Kako se registrirati pri stavnici William Hill, navodila po korakih

prednosti

  • Visoke kvote za stave v živo

  • Odlična mobilna aplikacija

  • Pestra ponudba športnih trgov

  • Varnost, zanesljivost in tradicija

načini plačila

  • Paysafecard
  • Skrill
  • PayPal

Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

William Hill tipi stav iger

V kolikor še niste odločeni, kje bi odprli vaš novi stavni račun, vam naše spletno mesto ponuja celovit pregled spletnih stavnic. V tem članku si bomo podrobneje ogledali postopek registracije in prijave na eni uglednejših stavnic, William Hill.

Z William Hill registracijo dobite bogato ponudbo športov, saj jih ta stavnica ponuja več kot 36. V kolikor dokončate registracijo William Hill, boste lahko izbirali med neštetimi možnostmi stav na posamezne dogodke, poleg tega pa boste lahko poljubno sestavljali stave na številne dogodke. William Hill ponuja visoke kvote za stave v živo, ki so v primerjavi s konkurenti tudi do 9 % višje. V nadaljevanju boste izvedeli, kako opraviti William Hill online registracijo.

William Hill bonus za registracijo v Sloveniji

Ob registraciji vam večina spletnih stavnic ponuja bonus dobrodošlice, za že registrirane uporabnike pa so na voljo dodatne promocije, ki nagrajujejo zvestobo strank. Bonus za registracijo William Hill je na voljo tudi za uporabnike mobilnih naprav.

Za uspešno opravljeno registracijo na mobilni aplikaciji, ki je dostopna za Android in iOS sistem, je na voljo bonus v obliki 40 evrov brezplačnih stav. Za unovčenje bonusa veljajo posebni pogoji, kot je plačilno sredstvo s katerim ste opravili depozit. Poleg tega morate denar večkrat vplačati na stavah s kvotami, ki so višje od 1,5.

Kako se registrirati pri stavnici William Hill, navodila po korakih

William Hill registracijo lahko opravite tako na spletni strani stavnice, kot na njeni mobilni spletni različici ali celo v aplikaciji, ki je na voljo za mobilne uporabnike Android in iOS.

V spodnjih korakih boste izvedeli kaj potrebujete za registracijo in kako lahko uspešno opravite posamezne korake. Za vas smo pripravili pregled postopka registracije William Hill na standardnem naslovu stavnice na računalniku.

Ker nekateri ponudniki spletnih storitev v Sloveniji blokirajo dostop do stavnice, boste morali morda za dostop do spletne strani uporabiti nadomestno povezavo William Hill.

Na domačem zaslonu vas bo pozdravil tekst v slovenščini, v zgornjem desnem kotu strani boste našli rumeni gumb za William Hill registracijo, kjer v neposrečenem prevodu piše »pridružijo«. Lahko pa postopek registracije William Hill zaženete tudi s pomočjo klika na zeleni gumb »Pridružite se zdaj«.

Po kliku na gumb boste lahko v dveh korakih ustvarili vaš račun. V prvem koraku boste morali vpisati vaše ime, priimek in datum rojstva. Poleg tega boste v tem koraku vpisali tudi vaš e-naslov ter mobilno številko.

Kot zadnji potrebni podatek za dokončanje prvega koraka vas stran prosi, da vpišete vaš naslov bivališča. Lahko ga vnesete ročno ali pa si pomagate z avtomatskim dopolnjevanjem podatkov, ki ga omogoča Google Maps. Ko uspešno vpišete vse vaše podatke, s klikom na gumb »Continue«, nadaljujete na drugi korak registracije.

V drugem koraku registracije William Hill boste določili vaše uporabniško ime ter geslo. Na tej točki tudi izberete varnostno vprašanje. Odgovor je seveda poljuben, pomembno pa je, da si ga zapomnite, saj je v primeru pozabljenega gesla prav to vprašanje ključno za ponastavitev gesla.

Nato izberete valuto v kateri želite igrati stave ter določite dnevni, tedenski ali mesečni limit na depozit. Razpon limitov je širok. Najmanjši limit znaša 65 evrov, najvišji pa 250.000 evrov. S klikom na gumb »Agree and Join« potrdite, da ste starejši od 18 let, da je igranje iger na srečo v vaši državi zakonito, ter da ste prebrali in razumeli pogoje poslovanja.

S tem ste uspešno zaključili postopek William Hill Slovenija registracije. Za povsem nemoteno delovanje boste morali opraviti še varnostno preverjanje vaše identitete, ki pa jo ni potrebno opravit hkrati s postopkom registracije.

Prijavite se v svoj račun William Hill

Prijava na William Hill v Sloveniji je mogoča, če ste predhodno opravili postopek registracije. V svoj račun se vpišete s pomočjo klika modrega gumba z rumeno obrobo, na katerem piše »Vpiši se«.

