Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Unibet v Sloveniji

7.5/10

prednosti:

 • Širok nabor bonusov in promocij

 • Vrhunska in zelo hitra podpora strankam

 • Pestra ponudba športnih prenosov v živo

 • Preprosta in pregledna grafična podoba

100% bonus ob prvem pologu!

Specifikacije

 • Uporabnost

  1

 • Kvote

  8

 • Mobilna verzija

  10

 • Bonusi in Promocije

  8

 • Vrste Stav

  8

 • Kredibilnost

  10

 • Načini Plačila

  6

 • Podpora

  9

Uporabnost

1/10

Igre Unibet se uvrščajo med bolj priljubljene v industriji iger na srečo. Spletna stavnica ponuja ogromno število stavnih trgov ter pestro ponudbo dogodkov za posamezno tekmo. S pomočjo Unibet TV so vsi športi Unibet na dosegu roke.

Prednosti

Slabosti

Spletna stran je lepo in pregledno urejena, zato lahko hitro poiščete iskano vsebino ali dogodek. Trenutno je registracija za slovenske uporabnike onemogočena. Če se boste želeli registrirati, boste morali uporabiti naslov strica ali tete, ki živi v eni od mnogih držav, kjer Unibet posluje. Tako je Unibet Slovenija trenutno nedostopen.

Registrirajte se

Kvote

8/10

Unibet ponuja primerljive kvote s konkurenti. Na dogodke lige NBA so kvote za nekaj decimalk nižje v primerjavi z drugimi spletnimi stavnicami. Pri stavah na nogomet pred pričetkom tekem pa so lahko kvote tudi za nekaj decimalk višje, kljub temu pa velja izpostaviti, da so razlike v kvotah minimalne. Pomembno prednost, ki jo nudi Unibet je hiter in enostaven pregled statistike ekip, ki nastopajo na posamezni tekmi. Tako lahko hitro pregledate zgodovino dvobojev in ocenite trenutno formo ter tako izberete najboljšo kvoto.

Vsekakor pa Unibet ne nudi le stav pred začetkom športnih dogodkov. Unibet v živo omogoča igranje stav v živo. Ponudba je sicer skromna, a s kančkom sreče lahko odkrijete izjemne kvote. Dinamične kvote za dogodke v živo se v primerjavi s konkurenti razlikujejo le v decimalkah. Pri vplačilu 10 evrov na zmago posamezne ekipe bo vaš dobitek le za prgišče stotinov višji ali nižji v primerjavi s stavniškimi konkurenti.

Stavne marže

Nogomet

5.9%

Tenis

6.05%

Košarka

4.9%

Formula 1

7.8%

Rokomet

8%

MMA

5.1%

Skupna stavna marža:

6.3%

Mobilni unibet

10/10

V žepu ali nahrbtniku neprestano nosimo mobilne naprave, ki nam vsak dan ponujajo dodatne možnosti uporabe. Unibet je mobilno aktiven več kot kar 17 let, takrat so stranke lahko pričele z uporabo mobilne različice spletne strani. Zaradi izjemno preproste in do uporabnikov zelo prijazne grafične podobe, je tudi uporabniška izkušnja na mobilni različici, odlična.

Aplikacija Unibet je na voljo za vse uporabnikov pametnih telefonov, ki delujejo preko Android in iOS sistema. Aplikacija deluje dobro, je hitra, poleg tega pa nudi lepše in enostavnejše spremljanje športnih prenosov v živo, ki potekajo preko Unibet TV. Uporabniška izkušnja pri mobilni aplikaciji je vrhunska.

Lahko uporabljate v Andorid app

Andorid app

Več

Lahko uporabljate v iOS app

iOS app

Več

Lahko uporabljate v Mobile browser

Mobile browser

Več

Bonusi in promocije

8/10

Za uporabnike Unibet je na voljo več različnih bonusov in promocij dobrodošlice. Nove uporabnike čaka bonus dobrodošlice, ki omogoča do 100 % bonus ob prvem pologu. Maksimalen znesek bonusa dobrodošlice znaša 50 evrov.

