Spletna mesta stavnic, ki podpirajo plačilo stav in dvig sredstev prek sistema Paysafecard

Paysafecard je kot plačilno sredstvo ena izmed najvarnejših možnosti, saj vam za polog ni treba predložiti osebnih podatkov ali izpostaviti svojega bančnega računa.

Kartica je predplačniška in kot plačilno sredstvo jo lahko uporabljate na različnih mestih. Paysafecard lahko kupite na prodajnem mestu ali pa ustvarite virtualni polog prek spletnega mesta, s čimer znesek položite na svoj igralni račun. Kartica je lahko fizična ali virtualna.

V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili:

 • najboljše stavnice, ki sprejemajo Paysafecard,
 • prednosti in pomanjkljivosti Paysafecard,
 • ali je Paysafecard varen,
 • kako pridobiti Paysafecard,
 • kako opraviti vplačilo in izplačilo in
 • alternativna plačilna sredstva.

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Paysafecard

Najdenih 4 stavnic

8.9/10

 • Prenosi iger Bet365 v živo
 • Stave v živo
 • Avtomatska izplačila
 • Mobilna aplikacija Bet365
 • Težave pri dostopu na spletno stran
 • Paysafecard
 • Skrill
 • PayPal
 • Mastercard
 • Neteller

Iba pre nových zákazníkov, bet365 plačuje podmienky.

Bonus dobrodošlice v višini 25€!

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Obišči Bet365 Bet365 ocena

*Platia podmienky, časové limity a výnimky. 18+

Paysafecard Spletne stave z 22Bet

Ker je bil 22Bet ustanovljen leta 2018, je sorazmerno nov ponudnik spletnih stav.

Kljub temu je stavnica med ljubitelji iger na srečo v tem kratkem času pridobila dober ugled. 22Bet se od konkurenčnih ponudnikov razlikuje predvsem po visokih kvotah, nizkem dobičku in dobri platformi za stave v živo.

22Bet ima pestro ponudbo športnih dogodkov, kjer boste lahko stavili tudi na manj znane športe. Tako boste lahko izbirali med slikovitim naborom stav, med njimi pa sta med drugim tudi evropski in azijski hendikep. Spletna stran 22Bet nudi jasen dizajn in preprosto navigacijo.

Uvrščamo jo med spletne stavnice, ki sprejemajo Paysafecard.

40 športov in 2000 športnih dogodkov

100% Bonus Dobrodošlice!

22Bet ponuja stavne možnosti na več kot 40 športov in 2000 športnih dogodkov vsak dan. Pri vseh stavah lahko uporabite možnost »Cash Out« (izplačilo stave pred koncem kateregakoli dogodka na stavnem listku), kar je zelo koristno, če menite, da vaša stava ne bo dobitna. Poleg tega vam ponuja tudi najvišji začetni bonus, ki pa lahko znaša vse do 122 EUR.

Najboljše stave za Paysafecard z Bet365

Bet365 je top Paysafecard stavna agencija, priljubljena zaradi visokih kvot in pestre ponudbe.

Bet365 je med svetovnimi ponudniki najvišjih kvot. Nudi široko izbiro športnih stav, vključno s stavami v živo in je ena redkih stavnic, ki ponuja tudi prenos tekem v živo.

Omogočanje takšnega prenašanja je še posebej pomembno za športne navdušence, ki imajo raje neposredne prenose. Na podlagi lastnih izkušenj potrjujemo in zagotavljamo, da je Bet365 ena izmed najboljših in uporabniku najprijaznejših spletnih igralnic.

Žal pa stran in aplikacija še nista prevedeni v slovenski jezik.

Stave in prenos tekem v živo

Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

Bet365 je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih stavnic na svetu. Ustanovljena je bila leta 2000, kar pomeni, da ima na tem področju obilico izkušenj. Njene glavne prednosti so prenosi tekem v živo, visoke kvote in raznolika ponudba, k njeni prepoznavnosti pa pripomorejo sponzorske pogodbe s številnimi nogometnimi klubi, kot sta Barcelona in Real Madrid.

Prednosti in pomanjkljivosti

Virtualno kartico Paysafecard lahko kupite na njihovi spletni strani, fizično pa na več prodajnih mestih, poštah, trafikah 3DVA in bencinskih črpalkah.