Vhod William Hill opravite z vpisom uporabniškega imena in gesla. Nato se s klikom na »Log In« vpišete v William Hill.

3 stvari, ki jih morate poznati o registraciji na William Hill

Prvič, William Hill registracija je zelo preprosta in enostavna. S pomočjo uporabe mobilne aplikacije pa jo lahko opravite kjerkoli in zelo hitro. Po uspešni registraciji lahko nemudoma izberete plačilno metodo, ki jo želite uporabljati.

Drugič, za William Hill online registracijo boste potrebovali elektronski naslov in telefonsko številko. V procesu registracije pa boste potrebovali še: vaše ime, priimek, naziv, datum rojstva in naslov. Za registracijo na William Hill stavnici boste potrebovali še varnostno vprašanje in odgovor, ki ga boste uporabili v kolikor ste pozabili geslo. Pri registraciji torej potrebujete vaše osnovne osebne podatke, ki jih lahko prepišete iz osebne izkaznice.

Lahko se zgodi, da William Hill ne sprejema vaše najljubše plačilne metode. Na voljo je le 9 plačilnih metod, med varnejše in udobnejše možnosti zagotovo sodi Paysafecard, ki jo lahko kupite v najbližji trafiki. Poleg tega pa William Hill Slovenija sprejema še: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Skrill, Neteller, ecoPayz in bančni transfer.

Napake pri registraciji in identifikaciji

Kljub preprostemu postopku prijave na William Hill v Sloveniji in identifikaciji William Hill pa je seveda možno, da se pri postopku registracije ali prijave srečate z neljubimi težavami ali preprekami.

Med pogostejše napake zagotovo sodijo napake pri vpisovanju vaših podatkov. Ker v procesu registracije geslo vpišete zgolj enkrat, je pomembno, da ga skrbno preverite. V primeru, da geslo narobe vpišete, vam priporočamo, da vaše izbrano geslo vpišete še enkrat v celoti.

Naslednja pogosta napaka je povezana z vpisovanjem vaših podatkov v procesu registracije. V kolikor imate elektronski naslov, ki nosi končno domeno .com, bodite še posebej previdni pri vpisu, saj vas lahko pri hitrem tipkanju preseneti tipkarski škrat.

Črki n in m sta sosedi na tipkovnici in lahko na ekranu izgledata povsem enaki, v kolikor ne opravite temeljitega pregleda. Zgolj ena črka je torej dovolj, da boste imeli velike težave pri uporabi računa. Raje dvakrat preverite, kot da ob koncu registracije ugotovite, da ste uporabili napačen e-naslov.

Povzetek

William Hill registracija je zelo preprosta in hitra. Proces registracije na William Hill stavnici ni nič bolj kompleksen ali zapleten, kot registracija ali prijava na vaše ostale najljubše spletne strani. Seveda pa to ne pomeni, da težave niso mogoče, slednje so ponavadi povezane z našimi napakami.

Prav zato smo za vas pripravili enostaven pregled postopka registracije po korakih, kjer lahko najdete podroben postopek registracije s slikami. V primeru dodatnih nejasnosti in morebitnih odprtih vprašanj pa je priporočljivo, da se na pomoč obrnete v službo za podporo, ki jo vse dni in ure v letu ponuja William Hill.

1 ocen, povprečno 5 od 5

pogosta vprašanja

? Kako opravim registracijo?
Registracija na William Hill je enostavna in hitra, opravite jo lahko v le nekaj minutah. Vsi koraki so podrobneje opisani v poglavju Kako se registrirati pri stavnici William Hill, navodila po korakih.
? Ali so za registracijo preko mobilne naprave na voljo posebni bonusi?
Da, za registracijo preko mobilne aplikacije za iOS ali Android je na voljo bonus v višini 40 evrov, ki ga prejmete v obliki brezplačnih stav.
? Katere plačilne metode lahko uporabim?
William Hill sprejema vse najbolj priljubljene klasične plačilne metode, kot so elektronske denarnice in bančne kartice. Skupno je na voljo 9 plačilnih metod.
? Ali je pri registraciji predvideno varnostno preverjanje identitete?
Da, tako, kot pri vseh spletnih stavnicah, je tudi pri William Hill potrebno opraviti varnostno preverjanje identitete. Opravite ga lahko s pomočjo osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja ali potnega lista.
? Na koliko različnih športov lahko stavim?
Stavite lahko na 36 različnih športov.

Oceni avtorja

Dominik Vukovic

Dominik Vukovic

Športni zanesenjak, predvsem ljubitelj iger z žogo in zagrizeni premagovalec kolesarskih kilometrov, na vseh mogočih podlagah, v vseh mogočih razmerah. Rad vržem na koš in gledam druge, ko se podijo za žogo na zelenici.

dominik.vukovic@mightytips.com