Ta pregled je bil nazadnje posodobljen:

Podaj mnenje

Pregled stavnice Winamax v Sloveniji

8.6/10

prednosti:

 • Začetni bonus do 500 EUR

 • Povračilo prve stave v primeru izgube

 • Program zvestobe

 • 10 EUR bonusa na vsakega novega igralca

Bonus dobrodošlice do 500 EUR!

Specifikacije

 • Uporabnost

  8

 • Kvote

  9

 • Mobilna verzija

  10

 • Bonusi in Promocije

  10

 • Vrste Stav

  6

 • Kredibilnost

  10

 • Načini Plačila

  10

 • Podpora

  6

Uporabnost

8/10

Winamax Slovenija je spletna stavnica, ki jo odlikuje pregleden dizajn in dobra ponuda stav. Na vstopni strani so takoj vidni rezultati trenutnih športnih dogodkov.

Vsak obiskovalec lahko brska med več kot 15 športnimi kategorijami, od nogometa, boksa, rokometa in drugih. Poleg tega tam najdemo tudi dogodke s povečanimi kvotami, spletna stran pa je zelo odzivna. V meniju lahko izbiramo med dogodki Winamax v živo, ‘’In Play’’ stavami in kombiniranimi stavami.

Prednosti

Slabosti

Težko poiskati gumb za pomoč strankam

Spletna stavnica Winamax vsebuje tudi koledar dogodkov, kjer je prikazan vrstni red dogodkov, ki se bodo zvrstili v naslednjih 48 urah. Obiskovalcem so na voljo tudi statistični podatki klubov in držav vsake športne discipline na katero se lahko položi stavno napoved.

Stavnici Winamax Slovenija sicer dovoljuje poslovanje s športnimi stavami, žal pa so pri spletnem ponudniku ukinili igranje pokra. Alternativa Winamax spletne strani za igranje le-tega pa še ne obstaja.

Registrirajte se

Kvote

9/10

Winamax kvote so v primerjavi s konkurenco visoke, zaradi česar je stavnica priljubljena med igralci športnih stav. Da to niso le govorice, je Winamax potrdil z raziskavo, ki jo je naredila institucija Odoxa. Slednja je primerjala kvote vseh športnih stavnic. Raziskava je potrdila, da je v povprečju kar 80% ponujenih stav pri francoski spletni stavnici dobitnih, kar je dobro povprečje med evropskimi stavnicami.

Med številnimi športi na katere lahko stavimo so nogomet, košarka, kolesarjenje, golf, zimski športi, pa tudi rugby in jadranje. Njihova povprečna stavna marža je 6,5% – pri nogometu znaša 5,2%, pri košarki 5,6% in pri tenisu 7,5%.

Največja pomanjkljivost športnih stav pri Winamax je omejena izbira vrste stav. Možne so priljubljene vrste stav kot sta stava na rezultat in stava na gol, vendar pa stran ne nudi možnosti hendikep napovedi in ostalih splošnih stav.

Prav tako stavnica ponuja stave v živo, vendar le za večje športne dogodke in tekme. Sicer so prenosi omenjenih tekem zelo kakovostni, vendar so žal omejeni na največje dogodke, kar znatno vpliva na oceno.

Stavne marže

Nogomet

5.2%

Košarka

5.6%

Tenis

7.5%

Skupna stavna marža:

6.1%

Mobilni winamax

10/10

Mobilno aplikacijo Winamax odlikuje preprost, eleganten in klasični dizajn, prav tako kot njeno spletno različico. Winamax je mobilno različico svoje spletne stavnice razvil za vse operacijske sisteme mobilnikov. Aplikacija Winamax je tako na voljo za uporabnike iOS, Android in Windows mobilnih naprav, ter ponuja poleg možnosti športnih stav še igranje pokra.

