Spletna mesta stavnic, ki podpirajo plačilo stav in dvig sredstev prek sistema Visa

Kreditne in debetne kartice Visa so eden najbolj priljubljenih načinov plačevanja za spletne nakupe v svetovnem merilu. Tovrstne kartice so zanesljiva in enostavna možnost plačila, in so na voljo v večini držav sveta. Izdelki, ki jih ponuja blagovna znamka Visa, so zelo priljubljeni med ljubitelji športnih stav. Omogočajo nakazilo sredstev na stavne račune spletnih stavnic, ter hitro, poenostavljeno in varno izplačevanje dobitkov. V okviru tega članka boste izvedeli:

 • katere spletne strani stavnic sprejemajo Visa kartice,
 • kako Visa sodeluje z Bet365, Unibet in Bet-at-home,
 • katere so prednosti in slabosti sistema Visa,
 • kako varna je Visa,
 • kako pridobiti kartico Visa,
 • kakšni so časovni okviri in omejitve višine nakazil in izplačil z Visa pri nekaterih tujih spletnih stavnicah,
 • bistvene značilnosti štirih alternativnih plačilnih metod.

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Visa

Najdenih 3 stavnic

6.4/10

 • S statističnimi podatki opremljena grafična predstavitev nekaterih tekem
 • 5 možnih načinov zapisov kvot
 • 24/7 podpora strankam preko klepeta v živo
 • Ducat e-športov z bogato stavno ponudbo
 • Bonusi in promocije za šport trajajo malo časa, običajno od nekaj dni do enega meseca
 • Skrill
 • VISA
 • Mastercard
 • Paysafecard

Visa spletne stave na Bet365

Stavnica Bet365 ima visok ugled, saj pokriva široko paleto športov. Ponaša se s ponudbo več trgov stav v živo kot katerakoli druga spletna stavnica. Ima odlične storitve za uporabnike, ki potrebujejo tehnično pomoč. Na voljo je Bet365 mobilna aplikacija, ki jo lahko naložite na pametne telefone operacijskih sistemov iOS in Android.

Odlične storitve za uporabnike

Bonus Dobrodošlice V Višini 25€!

Za nove igralce iz Slovenije je na voljo bonus dobrodošlice v višini do 25 evrov. Pogoja za prejem bonusa sta prijava na Bet365 in prvi polog v višini najmanj 5 evrov. Bonus dobrodošlice lahko unovčite vse do 30 dni od dneva registracije.

Visa spletne stave na Bet-at-home

Stavna družba Bet-at-home je eden od veteranov znotraj industrije spletnih iger na srečo. Na voljo je zelo široka paleta stavnega izbora, ki ga je možno igrati kjerkoli. Stavite lahko tudi na virtualne igre različnih športov, med drugim nogomet, košarko in tenis. Vse igre, ki jih lahko igrate na Bet-at-home, prihajajo od zaupanja vrednih in varnih ponudnikov programske opreme. Bet-at-home ponuja stavne trge za več kot 40 športov, od nogometa, boksa, jadranja in šaha. Ponuja tudi stave na video igre, kot je League of Legends.

Eden od veteranov

Bonus Kodo Bo 50 % Vplačanega Zneska

Vsem novim registriranim strankam je ob prvem nakazilu ponujen 50 odstotni bonus do višine največ 200 evrov. Bonus ponudba velja samo prvih 10 dni od prvega nakazila sredstev na stavni račun Bet-at-home. Pred izvedbo izplačila mora biti bonus oziroma vplačani znesek vplačan vsaj štirikrat. Dobitek lahko varno prenesete na Visa kartico.

Prednosti in pomanjkljivosti

Plačilne kartice so ena izmed možnosti, ki jih igralci že dolgo uporabljajo na spletnih mestih za igranje športnih stav. Spletna mesta za športne stave Visa karticam omogočajo, da igralec položi denar in ga kasneje tudi dvigne v spletni stavnici. Visa spletne stave omogoča s kreditnimi, debetnimi in predplačniškimi karticami. Zakaj bi uporabljali kreditno kartico Visa za financiranje stavnega računa izbrane spletne stavnice? Ker omogoča takojšnje vplačilo in je podprta z varnostnim standardom 3D-Secure. Redko se zgodi, da najdete spletno stavno mesto, ki ne ponuja možnosti pologa s kartico Visa.

Slaba stran uporabe kartice Visa v primerjavi z drugimi plačilnimi metodami je deljenje podrobnosti o vaši kartici. Izpostavljenost bančnih podatkov lahko ogrozi vaše imetje, v kolikor zaupate nepreverjenim tujim spletnim stavnicam.

Prednosti

Slabosti

Stavnice Visa podatke imetnikov kartic zahtevajo kot pogoj za sodelovanje.

Je Visa varna plačilna metoda?

