Ta članek je bil nazadnje posodobljen:

Preberite oceno Obišči

Pregled mobilne aplikacije stavnice Winamax

Android APP

 • EN, ES, DE, FR, IT, PT

 • 6000 + prenesi

 • 98.7 mB

 • 8 / 10

Apple IOS

 • EN, ES, DE, FR, IT, PT

 • 7000 + prenesi

 • 204.7 mB

 • 9 / 10

Pregled mobilne aplikacije stavnice Winamax

Stavnica Winamax je ena izmed najboljših spletnih stavnic v Franciji, kar je razvidno tudi pri njeni mobilni aplikaciji. Winamax aplikacija je na voljo tako za sistem Android, iOS in tudi Windows. Ne glede na mobilno napravo ali tablični računalnik, lahko vselej dostopate do aplikacije in prek nje stavite na športne dogodke ali igrate poker. To je odlična novica predvsem za uporabnike mobilnih naprav Windows, saj je Winamax edina spletna stavnica, pri kateri je aplikacija združljiva s tem sistemom.

Poleg športnih stav je v aplikaciji na voljo tudi igranje pokra. Kot velja za vse mobilne aplikacije, za delovanje aplikacija uporablja mobilne podatke ali wifi povezavo, ampak vam uporaba mobilne aplikacije ne bo znatno povečala porabe podatkov mobilnega operaterja.

Poleg mobilne aplikacije ponuja Winamax tudi spletno povezavo, kjer se lahko prijavite in stavite kar prek spleta, ne da bi uporabili Winamax aplikacijski prenos. Do povezave lahko preprosto dostopate prek brskalnika.

Kako prenesti in namestiti Winamax Mobilno aplikacijo

V nadaljevanju bomo predstavili različne načine s katerimi lahko prenesete aplikacijo Winamax na vaš mobilni telefon ali tablico. Vse mobilne različice športne stavnice Winamax so popolnoma brezplačne. Winamax je stavnica, pri kateri lahko uživamo tudi pri igranju pokra, ne samo v športnih stavah. Vendar naj vas to vendarle ne ustavi, saj boste po prenosu lahko z njo kljub temu polagali stave.

Za Windows

Aplikacija Winamax za Windows naprave se lahko prenese neposredno z uradne spletne strani Winamax. V spodnjem desnem kotu strani preprosto pritisnete na napis “Windows Mobilna aplikacija” (ang. Windows Mobile application) in preusmerjeni boste na stran kjer lahko začnete prenos.

Mobilna povezava

Winamax ponuja tudi možnost dostopa do spletne stavnice na brskalniku vašega mobilnika. Z mobilno spletno povezavo lahko dostopate do spletne stavnice prek katerekoli mobilne naprave ali tabličnega računalnika. Podprta je s strani številnih brskalnikov – Google Chrome, Windows Edge, Mozilla Firefox, Safari in Opera. Poleg tega prenos aplikacije Winamax v tem primeru ni potreben. Vse kar morate storiti je klikniti na mobilno spletno povezavo, ki je dostopna na Winamax uradni spletni strani.

Vaša mobilna naprava se bo verjetno sama prilagodila spletni strani za mobilni telefon. V tem primeru morate v spletni brskalnik le vpisati ime “Winamax” in nato klikniti na njihovo uradno spletno stran.

Winamax mobilna aplikacija Android

Za dostop do aplikacije Winamax apk morate sprva spremeniti nastavitve vaše Android mobilne naprave To storite tako, da v nastavitvah Varnosti izberete “Omogoči prenos aplikacij neznanih virov”. Nato boste lahko prenesli aplikacijo Winamax za Android, kar lahko storite na način:

 • Obiščite spletno stran Winamax. V spodnjem desnem kotu spletne strani poiščite napis Winamax app android (ang. Android Application). S pritiskom na gumb boste preusmerjeni na spletno stran, kjer lahko prenesete aplikacijo

Winamax iOS prenos

Tudi za mobilne naprave in tablične računalnike z iOS sistemom obstajata dva načina, na katere je mogoče prenesti aplikacijo.