Za že registrirane uporabnike pa je gotovo najbolj zanimiva ponudba, ki vam s pomočjo prijateljev lahko prinese do 150 evrov bonusa. Unibet povezavo lahko pošljete največ trem prijateljem. Po uspešnem zaključku registracije in vplačila na račun boste prejeli bonus za vsakega prijatelja. Za prvega 30, za drugega 50, za tretjega pa do 70 evrov, odvisno od depozita, ki ga je ta opravil na svoj račun. Unibet pa ponuja tudi zagotovljeno večkratno stavo.

To lahko koristijo vsi uporabniki, ki so na enem stavnem listku vplačali najmanj 5 tekem z minimalno kvoto 1,5 za najmanj 10 evrov. V primeru, da zgrešite zgolj napoved ene tekme, boste prejeli bonus v višini 20 evrov, ki ga boste lahko poljubno vplačali v prihodnjem tednu.

Tipi stav iger Unibet

8/10

Unibet ponuja široko paleto športnih dogodkov na katere je mogoče igrati stave. V primerjavi s konkurenti ima morda res manjšo izbiro športov, so pa na stavnici na voljo tudi številni nišni športi, ki so na drugih stavnicah slabše zastopani. Med vsemi športi Unibet je potrebno poudariti hokej, namizni tenis ter rokomet.

Ponudba stavnih možnosti je bogata. Rokomet in hokej spadata med športe, ki so na stavnici Unibet posebej izpostavljeni. Ponudba možnosti za stave na hokej je izjemno široka. Enako velja za rokomet, kjer lahko stavite na vse mogoče dogodke na tekmah. Če vam stave na šport ne zadostujejo, pa lahko stavite tudi na svet glasbe in filma. Želite napovedati kdo bo osvojil oskarja za najboljši film? Lahko pa tudi napoveste kdo bo zmagovalec letošnjega glasbenega festivala v Sanremu.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Obišči

Verodostojnost igralnice Unibet

10/10

Unibet je še ena v vrsti vrhunskih britanskih stavnic, ki je bila ustanovljena v izdihljajih 20. stoletja. Stavnica je bila ustanovljena leta 1997 in je že leta 2003 imela več kot 300.000 aktivnih uporabnikov. Tistega leta je Unibet svojim strankam omogočil igranje stav v živo prek spleta. Leto pozneje pa so igre Unibet postale dostopne v mobilni različici spletne strani.

Danes s stavnico upravlja delniška družba Kindred Group, ki pod svojim okriljem združuje več 11 spletnih stavnic in casinojev. Podjetje ima sedež v malteški prestolnici, spletna stavnica Unibet pa deluje pod tamkajšnjo licenco. Stavnica ima danes več kot 16 milijonov uporabnikov. Unibet Slovenija zato predstavlja zanesljivega partnerja z dolgoletnimi izkušnjami, a žal trenutno ne sprejema slovenskih uporabnikov.

Plačilne metode

6/10

Depoziti

Število razpoložljivih možnosti za denarne depozite je relativno skromno, saj lahko uporabite osem različnih plačilnih sredstev. Hkrati pa je potrebno izpostaviti, da Unibet ponuja vse uveljavljene plačilne metode,ki jih uporabniki najraje uporabljajo. Uporaba elektronskih denarnic je standardna in ponuja uporabo 3 denarnic.

Minimalni znesek za polog znaša 10 evrov, le pri bančnem transferju pa ni navedenega limita za polog. Pri določenih plačilnih metodah pa je minimalni znesek postavljen pri 15 evrih, to velja za Skrill in Neteller. Zgornji limit za polog je postavljen pri 13.000 evrih.

Pri plačilu s kreditnimi karticami pa velja, da lahko traja tudi do tri dni, da boste imeli denar naložen na računu, zato je priporočljivo plačevanje s pomočjo elektronskih denarnic.

Izplačila

Metode za izplačilo so enake depozitom na stavnico Unibet. Majhne spremembe za stranke lahko opazimo zgolj pri minimalnem znesku izplačila za PayPal, kjer se znesek poviša na 15 evrov. Pri izplačilu na kreditno kartico ostaja minimalni znesek 10 evrov.