Visa lahko predstavlja eno največjih varnostnih tveganj pri opravljanju nakazil. Če uporabljate standardno kreditno ali debetno kartico Visa, podatke o kartici izpostavite spletni stavnici, ki jo uporabljate. Zato se je pomembno prepričati, da ima spletno mesto za stave Visa licenco, ki uporablja tehnologijo šifriranja SSL in ima poleg naslovne vrstice oznako ključavnice. Kreditne kartice so na spletu žal izpostavljene zlorabam. Zato je pomembno nameniti nekaj pozornosti tudi varnostnim predpisom. Redno spremljanje transakcij v okviru spletnega nakupa v trgovini, spletni stavnici ali drugje bo pomagalo prepoznati nepooblaščeno dejavnost. Najboljše stave za Visa kartice je torej najbolje vplačati na preverjenih spletnih mestih.

Virtualne kartice v resnici niso povezane z nobeno banko. Zato so edina sredstva, ki jih lahko kakorkoli izpostavite, sredstva, ki ste jih naložili na predplačniško kartico. Nekateri stavničarji se odločajo za uporabo predplačniških kartic zaradi dodatne varnostne zaščite, ki jo prinašajo. Težave lahko nastanejo zaradi določenih neskladnosti v storitvi. Plačilna metoda Visa športne stave umika iz ponudbe spletnih mest, pri katerih je opaziti nasprotje z zakonskimi predpisi o igrah na srečo.

Kako pridobiti kartico Visa?

Najboljše Visa stavnice prepoznajo in jo ponudijo kot plačilno metodo. Za pridobitev kartice Visa obiščite izbrano banko in izrazite zanimanje za pridobitev kartice. Ker obstajajo različne vrste kartic Visa, lahko prosite predstavnika banke, da pojasni, katere so na voljo v izbrani banki in kako delujejo. Kartico Visa lahko naročite tudi neposredno preko spletne strani izbrane banke.

V mnogo primerih, odvisno od banke, igralci ne bodo obremenjeni za letno provizijo za transakcije za uporabo kartic Visa. Kar zadeva provizije za transakcije, so te v večini primerov povsem razumne, kar se tiče zneskov, ki so ponavadi manjši.

Visa predplačniške kartice

Predplačniška kartica Nove KBM

Nova KBM ponuja predplačniško kartico Visa tako za komitente in nekomitente. Mesečna omejitev za spletne nakupe je 2000 eur. Stanje na računu lahko spremljate s pomočjo spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net.

Predplačniška kartica MOJA Activa Visa

MOJA Activa Visa je mednarodna predplačniška kartica in omogoča spletno plačevanje s storitvijo Verified by Visa. Za avtentikacijo spletnega nakupa je potreben čitalec plačilnih kartic oziroma mobilni telefon z mobilno denarnico Wave2Pay, da ustvarite in verificirate enkratno osebno številko.

Visa stavni depozit in dvig na spletnih stavnicah

Spletna mesta za stave, ki sprejemajo Visa kartico, so številna. Seznam le-teh se veča iz dneva v dan. Ko ste na seznamu plačilnih možnosti v izbrani spletni stavnici izbrali Viso, morate za začetek transakcije vnesti nekaj osebnih in finančnih podatkov.

Ti pogosto vključujejo številko vaše kartice, ime institucije, ki jo je izdala, in ime imetnika kartice. Naslednji korak vključuje določitev zneska, ki ga želite nakazati na vaš stavni račun. Ne pozabite, da lahko s predplačniško kartico Visa porabite le toliko sredstev, kot ste jih nakazali na svoj predplačniški račun.

Denar bo nakazan takoj, tako da lahko pričnete z oddajo napovedi na vašo priljubljeno ekipo ali športnika. V primeru dviga na spletni stavnici je proces nekoliko daljši. Hitrost izplačila lahko traja do nekaj dni.

Čas, provizije in omejitve

Vrhunske športne stavne agencija Visa poslovanje obravnavajo različno. Pri izbiri spletne stavnice in načina plačilne metode je vredno vedeti, koliko denarja lahko položite na stavni račun. Dobro pa je, da se pozanimate kako dolgo bodo trajali dvigi sredstev. Kadar pri nakazilu sredstev na vaš stavni račun uporabite kartico Visa in vam za to zaračunajo provizijo, gre običajno za odstotek zneska, ki ga nakažete na stavni račun spletne stavnice. Znesek ni točno določen za vse platforme. Običajno gre za med 1 % in 5 % zneskom, kar je odvisno od tega, ali je treba plačati provizijo za transakcijo. Provizije za transakcije, obdelane s karticami Visa, se pogosto razlikujejo od države do države. Razlikujejo se lahko tudi glede na bančno institucijo, ki je izdala kartico.