Winamax je ena izmed športnih stavnic, ki ponuja vse funkcije spletne strani tudi v mobilni različici. Tako lahko uporabnik stavi na kateri koli dogodek ali celo igra video igre prek spleta in mobilnega telefona. Po drugi strani to pomeni, da ob prenosu mobilne aplikacije ni na voljo dodatna promocija ali bonus, kar pa se sicer redko zgodi tudi pri ostalih konkurenčnih ponudnikih.

Razpored menijev na mobilni aplikaciji je zagotovo eden izmed najboljših med spletnimi stavnicami. V zgornjem desnem kotu se lahko s pritiskom na gumb vpišete, medtem ko v zgornjem levem kotu dostopate do menija športnih stav. Na dnu aplikacije lahko v svoji košarici preverite katere stave ste izbrali.

Aplikacija Winamax ni na voljo samo za Android, iOS in Windows, Winamax ponuja tudi mobilno različico spletne strani, ki je ni potrebno prenesti. Posebej za to ustvarjena Winamax povezava omogoča dostop v brskalniku Chrome, Mozilla Firefox, Safari in Edge.

Lahko uporabljate v Andorid app

Andorid app

Več

Lahko uporabljate v iOS app

iOS app

Več

Lahko uporabljate v Mobile browser

Mobile browser

Več

Winamax v igri

10/10

Winamax odlikuje široka ponudba bonusov in promocij. Ob prvem vplačilu prejme uporabnik dvojni bonus, kar je pri spletnih stavnicah redkost. Poleg tega ponuja Winamax bonus za prijatelje, ki omogoči, da z deljenjem povezave pridobite igralni kredit. Winamax promocije izstopajo od drugih spletnih stavnic zaradi inovativnosti in ponujenih nagrad. Ponuja raznovrstne stalne bonuse, ki se razlikujejo glede na športni dogodek in vrsto stave. Poleg tega ponuja tudi tedenski bonus.

Dvojni bonus ob prvem vplačilu

Winamax ima izredno ponudbo ob prvem vplačilu – poleg bonusa dobrodošlice do 500 EUR nudi tudi povračilo vplačila v primeru izgube (do 100 EUR). Obe promociji sta samodejno dodani na uporabnikov račun ob prvem vplačilu.

Ob prvem vplačilu bo vplačani znesek podvojen (do vrednosti 500 EUR). Bonus bo samodejno nakazan na vaš račun. Nakazilo bo opravljeno v obliki 5-krat po 20% vplačanega zneska, za prejem nakazila pa morate nabrati dovolj točk zvestobe, ki se pridobijo s stavami ali pokrom.

Le ob prvi stavi boste v primeru izgubljene prve stave vplačani znesek do največ 100 EUR prejeli povrnjen na vaš račun.

Bonus za prijatelje

Winamax nagrajuje svoje zveste uporabnike. Če delite Winamax povezavo s svojimi prijatelji, boste dodatno nagrajeni z bonusom. Winamax stavnica namreč ponuja stavni kredit v vrednosti 10 EUR za vsakega prijatelja, ki ga pripeljete.

Ostale promocije

Poleg vstopnega bonusa in bonusa za deljenje povezave s prijatelji ponuja Winamax vrsto drugih stalnih bonusov. Posameznik lahko sam izbere moštvi in sestavi virtualno tekmo z bonusom Moja tekma (MyMatch). Z možnostjo MyMatch sami napoveste izid tekme in določite kvoto. Stavnica ponuja tudi možnost CashOut s katero lahko dvignete priigrani znesek kadarkoli med tekmo. S promocijo Combo Booster boste lahko podvojili svojo zmago v primeru sestavljenih stav. Vsak teden pa lahko zmagate do 500 EUR s promocijo Golden Boy, ki izračuna dobiček vseh tedenskih stav in igralca z najvišjim dobičkom dodatno nagradi.

Vsi športi Winamax

6/10

Winamax ponuja čez 20 športov na katere lahko stavimo; med njimi so nogomet, tenis, odbojka, pa tudi ping pong, rugby in zimski športi. Najbolj pogost je nogomet, pri katerem lahko stavite na evropska in svetovna prvenstva, nogometne lige ter lokalne nogometne tekme. Za vsako nogometno tekmo ponuja možnost 60 različnih stavnih listkov, kar je nekoliko manj od konkurence, vendar kljub temu zadošča njihovim uporabnikom.

