Spletna mesta stavnic, ki podpirajo plačilo stav in dvig sredstev prek sistema Paypal

Svet se spreminja s svetlobno hitrostjo, z njim pa se spreminjajo tudi naše navade. V času globalne hiperpovezljivosti čedalje več storitev opravimo preko spleta. Med najbolj priljubljene storitve za plačevanje preko spleta sodi Paypal. Prav zato čedalje več spletnih mest za športne stave uporablja Paypal.

V tem članku si bomo ogledali:

 • spletna mesta za stave, ki sprejemajo Paypal,
 • Paypal spletne stave na Bet365,
 • Paypal spletne stave na Betfair,
 • prednosti in slabosti uporabe Paypal,
 • ali je Paypal varen,
 • polog in dvig sredstev preko storitve Paypal,
 • alternative storitvi Paypal in
 • vprašanja ter odgovore na pogosta vprašanja.

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Paypal

Najdenih 2 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Paypal spletne stave Bet365

Bet365 je zelo priljubljena spletna stavnica, ki strankam po svetu ponuja zelo pestro ponudbo športnih dogodkov v najrazličnejših športnih disciplinah.

Bet365 ponuja enostavno uporabniško izkušnjo s preprostim in hitrim pologom ter dvigom sredstev. Zaradi bogate ponudbe športnih dogodkov in visokih kvot spada Bet365 med najboljše Paypal stavnice.

Android/iOS mobilne aplikacije!

Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

Uporabniki lahko s pomočjo mobilne aplikacije, ki je na voljo za uporabnike iOS in Android sistema, še enostavneje dostopate do spletnega mesta, predvsem pa lahko to opravite kjerkoli. Paypal stavni depozit lahko tako dokončate kadarkoli, tudi med čakanjem na železniški postaji ali pa med čakanjem na blagajni v trgovini.

Paypal spletne stave Marathonbet

Marathonbet predstavlja še eno v vrsti prepoznavnih spletnih hiš, ki ponujajo številne igre na srečo, kot so casino, bingo in poker. Kljub temu pa se Marathon še vedno najbolj povezuje s spletnimi stavami.

Družba s sedežem v Združenem kraljestvu veliko vlaga v marketing, predvsem na področju nogometa, svojim strankam pa ponuja številne načine vplačil in izplačil iz stavniške denarnice. Svoj račun lahko s pomočjo mobilne aplikacije, ki je na voljo za uporabnike Android in iOS sistema, napolnite kjerkoli. Marathonbet omogoča tudi Paypal spletne stave.

Prednosti in slabosti

Paypal ima kopico prednosti pri uporabi, zato tudi ne preseneča, da število novih uporabnikov konstantno narašča; tudi število spletnih stavnic, ki sprejemajo Paypal je vsako leto večje.

Med poglavitne prednosti, ki jih ponuja Paypal je moč uvrstiti varnost in zasebnost, ki jo nudi storitev. Prejemnik vašega nakazila namreč nima dostopa do vaših podatkov, kot so številka bančne kartice, rok veljavnosti in varnostne številke kartice (CVV), s tem pa je močno otežena zloraba.

Paypal pa je varen, zanesljiv in predvsem enostaven tudi z vidika izplačila denarja. V kolikor boste želeli s spletnega mesta za športne stave Paypal izplačati znesek, boste lahko to storili hitro in enostavno, brez dodatnega vnašanja drugih plačilnih metod na spletno mesto. Vaš denar bo varno spravljen v digitalni denarnici, ki jo ponuja Paypal.

Naslednja pomembna prednost je tudi hitrost izvedbe transakcij. Spletne stavnice, ki sprejemajo Paypal bodo nemudoma napolnile vaš stavni račun.

Paypal športne stave lahko igrate brez vsakršnih provizij. Vsi depoziti na stavniški račun so brez provizije, tudi vsa izplačila preko storitve Paypal so brez provizij.