Čas, provizije in omejitve pri pologu

Stavno mestoHitrost pologaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

Takoj

5 €/40.000 €

Bet-at-home

Takoj

10 €/igralec določi sam

Unibet

Takoj

10 €/13.000 €

Čas, pristojbine in omejitve pri dvigu sredstev

Stavno mestoHitrost umikaBrezplačnoOmejitve Min / Max

Bet365

1-5 delovnih dni

5 €/30.000 €

Bet-at-home

do 3 delovne dni

100 €/5.000 €

Unibet

1-3 delovnih dni

15 €/50.000 €

Alternativne plačilne metode

Stavnice ponujajo različne načine plačila, ki jih lahko razdelimo v štiri glavne kategorije: kartice, e-denarnice (kot je Moneybooker), bančna nakazila in druge kategorije. Med ˝druge˝ sodijo mobilna plačila in kriptovalute. Gre za možnosti plačila, ki so v porastu, vendar se v veliki meri še ne uporabljajo. Visa sodi v prvo kategorijo in predstavlja zanesljivo ter varno plačilno za nakazila in izplačila denarja na spletnih stavnicah. V kolikor vas kakovosti obravnavane plačilne možnosti niso prepričale, imate na voljo mnoge alternative. Štiri od teh so na kratko opisane spodaj.

 • Maestro je blagovna znamka debetnih in predplačniških kartic v lasti Mastercarda. Predplačniške kartice ne potrebujejo bančnega računa.

  Več
 • Z Ecopayz lahko prejemate, pošiljate in trošite denar po vsem svetu in to z enim spletnim računom. Odprtje računa je brezplačno.

  Več
 • Neteller ponuja storitev nakazila e-denarja. Sredstva lahko dvignete s kartico Net+ ali jih prenesete na vaš bančni račun.

  Več
 • Skrill je podjetje za spletna plačila. Omogoča izvajanje transakcij in prenos denarja v številne države po vsem svetu.

  Več

Zaključek

Najboljše Visa stavnice prinašajo obilo užitkov pri športnih napovedih. Kartic Visa ne izdaja izdajatelj kreditnih kartic sam, temveč pooblaščene bančne institucije oziroma njihovi partnerji. Zato se lahko provizije za transakcije, opravljene s tem načinom plačila, razlikujejo glede na banko, ki je izdala vašo kartico.

Ker se izdelki Visa uvrščajo med najpogostejše načine plačevanja na svetu, ni presenetljivo, da mnoge spletne stavnice med njihovimi plačilnimi metodami uvrščajo kartice Visa. Igralci so lahko 100-odstotno prepričani, da bodo lahko financirali njihove stavne račune, v kolikor za to uporabijo kartico Visa.

Upoštevajte, da se za razliko od vplačil, izplačila niso procesirana takoj. Prenos sredstev ob vložitvi zahtevka za izplačilo traja do nekaj delovnih dni. Glede finančne varnosti vam ni treba skrbeti, saj večina spletnih stavnic uporablja posebne šifrirne in požarne zidove za odpravo nevarnosti prevar in zlorab osebnih in finančnih podatkov igralcev.

Pomanjkljivost uporabe Visa sistema je tveganje prekomerne porabe finančnih sredstev in možnost spletne kraje ob napačni uporabi. Bojazen pred preveliko porabo denarja za športne stave lahko odpravite z naročilom predplačniške kartice Visa. Na ta način boste omejili in nadzorovali stroške.

Predplačniška kartica je odlična alternativa, saj lahko porabite zgolj znesek, ki ste ga naložili na kartico. Stavnice Visa plačilne sisteme cenijo.

pogosta vprašanja

? Kaj je kartica Visa?

Visa je svetovno priznana blagovna znamka, ki uporablja najnovejšo plačilno in varnostno tehnologijo. Sprejema jo več kot 24 milijonov trgovcev in ponuja široko paleto orodij za preprečevanje goljufij. Odlična stavnica Visa sistem zagotovo ponuja kot plačilno metodo.

? Kako lahko vplačam stave s kartico Visa?

Najboljše stave za Visa plačilni sistem so možne s prijavo v vaš stavni račun na spletnem mestu, na katerem ste registrirani. Poiščite blagajno oziroma stran za nakazilo in kot način pologa izberite Viso. Naslednji korak je vnos podatkov o kartici, kot so številka kartice, datum veljavnosti in varnostna koda. Izberite znesek pologa in potrdite transakcijo.

? Ali lahko isto kartico uporabljam za večkratno vplačilo, ne da bi bilo treba ponovno vnesti njene podatke?

Top Visa stavne agencije večinoma omogočajo shranjevanje podatkov o kreditni kartici. Isto kartico lahko uporabljate za večkratno vplačilo.

? Zakaj je moje plačilo s kartico Visa zavrnjeno?

Zagotoviti morate, da so vse podrobnosti, ki jih vnesete s kartice, pravilne. Ponovno preverite ustreznost vnosa 16-mestne številke in kodo CVV2. Če ste prepričani, da imate vse podatke pravilno vnešene, preverite tudi, če je na kartici dovolj sredstev.

? Ali obstajajo omejitve transakcij in ponovnega nalaganja denarja na kartico Visa?

Visa ima neomejeno število nakupnih transakcij. Zaradi zaščite imetnika kartice obstajajo omejitve glede števila in zneskov, dvigov na bankomatih in predplačil v določenem časovnem obdobju.

3 ocen, povprečno 5 od 5