 • V trgovini App Store v iskalni niz vpišite “Winamax” in poiščite ustrezno aplikacijo. Nato pritisnite gumb “Prenesi”.
 • V spodnjem desnem kotu spletne strani stavnice poiščite napis iPhone + iPad aplikacija (ang. iPhone + iPad Application). S pritiskom na gumb boste preusmerjeni na spletno stran, kjer lahko prenesete aplikacijo Winamax za IOS.

Prednosti in slabosti Winamax Mobilne Aplikacije

Winamax aplikacija Android in iOS je skoraj popolna kopija njihove spletne strani. Odlikuje jo enostaven in lahko pregleden dizajn, ki omogoča hitro navigacijo. V aplikacijo se lahko prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ali celo s prstnim odtisom, če vam to omogoča vaša mobilna naprava.

Ena izmed pomanjkljivosti Winamax mobilne aplikacije je ta, da ne ponuja nobenih dodatnih bonusov ali promocij igralcem, ki jo prenesejo, marveč pa ti ostanejo enaki, kot tisti, ki se jih poslužujemo na spletni strani.

Katere funkcije vam ponuja aplikacija Winamax?

Na vstopni strani so pregledno razporejene športne kategorije in stave. Na vrhu so v premičnem meniju vidne stave trenutnih športnih dogodkov. Pod njim se nahajajo vsi zdajšnji športni dogodki, ob katerih so navedene trenutne kvote. Spremembe kvot so jasno označene z barvo in majhnimi puščicami gor oziroma dol.

Winamax mobile app ponuja več kot dvajset športnih kategorij. Poleg tega lahko športne dogodke spremljamo v živo prek funkcije prenosa v živo. Winamax je uslišal nekatere kritike in oktobra 2019 nadgradil funkcijo stav v živo s ponudbo video prenosa dogodkov. Zdaj lahko dogodke spremljamo v živo v celozaslonskem načinu.

Kako igrati mobilno aplikacijo Winamax

Registracija in prijava v mobilno aplikacijo Winamax sta zelo enostavni. Za registracijo preprosto pritisnite na ikono v desnem zgornjem kotu in v navedena polja vnesite zahtevane podatke, kot so uporabniško ime, email naslov, datum rojstva in željeno geslo. Po potrjenih nastavitvah uporabe osebnih podatkov in pogojih uporabe bo vaš mobilni Winamax pariuri športen račun ustvarjen.

Za prijavo v aplikacijo lahko uporabite uporabniško ime in geslo, ki ste si ga izbrali. Lahko pa se vanjo samodejno prijavite s pomočjo prstnega odtisa, če vam to omogoča vaša mobilna naprava.

Športne stave

Do športnih stav lahko prek mobilne aplikacije Winamax dostopate v zgornjem levem meniju. Ponudba stav je široka in obsega kar 20 različnih športnih dejavnosti. Najbolj oblegana kategorija je nogomet, pri kateri lahko najdemo veliko možnosti športnih stav za en sam športni dogodek. Včasih lahko pri nogometu opazimo tudi do 100 različnih vrst stav le pri eni tekmi.

Poleg nogometa aplikacija Winamax pokriva tudi športe kot so odbojka, tenis, košarka, ping pong, rugby, golf, zimske športe, hokej in mnogo drugih.

Poleg velikega nabora športnih dogodkov app Winamax ponuja vrsto bonusov in promocij, ki so na voljo skozi celotno leto. Zveste uporabnike pa pa nagrajuje tudi s točkami zvestobe.

Stave v živo

Prenos mobilne aplikacije Winamax omogoča stave v živo. Poleg tega pregleden dizajn mobilne aplikacije omogoča, da hitro vidimo spreminjajoče se kvote trenutnih športnih dogodkov. Na vstopni strani so razporejeni vsi trenutni športni dogodki in tekme, ob njih pa so napisane kvote. Njihovo spreminjanje je nakazano z rdečo in zeleno barvo ter manjšimi puščicami.