Paysafecard spletne stave uporabljajo predplačniški plačilni sistem, ki je zelo priljubljen in varen. Na kartico nakažete želeni znesek. Tako lahko porabite le toliko, kot predhodno prenakažete. Prednost kartice je tudi ničelna provizija, saj so vsa plačila brez provizij, prav tako pa je takoj vidno tudi nakazilo.

Pomanjkljivost Paysafecard (PSC) je, da zneska s kartice ni mogoče nakazati nazaj na bančni račun. Pri plačilu lahko določeno vsoto omejimo le na 10, 25, 50 ali 100 evrov. Poleg tega kartice Paysafecard ni mogoče kupiti povsod.

Prednosti

Slabosti

Nakazilo na bančni račun ni možno

Plačilo omejeno na 4 vnaprej določene zneske.

Ali je Paysafecard varen?

Vsaka stavnica s Paysafecard je zagotovljeno varna in enostavna, saj vam ni treba vnašati nobenih drugih podatkov razen PIN-kode, ki pa ima ob fizičnem nakupu nanešen premaz, ki ga odstranite ob nakupu kartice.

Svojih osebnih podatkov ne boste razkrili nobeni tretji osebi. Ko uporabljate aplikacijo ali spletni vmesnik, lahko ustvarite virtualno kartico, s katero lahko plačujete na različnih prodajnih mestih. Poleg tega lahko sprejmete tudi plačila na svoj Paysafecard račun.

Pri plačevanju s karticami Paysafecard je zagotovljena visoka stopnja anonimnosti. Pri nakupu kartice prek spleta morate vnesti podatke bančne kartice ali telefonsko številko, pri nakupu v trgovini, bencinski črpalki, trafiki ali na pošti pa to ni potrebno.

Kako pridobiti Paysafecard?

Virtualno kartico Paysafecard in fizično kartico Paysafecard, ki vam omogoča, da svoje dobitke na spletnih mestih za športne stave izplačate na kateremkoli bankomatu, lahko pridobite na več različnih načinov:

Naročite jo prek spleta Če želite naročiti predplačniško kartico Paysafecard, morate ustvariti račun na paysafecard.com in naročiti debetno kartico z letnimi stroški 9,90 evra. Nato lahko s to kartico plačujete v kateri koli spletni trgovini ali stavnici, tako kot z običajno debetno/kreditno kartico.

Kupite jo pri pooblaščenem prodajalcu Fizično kartico Paysafecard lahko kupite na bencinskih servisih OMV in Petrol, na pošti ali v trafiki.

Kupite jo z VALÚ Moneto Virtualno kartico Paysafecard lahko kupite tudi preko VALÚ Monete. Po uspešno opravljenem nakupu boste prejeli PIN-kodo kartice.

Paysafecard stavni depozit

Paysafecard lahko napolnite tudi preko ponudnikov VALÚ in eDenar ali mobilne aplikacije.

Vplačilo Paysafecard z VALÚ Moneto

PIN kartice Paysafecard z želeno vrednostjo lahko prek VALÚ Monete kupite s poslanim SMS-om. Znesek bo takoj viden na računu izbrane agencije za športne stave s Paysafecard.

Postopek je zelo preprost

 • 1. Pošljite SMS z naslednjo vsebino: PSC KUPIM [vrednost želenega zneska za plačilo] na 031 891 888.
 • 2. Izbirate lahko med različnimi vrednostmi kartice – 10, 20, 25, 50 ali 100 evrov (če torej želite kupiti kartico z dobroimetjem v višini 10 EUR, pošljite ukaz PSC KUPIM 10, za 20 EUR pošljite PSC KUPIM 20 … do zneska 100 EUR, ki ga prejmete s poslanim ukazom PSC KUPIM 100).
 • 3. Nakup potrdite tako, da vnesete *188 # in pritisnite gumb [klic] za potrditev plačila.
 • 4. Po potrditvi plačila boste v sporočilu SMS prejeli kodo Paysafecard.

Pomembno!

Prek besedilnega sporočila lahko hkrati kupite eno ali več kartic. Neposredno jih lahko unovčite za stave v izbranih vrhunskih športnih stavnih agencijah s Paysafecard.

