lokacije oz. posameznih držav: ZDA, Brazilija, Nizozemska, Italija.

pogosta vprašanja

? V katerih državah lahko igram stave na odbojko?

Na športnih stavnicah ni omejitev glede na lokacijo. Praktično vsaka stran za športne stave na odbojko bo imela na voljo različne stave na ta šport. Res pa je, da je treba biti pozoren na države, v katerih so stave prepovedane.

? Kaj so arbitražne stave na odbojko (uporablja se tudi izraz »sigurne stave«)?

Izraz arbitražne stave pomeni sistem stav, ki lahko dobiček prinese brez dejanskega tveganja. Je svojevrstna disciplina, ki izkorišča razlike v kvotah med posameznimi stavnicami in na ta način omogoči ali zagotovi arbitražno stavo, neodvisno od rezultata tekme. Prvi korak arbitražnega stavljenja je, da poiščemo razlike med kvotami. Ta sistem je zelo priljubljen, po njem pa posegajo predvsem stavničarji, ki v veliki večini verjamejo, da v športnih stavah ni boljšega sistema. Za vašo korist je pomembno, da preučite kvote.

Primer: Recimo, da stavimo na zmago na odbojkarski tekmi med OK Kamnik in ACH Volley. Prva stavnica je postavila kvoto 1,3 na zmagovalca ACH in 3,9 na zmago Kamnika. Na drugi strani imamo drugo stavnico, ki ponuja kvoto 1,42 za zmago ACH in 2,9 za zmago Kamnika. Takšna razlika je zelo očitna. Prva stavnica ponuja maržo 102,4 %, druga pa 104,9 %. Nato izračunate potencialne dobitke in možnost ter vplačate t. i. arbitražno stavo. Z vložkom 100 evrov imate v tem primeru avtomatično dobiček v višini 4,3 EUR.

Pri odbojki lahko igralci vplačajo več vrst stav: stave na končni rezultat, stave na polčas, stave na število točk in končni rezultat. Tako kot pri ostalih športih pa poznamo tudi Over/Under ali stave z odstopanjem. Če želimo vplačati stavo, ki ob vplačilu določeni ekipi dodeli prednost določenega števila točk, pa so na voljo hendikep stave. V primeru, da ste navdušenec na statistiko, vam stavnice ponujajo tudi različne stave na igralce.

? Ali naj izberem zgolj eno spletno stran za stave na odbojko?

Čeprav vedno priporočamo stave na najboljših spletnih mestih, priporočamo, da imate na voljo več kot samo eno spletno mesto. Različne stavnice ponujajo različne marže. Menjavanje različnih stavnic na odbojko je primeren in precej točen način iskanja boljših priložnosti za dobitek, kar vam izboljša verjetnost dobitka.

? Ali lahko stavim na kakšne posebne turnirje v odbojki?

Nekateri izmed najbolj priljubljenih turnirjev med navijači in stavničarji vključujejo prvenstvo svetovnega pokala za moške in ženske FIVB. Letno poteka tudi na stotine drugih odbojkarskih tekmovanj, ki se jih splača preučiti, če ste odbojkarski navdušenci.

? Katere so najboljše stavnice za športne stave na odbojko?

Čeprav je težko s prstom pokazati na »najboljše«, obstaja kar nekaj stavnih trgov, ki so jim odbojkarski navdušenci najbolj naklonjeni. Ker verjamemo v transparentnost in ker nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu, lahko na našem seznamu priljubljenih stavnic najdete zgolj zaupanja vredne stavnice.

Najboljše stavnice za pametne telefone

Pametni telefoni so uporabnikom omogočili 24-urno povezavo z internetom, s čimer je omogočen enostaven dostop tudi do spletnih storitev stavnic.

Dostop si omogočite tako, da si zagotovite verodostojne mobilne aplikacije za stave ali ustvarite mobilno spletno mesto, dostopno prek vseh pametnih telefonov. Prav zaradi dostopnosti in priročnosti so mobilne aplikacije dandanes nepogrešljive tudi v svetu stav.

Bonusi ob registraciji

Čeprav se to ne zgodi tako pogosto, nekatera spletna mesta za odbojko ponujajo mobilne promocije in bonuse. Paketi dobrodošlice so običajno namenjeni novim strankam, ne glede na to, kako se prijavijo, zato velja pazljivo spremljati ponudbe mobilnih aplikacij – morda boste našli stavnico za odbojko, ki promocije oglašuje posebej za mobilne igralce.

Združljivost spletnega mesta in mobilne aplikacije

Na svoji mobilni napravi lahko do stav za odbojko dostopate na dva načina. Celotno spletno mesto lahko uporabljate v mobilnem brskalniku.