Možen je tudi ogled video prenosa tekem v živo. Video prenos tekem si lahko ogledate v celozaslonskem načinu.

Plačila

Da bi lahko stavili, morate sprva vplačati začetni znesek na vaš stavni račun. Winamax pri tem ponuja vrsto plačilnih sredstev. Posebnost in prednost stavnice Winamax je, da ne zaračuna nikakršne provizije tako pri vplačilu kot izplačilu.

Ob prvem vplačilu je vsakemu uporabniku na voljo tudi vstopni bonus do 500 EUR. Bonusi in promocije za aplikacijo Winamax so zelo radodarni. Ob vplačilu vam vstopni bonus ne bo le podvojil vašega nakazanega zneska (do 500 EUR), temveč vam vplačilo prve stave povrnil (do 100 EUR) v primeru izgube.

Vplačila

Izbira plačilnih sredstev za vplačila je ena izmed najbolj širokih med ponudniki spletnih stav. Mobilna aplikacija podpira sledeča vplačilna sredstva:

 • Visa
 • PayPal
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Paylib
 • Premium tickets
 • Winamax vplačilni listek
 • Neteller
 • Bančni transfer

Minimalni znesek vplačila se razlikuje glede na plačilno sredstvo in znaša od 1 EUR (pri Premium tickets) do 30 EUR (pri Neteller).

Izplačila

Nasprotno je izplačilo mogoče le na bančni račun, ki ga povežete v svojem uporabniškem računu.
Za potrditev svoje identitete in bančnega računa boste potrebovali veljavni osebni dokument in potrdilo o lastništvu bančnega računa, ki ga želite povezati.

Podpora strankam

V primeru težav ali vprašanj z aplikacijo Winamax apk se lahko obrnete na podporo strankam. V kontakt s podporo strankam lahko stopite tako, da pritisnete na kategorijo »Podpora strankam« (ang. Customer support). Izberete lahko med:

 • Kontaktnim obrazcem
 • Email sporočilom
 • Pošiljanjem faksa

Nekateri odgovori so že predhodno podani v kategoriji Pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ).
Trenutno možnost pogovora v živo ni na voljo, da bi omogočili hitrejšo komunikacijo v primeru težav.

Povzetek

Winamax mobilna aplikacija je skoraj popolnoma enaka spletni različici, kar pomeni, da ima uporabnik na voljo vse funkcije na dosegu roke. Prenos aplikacije Winamax iOS, Android in Windows napravam omogočajo zelo dobro pregleden dizajn, hitro odzivnost, lahko navigacijo in dober pregled športnih dogodkov.

Po temeljitem pregledu lahko zaključimo, da imajo mobilne aplikacije sledeče prednosti in slabosti:

Slabosti

Ni možnosti pologa hitrih stav prek SMS sporočila

Ni na voljo v slovenskem jeziku

pogosta vprašanja

? Ali so na voljo posebni bonusi za mobilno aplikacijo?
Ne, ponujeni bonusi so enaki kot pri spletni različici.
? Ali Winamax ponuja prenos v živo prek mobilne aplikacije?
Da, možen je ogled določenih večjih dogodkov v živo.
? Kako enostavno je vplačilo/izplačilo prek aplikacije?
Vplačilo in izplačilo sta zelo enostavna. Za vplačilo imate na voljo številne plačilne metode, za izplačilo pa morate le povezati svoj bančni račun.
? Kje lahko najdem Winamax promocije v aplikaciji?
Winamax promocije lahko najdete v zgornjem meniju.
? Kje lahko najdem .apk datoteke za iOS in Android?
Winamax apk prenos za android mobile in ios lahko najdete na spletni povezavi stavnice Winamax.

Oceni avtorja