Vplačilo z nakazilom prek eDenarnice

S kartico Paysafecard z dobroimetjem lahko denar na poslovni račun dodate s pomočjo nakazila prek univerzalnega plačilnega naloga (UPN) v spletni banki, bančni poslovalnici ali na pošti. Sredstva bodo dodana v eDenarnico na spletni strani https://moj.edenar.net/. To lahko storite v nekaj korakih:

 • 1. V eDenarnico se prijavite ali registrirate s telefonsko številko in izbranim geslom.
 • 2. Pridobite vašo številko za referenco, kodo QR ali nalog UPN in opravite nakazilo. Uporabnik v eDenarnici sprva pridobite svojo številko za referenco pri nakazilu z nalogom UPN.

V eDenarnici lahko prevzamete tudi nalog s plačilom prek QR-kode, s katero bo nakazilo še hitrejše in enostavnejše. Nato na račun nakažete želeno vsoto in morebitno provizijo. Na koncu sredstva prenesete na izbrane najboljše Paysafecard stavnice.

Izplačilo

Če ste imetnik fizične kartice, lahko izplačilo dobitne Paysafecard športne stave dvignete na kateremkoli bankomatu. Če želite iz katere koli stavnice dvigniti sredstva, ne da bi morali svoj račun povezati s kreditno/debetno kartico ali bančnim računom, pa lahko sredstva dvignete na spletni strani paysafecard.com v zavihku »Moja Paysafecard«.

Po kliku na »Registriraj se zdaj« vnesete svoje osebne podatke, na primer e-poštni naslov in telefonsko številko. Nato sledite navodilom na spletnem mestu, da potrdite svoj e-poštni naslov in osebne podatke, nakar lahko začnete uporabljati svojo virtualno kartico Paysafecard.

Čas, provizija in omejitve

Paysafecard je predplačniška kreditna kartica (podobna kartici, ki se uporablja za polnjenje predplačniške mobilne številke) s posebno kodo, skrito pod premazom.

Ko kodo vnesete pri plačilu v stavnici, se bo vrednost kartice Paysafecard takoj pripisala na vaš stavni račun v obliki dobropisa. V tabeli so navedene nekatere spletne stavnice, ki sprejemajo Paysafecard.

Časi pologa, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet-at-home

Takoj

min 10 EUR / max 100 EUR

22bet

Takoj

Brez omejitve

Časi izplačila, provizije in omejitve

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet-at-home

Takoj

min 10 EUR / max 5000 EUR

22bet

1 h

min 1,50 EUR / max brez omejitve

Alternativna plačilna sredstva

 • Račun Neteller lahko napolnite z bančnim nakazilom. Pologi in dvigi so takojšnji, provizij ni, z izjemo nakazila na bančni račun.

  Več
 • Debetna kartica Visa je najpogostejše plačilno sredstvo pri spletnih stavnicah. V povprečju je denar na vašem računu v 1–3 dni po potrditvi izplačila.

  Več
 • Kreditna kartica MasterCard omogoča vplačilo stav tudi v primeru, da na računu nimate denarja.

  Več
 • Ko ustvarite račun Skrill, ga lahko napolnite z bančnim nakazilom in se pripravite, da ga položite v stavnico. Običajno je plačilo vidno takoj, najkasneje pa…

  Več

Povzetek

Ena ključnih stvari pred igranjem igre je nakazilo denarja na igralni račun. V tem procesu je pomembno, da so valutne transakcije hitre, varne in enostavne, kar pa spletna mesta za športne stave s Paysafecard omogočajo.

pogosta vprašanja

? Kje lahko kupim Paysafecard?

Paysafecard lahko kupite na vseh bencinskih servisih Petrol in OMV, v poslovalnicah Pošte Slovenije, v trafikah 3DVA ali prek spleta.

? Ali ima Paysafecard provizijo?

Ne, Paysafecard ne zaračuna provizije ob vplačilu/izplačilu, ta strošek krije igralnica. Nekatere igralnice, kot je Unibet, same dodajo provizijo.

? Ali vse spletne stavnice omogočajo plačilo s PSC?

Večina spletnih stavnic v Evropi ponuja Paysafecard kot metodo za vplačilo/izplačilo, vendar ne vse.

? Ali lahko prekličem prenos denarja na račun v spletni stavnici?

Žal to ni mogoče, saj prenos poteka samodejno in ko so sredstva na računu, jih več ni mogoče vrniti na kartico PSC.

? Ali je fizična kartica PSC brezplačna?

Ne, letna cena Paysafecard je 9,90 EUR.