Pregled najboljših stavnic za stave na pasje dirke

Če ste ljubitelji filmov, bo vaša prva asociacija ob omembi besede staviti zagotovo prizor iz ameriških filmov, kjer protagonisti stavijo na razplet konjskih ali pasjih dirk. Spremljanje konjskih ali pasjih dirk v Sloveniji ni tako priljubljeno, kot v drugih državah, kjer sta oba športa izjemno priljubljena pri igralcih stav. Pasje dirke v Sloveniji torej niso pretirano popularne, saj v državi ni posebne tradicije spremljanja ali prakticiranja tega športa. Kljub temu pa skoraj vse spletne stavnice sprejemajo vplačila na pasje dirke. V spodnjem članku si bomo ogledali kako staviti na pasje dirke. V članku pa lahko najdete še naslednje vsebine:
Seznam najboljših spletnih športnih stavnic za pasje dirke.

  • Zgodovina športnih stav na pasje dirke.
  • Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori.
  • Najboljše stavnice za mobilne stave na pasje dirke.
  • Izbira najboljše stavnice za pasje dirke.
  • Najboljših 5 stavnic za pasje dirke.
  • Kako staviti na pasje dirke?
  • Plačilne metode za športne stave na pasje dirke v Sloveniji.

Seznam najboljših spletnih športnih stavnic za pasje dirke

Najdenih 2 stavnic

8.9/10

  • Prenosi iger Bet365 v živo
  • Stave v živo
  • Avtomatska izplačila
  • Mobilna aplikacija Bet365
  • Težave pri dostopu na spletno stran
  • Paysafecard
  • Skrill
  • PayPal
  • Mastercard
  • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Zgodovina športnih stav na pasje dirke

Sodobna različica pasjih dirk, kot jih poznamo danes, se je razvila ob koncu 19. stoletja. Prvi poskus organizacije pasjih dirk sega v Anglijo, v leto 1876. Šele leta 1912 pa je bila organizirana prva pasja dirka, ki spominja na današnje dogodke, saj so psi takrat prvič tekli v ovalu oziroma v krogu. Pred prirejanjem dirk na ovalih ali v krogih so pasje dirke potekale v obliki sledenja vabi.

Nekaj let pozneje se je pojavila tudi umetna vaba, zato so nekateri poznavalci menili, da bo na račun robotizacije zajcev tudi število ulovljenih kosmatincev vsako leto manjše, a nas zgodovina poduči, da temu ni bilo tako.

  1. Pasje dirke so organizirane v komercialne namene v: Avstraliji, Novi Zelandiji, Mehiki, Macau, Španiji, Veliki Britaniji, ZDA in na Irskem;
  2. V ZDA posvojijo kar 95 % upokojenih dirkaških psov;
  3. Ali ste vedeli, da je med 2001 in 2011 samo v ZDA industrija stav na pasje drike zabeležila 67 % upad?
  4. Ali ste vedeli, da je danes v Veliki Britaniji 25 stadionov, kjer prirejajo pasje dirke?

Pasje dirke so v dvajsetih letih 20. stoletja postale sredstvo množične zabave in stavna priložnost za številne predstavnike različnih družbenih slojev. Stave na končni rezultat so postale izjemno priljubljen spremljevalec pasjih dirk.

S pomočjo televizijskih prenosov so pasje dirke postale še bolj priljubljene. S sprejemom nove zakonodaje v Veliki Britaniji, ki je v šestdesetih letih močno omejila možnosti za igranje stav na pasjih dirkah, se je začel počasen zaton te športne industrije. Ta je danes v številnih državah zaradi surovega ravnanja z živalmi prepovedana.

Trenutno se pasje dirke prirejajo v približno 30 državah po svetu, kjer veljajo tudi strogi zdravstveni protokoli za nastopanje živali na dirkah.

pogosta vprašanja

? Koliko držav prireja pasje dirke?

Trenutno pasje dirke prireja približno 30 držav po vsem svetu, zaradi varovanja pravic živali pa so dirke v številnih državah povsem prepovedane.