Seveda storitev Paypal ni brez slabosti, med najslabšo gotovo spada dejstvo, da lahko na zaključek posameznega plačila uporabnik čaka tudi več dni. Do te neljube situacije pride predvsem pri uporabi sredstev z bančnega računa namesto uporabe razpoložljivih sredstev s Paypal računa.

Prednosti

Slabosti

bančni transferji lahko trajajo tudi nekaj dni.

Ali je Paypal varen?

Preprostega odgovora na vprašanje ali je Paypal varen način za plačevanje ni, saj je metoda varna toliko, kolikor sami storite za vašo zaščito.

Storitev Paypal zelo dobro skrbi za varnost platforme pred hekerskimi napadi, vse transakcije namreč potekajo v šifriranem in varnem okolju, a največjo grožnjo za uporabnika predstavlja on sam.

Prav zato je potrebno uporabiti možnost dvostopenjske avtentikacije, ki vam ponuja dodatno zaščito pred morebitno zlorabo.

Večina spletnih storitev, od bančništva do družbenih omrežij, ponuja dvostopenjsko avtentikacijo, ki poleg gesla vključuje dodatno stopnjo preverjanja identitete, ponavadi s pomočjo kratke kode, ki jo prejmete na mobilni telefon.

Paypal je zelo varen, a ne pozabite, da nepridipravi prežijo na napake v našem spletnem vedenju, zato je pomembno, da vse transakcije in prijave opravite v varnem načinu dostopa do spletnega mesta za stave Paypal.

Strokovnjaki za kibernetsko varnost svetujejo, da, v kolikor imate izbiro, kot način plačila vedno izberete Paypal. Paypal je partner zanesljivosti, ki nam omogoča varno poslovanje v spletnem okolju in dostop do Paypal spletnih stav.

Glavna nevarnost za vašo varnost pri uporabi storitve Paypal leži v zlorabi vašega gesla, ki ga zlikovci povežejo z vašim elektronskim naslovom. Zato je pomembno skrbeti za ustrezno jakost gesel in redno menjavanje le-teh, saj le tako lahko ustrezno poskrbite za spletno varnost.

Polog in dvig sredstev preko storitve Paypal

Polog in dvig sredstev na stavnico Paypal je enostaven, opravite ga lahko v le nekaj preprostih korakih.

Polog sredstev na stavnico:

 • V stavnici se odpravite na zavihek za polog sredstev.
 • Izberite Paypal, kot privzeto plačilno sredstvo.
 • Preusmerjeni boste na Paypal spletno stran. Prijavite se, v kolikor računa še nimate, si ga lahko brezplačno ustvarite. Za uspešen zaključek registracije potrebujete le elektronski naslov in mobilno številko.
 • Naložite sredstva. V kolikor prvič polnite svoj Paypal račun boste potrebovali bančno kartico. Ob naslednjih uporabah bo postopek stekel avtomatsko, saj bo imel Paypal shranjene podatke vaše bančne kartice, rok veljavnosti in varnostne številke kartice (CVV).
 • Ponovno boste preusmerjeni na spletno stran stavnice, kjer boste lahko nemudoma pričeli z uporabo naloženih sredstev.

Tudi dvig sredstev je podobno enostaven kot polog. Za uspešen zaključek dviga potrebujemo le peščico klikov:

 • V stavnici se odpravite na zavihek za dvig sredstev.
 • Za dvig sredstev izberite Paypal.
 • Vnesite svoj elektronski naslov, ki ste ga uporabili ob registraciji storitve Paypal.
 • Po odobritvi transakcije s strani stavne hiše, kar se načeloma zgodi v 24 do 48 urah po zahtevku za dvig, bo vaš denar na Paypal računu.

Čas, provizija in limit

Kot že omenjeno, ena najpomembnejših prednosti, ki jih ponuja Paypal je njegova hitrost. Spletne stavnice, ki sprejemajo Paypal vam ponujajo takojšen dostop do položenih sredstev.

Pri izplačilih je čas odvisen od stavnice, saj nekatere stavne hiše izplačilo opravijo takoj, večinoma pa za uspešno izplačilo potrebujejo med 24 in 48 ur.