Winamax v živo omogoča stave v živo in v kategoriji ‘’Pod žarometi’’(The Spotlight) lahko najdemo rezultate trenutnih športnih dogodkov. Napredek moštva je nakazan z barvami – rdeča barva pomeni upadanje, zelena pomeni napredek.

Igre Winamax ponujajo omejen izbor stav. Na voljo so stave na rezultat in na moštvo, vendar je izvzeta možnost hendikap stave. Vendar svojo pomanjkanje pestrosti pri izboru stav Winamax nadgradi s ponudbo bonusov in promocij.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Champions League

Nogomet

Formula 1

Konjske dirke

Košarka

Tenis

UFC

Pikado

Kriket

Hokej

Odbojka

CS:GO

Obišči

Verodostojnost

10/10

Winamax je francosko podjetje, ki se je na seznam športnih spletnih stavnic uvrstilo leta 2014. Pred tem se je podjetje specializiralo le za spletne igre na srečo in poker, ki sta uporabnikom še vedno na voljo.

Leta 2014 je s potrdilom ARJEL pridobilo dovoljenje za spletno stavnico. ARJEL je bila organizacija za nacionalno regulacijo iger na srečo in stav. Dodeljena licenca z njene strani je zelo pomembna za varnost finančnih transakcij. Poleg tega je Winamax priljubljen partner številnih francoskih nogometnih klubov, kar potrjuje njegovo verodostojnost in poslovno resnost.

Četudi je na tržišču relativno nov v primerjavi z nekaterimi drugimi spletnimi stavnicami, so dovoljenja in visok ugled spletne stavnice Winamax potrdilo, da stavnici lahko zaupamo.

Načini plačila

10/10

Winamax podpira najbolj priljubljena plačilna sredstva med uporabniki spletnih stavnic, kot so kreditna kartica Visa, Skrill, PayPal, Paysafecard, Neteller ali bančno nakazilo. Je ena izmed tistih spletnih stavnic, ki pri vplačilu ne zaračuna provizije. Poleg tega ponuja možnost vplačila prek plačilnega listka Winamax, ki ga lahko kupite v trafiki.

Vplačila in vplačila so zelo varna in popolnoma zaščitena.

Vplačila

Možnost vplačilnih sredstev je zelo široka. Svoj igralni račun lahko napolnite s sredstvi iz kreditne kartice, bančnim nakazilom, predplačniško kartico Paysafecard ali Moneyclic ali denarjem iz elektronske denarnice kot je Paypal, Neteller in Skrill. Vplačilna sredstva se razlikujejo le po najnižji vsoti vplačila.

Izplačila

Nasprotno je izplačilo mogoče izvesti le na bančni račun, ki je naveden v vašem uporabniškem računu. Ob registraciji mora vsak uporabnik potrditi svojo identiteto in povezati svoj bančni račun. Za to je potrebno predložiti osebni dokument in potrdilo o lastništvu bančnega računa. Prijava Winamax je nekoliko daljša, vendar lahko po potrditvi bančnega računa izplačilo dvignete kadarkoli. Najnižji znesek izplačila je 15 EUR, najvišji znesek za izplačilo pa je 200,000 EUR.

ZnesekČasProvizija
ZnesekČasProvizija

VISA

PayPal

Skrill

Paysafecard

Neteller

15 EURTakoj0%
15 EURTakoj0%
15 EURTakoj0%
10 EURTakoj0%
30 EURTakoj0%
15 EUR1-5 dni0%
15 EUR1-5 dni0%
15 EUR1-5 dni0%
15 EUR1-5 dni0%
15 EUR1-5 dni0%

Pomoč uporabnikom

6/10

V primeru težav lahko v stik z Winamax vstopimo z elektronsko pošto ali kontaktnim obrazcem na njihovi spletni strani. Pomoč strankam je uporabnikom na voljo 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu.