? Kako pogosto prirejajo pasje dirke?

Pasje dirke so načeloma organizirane dvakrat tedensko.

? Ali lahko pri igranju stav na pasje dirke dobim brezplačne stave?

Da, praktično vse stavnice nudijo strankam tudi brezplačne stave za posamezne dogodke, ki jih lahko stranka uporabi za stave na pasje dirke.

? S katero stavo naj začnem, če še nikoli nisem igral stav na pasje dirke?

Za začetnike je najlažja izbira stava na zmago favorita.

? Katere plačilne metode lahko uporabim za igranje stav na pasje dirke?

Za depozit na račun lahko uporabite vse priljubljene plačilne metode, ki jih omogoča vaša najljubša stavnica.

Najboljše stavnice za mobilne stave na pasje dirke

Danes je vsak pametni telefon že vsaj tako uporaben in zmogljiv, kot je zmogljiv običajen računalnik. S pomočjo mobilnih podatkov in brezžičnega interneta smo lahko ves dan priključeni na svetovni splet. Tega se še kako dobro zavedajo pri stavnicah za pasje dirke.

Mobilne različice spletnih stavnic so pogosto do uporabnika bolj prijazne, kot standardne, klasične variante spletne strani. S pomočjo aplikacij, ki so na voljo za lastnike pametnih telefonov, ki delujejo preko operacijskih sistemov Android ali iOS, pa je najljubša stavna aplikacija še dotik bližje.

Športne stave pasje dirke lahko igrate v vsakem trenutku, saj vam prav hiper povezljivost mobilnih naprav omogoča, da kadarkoli in kjerkoli stavite na zmagovalca pasjih dirk.

Igranje stav na mobilnih napravah pa ni privlačno zgolj zaradi dostopnosti, pač pa tudi zaradi posebnih bonusov in promocij, ki jih ponujajo posamezne stavnice. Do določenih bonusov so upravičeni zgolj uporabniki mobilnih aplikacij, ki so na voljo za brezplačni prenos v trgovinah Google Play in Apple App Store.

S pomočjo mobilne aplikacije ali mobilne različice dostopa do stavnice pa je preprosto spremljati tudi prenose v živo. Na pasje dirke Slovenija lahko stavite tudi s pomočjo stav v živo. Z dinamičnimi kvotami lahko izkoristite trenutek, saj lahko s pomočjo instinkta napoveste, kdo bo zmagovalec dirke po ovalu.

  1. 1
    Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

    Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

    Zahtevaj
  2. 2
    Bonus Do 30 Evrov
    Zahtevaj
  3. 3
    30 Evrov Brezplačnih Stav!
    Zahtevaj
  4. 4
    100% Bonus Ob Prvem Pologu!
    Zahtevaj
  5. 5
    Bonus dobrodošlice do 122 EUR
    Zahtevaj

Izbira najboljše stavnice za pasje dirke

Kot je že omenjeno v uvodnem sestavku, tako da so bile priljubljene predvsem v Veliki Britaniji in ZDA. Zato tudi ne preseneča, da imajo stavnice, ki bivajo v omenjenih državah, najširše ponudbo dogodkov. Poleg klasičnih pasjih dirk so v zadnjem času zelo priljubljene predvsem virtualne.

Če lahko klasično pasje dirke spremljate le nekajkrat na teden, lahko virtualno pasje dirke spremljate in nanje postavite vsake dve minuti. Kvote in ponudba dogodkov se med stavnicami bistveno ne razlikujejo, pri odločitvi za izbiro najljubših stavnic se odločijo vaše želje, pričakovanja in navade.

Pomembno uporabo pri izbiri stavk je igralo tudi podpora uporabniku, ki bo v kolikor stavnica imela kakovostne podpore strankam, če boste izgubili svoj čas in potrdilo. Pri izbiri stavnic so dobro znani tudi plačilne metode, ki jih ponujajo le-ta. Le tako vam lahko ponudite najboljše možno udobje.