Provizije pri transakcijah preko storitve Paypal ni. Večina stavnih hiš pri višini depozitov nima posebnih limitov, nekatere stavnice pa imajo določene maksimalne zneske, ki jih lahko nakažete na svoj račun. Prav vsa spletna mesta za športne stave Paypal imajo določene limite za minimalne zneske izplačil.

Čas, provizija in limit za depozite

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

Takoj

15 €/8.000 €

Čas, provizija in limit za izplačila

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

V 24 urah

15 €/8.000 €

Alternativne oblike vplačil in izplačil

 • Neteller povezuje varnost in fleksibilnost pri vplačilih in izplačilih. Velika večina spletnih stavnic omogoča uporabo sistema Neteller.

  Več
 • Skrill je ena od najbolj razširjenih spletnih platform za opravljanje transakcij. Veliko prednost predstavlja njegovo delovanje v vseh državah sveta.

  Več
 • Mastercard predstavlja eno največjih podjetij, ki dnevno opravi na milijone transakcij. Mastercard sodi med najbolj razširjena plačilna sredstva na svetu.

  Več
 • Visa je mednarodna plačilna kartica, ki jo lahko uporabite pri vseh stavnicah, uporabnikom pa omogoča odloženo plačilo obveznosti.

  Več

Povzetek

Število spletnih mest, ki sprejemajo Paypal je vsako leto večje, zaradi preproste in varne uporabe pa je to plačilno sredstvo postalo izjemno priljubljeno tudi pri uporabnikih. V kolikor iščete kje boste lahko opravili Paypal stavni depozit, ste prišli na pravo mesto, saj boste tukaj našli top Paypal stavne agencije. V primerjavi s konkurenčnimi storitvami vam Paypal omogoča več zasebnosti, poleg tega pa nudi takojšnje transakcije in za le-te ne zaračunava provizij.

Polog in dvig sredstev lahko opravite zelo hitro, spletne stavnice, ki sprejemajo Paypal vas bodo pri opravljanju transakcij samodejno preusmerile na spletno mesto storitve Paypal. Zgolj z elektronskim naslovom in geslom lahko v trenutku opravite polog in dvig sredstev s stavnega računa.

Vse ljubitelje športnih stav bo razveselilo dejstvo, da lahko zgolj z uporabo storitve Paypal nemoteno igrate na številnih spletnih stavnicah in to brez vpisovanja podatkov o številki kartice, roku veljavnosti in varnostne številke kartice (CVV).

pogosta vprašanja

? Kaj potrebujem za registracijo storitve Paypal?

Za registracijo potrebujete elektronski naslov in mobilno številko.

? Ali lahko prekličem Paypal plačilo?

V kolikor prejemnik še ni prejel plačila, lahko to plačilo prekličete. Sicer lahko zaprosite za povračilo sredstev, ki ga mora potrditi tudi prejemnik.

? Kako razširjeno plačilno sredstvo je Paypal?

Paypal je priljubljeno plačilno sredstvo predvsem v Evropi in ZDA, medtem ko v Aziji še ni pretirano razširjeno plačilno sredstvo, zato morda posamezne stavnice ne sprejemajo nakazil preko storitve Paypal.

? Ali Paypal zaračuna provizijo?

Ne, Paypal za uporabo storitve ne zaračunava provizij.

? Ali lahko uporabim Paypal račun drugega družinskega člana?

Ne, na spletnih stavnicah ne morete opraviti depozita ali izplačila z računom družinskega člana. Paypal račun mora biti vaš.

Oceni avtorja

Dominik Vukovic

Dominik Vukovic

Športni zanesenjak, predvsem ljubitelj iger z žogo in zagrizeni premagovalec kolesarskih kilometrov, na vseh mogočih podlagah, v vseh mogočih razmerah. Rad vržem na koš in gledam druge, ko se podijo za žogo na zelenici.

dominik.vukovic@mightytips.com