Povprečni čas za odgovor na naša sporočila s spletnim obrazcem in e-mail sporočilom je bil 2 uri.

Pogrešamo le možnost klepeta v živo in možnost telefonskega pogovora, ki pa trenutno nista na voljo. V tem primeru lahko to pomeni, da ne boste imeli prijetne začetne izkušnje, saj je v začetnih fazah registracije, prvih pologov, nakazil in polaganja prvih stav prav možnost takojšnje podpore v večini primerov ključnega pomena.

Telefon

+33-145501089

E-mail

support@winamax.com

Klepet v živo

Kompetence
Vljudnost
Odzivni časN/A2 uriN/A

Informacije o podpori so bile zadnjič posodobljene:
08.03.2021

Obišči

Povzetek

8.6/10

Winamax je ena izmed najbolj priljubljenih in priznanih spletnih stavnic v Franciji. Poleg tega se uvršča med najboljše tri stavnice priznane s strani ARJEL organizacije. Čeprav je med športnimi stavami Winamax relativno nov ponudnik, saj ponuja možnost spletnih stav le od leta 2014, se s svojo ponudbo postavlja ob bok konkurenci. Predvsem ponudba bonusov in promocij je pri Winamax ena izmed najboljših na tržišču. Promocije uporabnikom ne ponujajo le visokih zneskov, njihova raznovrstna ponudba omogoča koriščenje promocije ob različnih stavnih dogodkih.

Slabosti

Ni na voljo v slovenskem jeziku

Nima možnosti pogovora v živo

Žal spletna stavnica In njene aplikacije še niso na voljo v slovenskem jeziku. Poleg tega pogrešamo možnost pomoči strankam prek pogovora v živo ali klica, ki bi omogočila hitrejšo neposredno komunikacijo v primeru težav. Za stavnico Winamax Slovenija nima posebnih omejitev, vendarle pa stran za poker ni dovoljena. Nadomestna povezava Winamax za vstop v casino pa žal ne obstaja.

Skupna ocena:

8.6/10

FAQ

? Kako potrdim svoj račun?
Za potrditev računa morate predložiti veljaven osebni dokument in potrdilo o lastništvu vašega bančnega računa. Po prejemu aktivacijske kode jo vnesite v vašem računu, v kategoriji Nastavitve.
? Kako lahko prejmem bonus za prijatelje?
Bonus za prijatelje lahko prejmete za vsako osebo, ki se je vpisala prek vaše povezave. Po tem ko se oseba vpiše in vplača prvi stavni listek, boste na svoj račun prejeli 10 EUR.
? Kako lahko izkoristim Cash out ponudbo?
Ponudbo cash out lahko izkoristite pri večini športnih dogodkov, potem ko ste potrdili svoj račun. Preprosto izberite možnost “cash out” kadarkoli med športnim dogodkom in izplačilo bo vidno na vašem računu.
? Kako lahko pridobim Winamax točke?
S stavljenjem in bonusi zvestobe pridobite točke, ki jih nato lahko uporabite pri stavah ali dodatnih promocijah.
? Kolikšno provizijo zaračuna Winamax ob vplačilu in izplačilu?
Winamax je ena redkih stavnic, ki ne zaračuna nikakršne provizije tako on vplačilu kot tudi ob izplačilu.

Splošne informacije

Info_sidebar
NaslovWinamax
Leto ustanovitve2014
Telefon+33-145501089
Emailsupport@winamax.com
Jezik vmesnikaFrench, Angleško
Plačila VISA, PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard

Oceni avtorja

Winamax Ocene stavnic s strani igralcev

Ocenite to stavnico in oddajte svoje mnenje

Zanesljivost

0/10

Vrstica v predtekmovanju

0/10

Kvote

0/10

Vrstica v živo

0/10

Umiki

0/10

Podpora

0/10

Bonusi in promocije

0/10

Mobilna verzija

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x