Pri izplačilu preko bančnega transferja pa omejitev ni. Pri vseh metodah za polog in izplačilo pa velja, da ni provizij. Pri izplačilih velja za najhitrejšo metodo izplačilo v elektronsko denarnico. Tam boste denar prejeli v največ 12 urah, v večini primerov pa še mnogo prej. Kot običajno je najbolj zamudno direktno izplačilo preko bančnega transferja, ki lahko traja tudi do 10 dni.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

VISA

MasterCard

Skrill

Neteller

PayPal

Paysafecard

Bančni transfer

10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
10 €TakojBrez
15 €TakojBrez
15 €TakojBrez
10 €TakojBrez
0.1 €2 – 14 dniBrez
10 €1 – 3 dniBrez
10 €1 – 3 dniBrez
10 €12 urBrez
15 €12 urBrez
15 €12 urBrez
10 €3 – 5 dniBrez
0.1 €3 – 5 dniBrez

Podpora

9/10

Unibet ponuja celovito podporo strankam v več jezikih. V angleškem jeziku je podpora zagotovljena 24 ur na dan, vse dni v tednu. V drugih jezikih je podpora omejena na določene urne intervale tekom dneva. Klepet v živo je ključ opozorilu, ki ima trenutno veliko število strank, hitro hitrost.

Kompetentni in vljudni svetovalci vam bodo hitro odgovorili na zastavljeno vprašanje. Na sporočila skušajo odgovoriti v najkrajšem možnem času, poleg zelo prijaznih svetovalcev preko elektronskih pošt ponujajo tudi zelo uporabniške odgovore pri iskanju rešitve. Predvsem pa to storijo v zelo kratkem času. Tudi telefonski klepet poteka hitro, vljudnost je standardni standard vseh oblik podpore strankam. Podpora je torej izjemno hitra in učinkovita.

Telefon

+356 234 316 10

E-mail

info@unibet.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni čas2 minuti57 minut1 minuta

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
10.02.2021

Obišči

Povzetek

7.5/10

Prijava Unibet je trenutno za slovenske uporabnike onemogočena, zato je uporabnost za slovenske stavničarje nična, nadomestna povezava Unibet pa v Sloveniji ne obstaja. Sicer gre za zanesljivo, varno in do uporabnikov prijazno stavnico, ki zagotavlja hitro in učinkovito podporo strankam.

Slabosti

Registracija je trenutno za slovenske uporabnike onemogočena.

Skromna ponudba za igranje stav v živo.

Pomembna prednost stavnice je tudi širok nabor športnih dogodkov, ki si jih lahko stranke ogledajo v neposrednem prenosu. Možnosti plačilnih metod so dovolj široke, saj Unibet zagotavlja vse potrebne metode, ki jih povprečni stavničar potrebuje. Uporaba mobilne aplikacije in mobilne različice Unibet je enostavna in do uporabnika prijazna, kar zagotavlja dodaten nivo ugodnosti za stranke.

Skupna ocena:

7.5/10

FAQ Unibet Slovenija

? ☝ Kako opravim registracijo?
Registracija na Unibet Slovenija za slovenske uporabnike trenutno ni mogoča.
? ☝ Koliko plačilnih metod lahko uporabim?
Unibet omogoča 8 plačilnih metod, to so Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, PayPal, Paysafecard in bančni transfer.
? ☝ Koliko znaša minimalni znesek pologa in izplačila?
Minimalni znesek pologa znaša 10 evrov in je odvisen od plačilne metode. Minimalni znesek izplačila je prav tako odvisen od izbrane metode in v večini primerov znaša 10 evrov.
? ☝ Katere možnosti podpore obstajajo?
Izberete lahko med tremi možnostmi: telefonski pogovor, elektronska pošta ali klepet v živo.
? ☝ Na koliko različnih športov lahko stavim?
Stavite lahko na 29 različnih športov.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovUnibet
Leto ustanovitve1997
Telefon+356 234 316 10
Emailinfo@unibet.com
Jezik vmesnikaAngleško, Kitajsko, Špansko, Rusko, Nemško, Švedsko, Poljsko
Plačila PayPal, Skrill, Paysafecard, VISA

Unibet Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x