Če pa se je vaša odbojkarska stavnica potrudila še bolj, vam bo ponudila celo posamezno aplikacijo, združljivo s spletno stranjo. Včasih bo aplikacija na voljo neposredno na spletnem mestu odbojkarske stavne družbe, občasno pa boste morda za prenos programske opreme morali uporabiti trgovino v napravi Android ali iOS.

Mobilne stave v živo

Najbolj vznemirljivo stavno vzdušje je oddajanje stave med samo tekmo. Adrenalin ob spremljanju tekme, na katero ste stavili, vam bo dodatno pospešil utrip srca.

Edino, kar lahko to naredi še bolj vznemirljivo, je, če lahko akcije spremljate v živo prek svoje mobilne naprave, kjerkoli že ste.

Kako namestiti mobilno aplikacijo za stave?

 • Izberite eno od naših najbolje ocenjenih aplikacij oz. strani za mobilne stave.
 • Obiščite spletno mesto in prenesite mobilno aplikacijo za iOS ali Android (nekatere stavnice imajo na voljo aplikacije zgolj v sistemu Android ali zgolj v sistemu iOS).
 • Svoj račun ustvarite tako, da navedete uporabniško ime, geslo in elektronski naslov.
 • Morda boste morali optično prebrati kopijo osebnega dokumenta. S fotoaparatom pametnega telefona lahko fotografirate sprednji in zadnji del vozniškega dovoljenja ali osebne izkaznice, ki jo je izdala vlada. Te fotografije lahko nato naložite prek aplikacije.
 • Preverjena bo vaša lokacija in vaša registracija bo končana.
 • Zdaj lahko vplačate stave fizičnih stavnicah ali stavite na svojem mobilnem telefonu
  kjerkoli v državi.
 1. 1
  30 Evrov Brezplačnih Stav!
  Zahtevaj
 2. 2
  100% Bonus Dobrodošlice!
  Zahtevaj
 3. 3
  100 % Bonus Za Vplačila
  Zahtevaj
 4. 4
  Bonus Kodo Bo 50 % Vplačanega Zneska
  Zahtevaj
 5. 5
  Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

  Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

  Zahtevaj

Top stavnice z najhitrejšimi izplačili

Najboljše športne stavnice morajo za upravičenost tega naziva izpolnjevati številne kriterije. Eno od naših meril za dobro stavnico za odbojko je razpoložljivost hitrih metod izplačila.

Čeprav se zaslužka vsakdo veseli tako ali drugače, igralci na srečo cenijo spletne stavnice, ki izplačujejo hitro in učinkovito. Ena največjih pritožb, ki se širi po spletu, je, da morajo stavničarji na prejem dobitka čakati predolgo.

Spodaj najdete naš seznam 5 najboljših stavnic za odbojkarske stave s hitrimi izplačili:

Športna stavnica obstaja že vrsto let

30 Evrov Brezplačnih Stav!

William Hill kot športna stavnica obstaja že vrsto let. Je dobro uveljavljena spletna igralnica in se ravna po najstrožjih pravilih in drži najvišjih standardov. Za zagotovitev popolnega sodelovanja v državah, s katerimi trguje, ima dovoljenje v Veliki Britaniji in Gibraltarju. Na njeno zanesljivost pa kaže tudi povezanost s ponudniki iger na srečo, kot sta Playtech in NetEnt. William Hill zagotavlja popolno varnost z uporabo najsodobnejše 128-bitne tehnologije šifriranja SSL, tako da ste lahko prepričani, da so vsi vaši osebni podatki varni pred hekerji.

Priporočene metode plačila

Tehnologija se nenehno spreminja, sodobni načini plačila pa so hitrejši in priročnejši. Velja omeniti, da stavne družbe med transakcijami običajno ne zaračunavajo provizij, vendar lahko marsikateri plačilni način predstavlja dodatne stroške.

Izpostavili bomo naslednje metode:

 • Hitra in varna plačila z navidezno denarnico; od stav in trgovanja do nakupovanja in iger na srečo.

  Več
 • Nudi varno in preprosto spletno plačevanje. Brez potrebe po bančnem računu in kreditni kartici.

  Več
 • Eden najbolj priljubljenih načinov spletnega plačevanja v Sloveniji. Spletna finančna storitev omogoča plačevanje z varnim internetnim računom.

  Več

4 ocen, povprečno 5 od 5

Najboljše brezplačne stave in ponudbe v Sloveniji hungary

Oceni avtorja

Dominik Vukovic

Dominik Vukovic

Športni zanesenjak, predvsem ljubitelj iger z žogo in zagrizeni premagovalec kolesarskih kilometrov, na vseh mogočih podlagah, v vseh mogočih razmerah. Rad vržem na koš in gledam druge, ko se podijo za žogo na zelenici.

dominik.vukovic@mightytips.com