Pred končno odločitvijo za izbiro postavk je treba preveriti še bonus pri promocijah, ki jih ponudite, če izberete pravo odločitev, lahko z uporabo bonusov in promocij pridobite povrhnjo količino denarja v obliki brezplačnih stavk.

Kako staviti na pasje dirke?

Pri pasjih dirkah je igranje stav sila enostavno, pravila za stave pri pasjih dirkah pa so še preprostejša. Zmagovalna stava je tista, ki je pravilno napovedala zmagovalca dirke. V večini primerov se lahko igra le stave na končni rezultat,v redkih primerih pa stavnice sprejemajo tudi stave na uvrstitev med prve tri.

Stave na polčas, stave na število golov in točen rezultat ali over/under stave so tukaj povsem brezpredmetne in neuporabne. Ker je stavnih možnosti malo, število psov, ki dirkajo, pa omejeno, se je smotrno pred vsako dirko podrobno pozanimati o zgodovini nastopov.

Britanske raziskave kažejo, da v glavnini primerov zmaga pes, ki ima na stavnicah najnižjo kvoto, torej velja za favorita. S metodo stav na favorita si boste na dolgi rok zagotovili največji zaslužek, saj so stave na outsiderje le redko dobitne.

Za športne stave pasje dirke veljajo podobni nasveti in zaključki, kot pri igranju stav na kasaške dogodke. V večini primerov slavi favorit, kar pa ne nujno velja tudi za virtualne dirke. Tam algoritem s pomočjo simulacije določi zmagovalca. Zato je morda vsaj za začetnike najpomembnejši nasvet ta, naj se izogibajo stavam na virtualne pasje dirke.

Najboljših 5 stavnic za pasje dirke

Ponudba stavnic, ki omogočajo stave na pasje dirke je zelo velika. Športne stave na pasje dirke so pri različnih stavnicah podobno urejene, a kljub minimalnim razlikam smo za vas spodaj izbrali naših 5 najboljših.

  • Bet365
  • William Hill
  • Betway
  • 888Sport
  • Unibet

Svetovno znana stavnica

Neverjeten bonus dobrodošlice!

Če iščete najboljšo stavnico za pasje dirke Slovenija, je Bet365 pravi naslov za vas. Bet365 ponuja odlične in visoke kvote pred pričetkom tekem, hkrati pa nudi veliko število prenosov dirk v živo. S pomočjo virtualnih pasjih dirk lahko ves dan iščete pravo priložnost, ki se morda skriva za naslednjim ovinkom.

Plačilne metode za športne stave v Sloveniji

Število plačilnih metod, ki so jih sprejemale stavnice, je vsako leto podporno, ključna tema slovenskih igralcev je postavljena z uporabo različnih metod. Vse klasične in najbolj razširjene plačilne metode so na voljo za športne stave na pasje dirke.

Uporaba elektronskih denarnic je enostavna, poleg tega pa še zelo varna, zato je to skoraj ena iz bolj priporočenih.

Če uporabljate plačilne kartice, lahko v trenutku poiščete denar na svojem računu, poglavje najnižjih metod pa ostaja dejstvo, tako da lahko posamezne postavke čakate tudi več dni na izplačilo.

Stave na pasje dirke v Sloveniji lahko igrate takoj po nakazilu sredstev na račun, ker se raje izognite plačevanju prek bančnega prenosa, ki lahko traja tudi po desetih dneh ali več.

Najboljše priljubljene metode tako:

  • Ponuja zelo varno plačilo s pomočjo kartice, ki jo lahko kupite v trafiki.

    Več
  • Najbolj prepoznavna elektronska denarnica, ki omogoča takojšnje nakazilo.

    Več
  • Priljubljena plačilna metoda, ki omogoča tudi hitro izplačilo dobitkov.

    Več
  • Omogoča hitro in varno plačevanje s pomočjo elektronske denarnice.

    Več

0 ocen, povprečno 0 od 5

Najboljše brezplačne stave in ponudbe v Sloveniji hungary