Politika zasebnosti

Nazadnje posodobljeno 25. januarja 2021

Hvala, ker ste se odločili biti del naše skupnosti pri SEOBROTHERS, ki posluje kot Mightytips (»Mightytips«, »mi«, »nas« ali »naš«). Zavezani smo k zaščiti vaših osebnih podatkov in vaše pravice do zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede tega obvestila o zasebnosti ali naših praks v zvezi z vašimi osebnimi podatki, se obrnite na nas na info@mightytips.com.

Ko obiščete našo spletno stran https://www.mightytips.si/ (»spletna stran«) in na splošno uporabljate katero koli od naših storitev (»storitve«, ki vključujejo spletno stran), cenimo, da nam zaupate z vašimi osebnimi podatki. Vašo zasebnost jemljemo zelo resno. V tem obvestilu o zasebnosti vam želimo na čim jasnejši način razložiti, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kakšne pravice imate v zvezi z njimi. Upamo, da si boste vzeli nekaj časa za natančno branje, saj gre za pomembno stvar. Če so v tem obvestilu o zasebnosti navedeni pogoji, s katerimi se ne strinjate, nemudoma prekinite uporabo naših storitev.

To obvestilo o zasebnosti velja za vse podatke, zbrane prek naših storitev (ki, kot je opisano zgoraj, vključuje tudi našo spletno stran), pa tudi za vse povezane storitve, prodaje, trženje ali dogodke.

Prosimo, da pozorno preberete to obvestilo o zasebnosti, saj vam bo pomagalo razumeti, kaj počnemo z zbranimi podatki.

Kazalo vsebine

 • 1. KATERE PODATKE ZBIRAMO?
 • 2. KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE?
 • 3. ALI BOMO VAŠE PODATKE S KOM DELILI?
 • 4. S KOM BOMO DELILI VAŠE PODATKE?
 • 5. ALI UPORABLJAMO PIŠKOTKE IN DRUGE TEHNOLOGIJE SLEDENJA?
 • 6. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE?
 • 7. KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?
 • 8. ALI ZBIRAMO PODATKE MLADOLETNIH OSEB?
 • 9. KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE ZASEBNOSTI?
 • 10. MOŽNOSTI FUNKCIJ NESLEDENJA
 • 11. ALI TO OBVESTILO POSODABLJAMO?
 • 12. KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?

1. KATERE PODATKE ZBIRAMO?

Osebni podatki, ki nam jih razkrijete

Na kratko: zbiramo podatke, ki nam jih posredujete.

Zbiramo osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete ob registraciji na spletni strani, ko izrazite zanimanje za pridobitev informacij o nas ali naših izdelkih in storitvah, ko sodelujete v dejavnostih na spletni strani (na primer z objavljanjem sporočil na naših spletnih forumih) ali ko nas kontaktirate.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo naslednje:

Osebni podatki, ki ste jih posredovali vi. Zbiramo imena; elektronske naslove; uporabniška imena; in druge podobne podatke.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, morajo biti resnični, popolni in točni in obvestiti nas morate o vseh spremembah teh osebnih podatkov.

Samodejno zbrani podatki

Nekatere podatke samodejno zbiramo, ko obiščete spletno stran, jo uporabljate ali brskate po njej. Ti podatki ne razkrivajo vaše specifične identitete (kot so vaše ime ali kontaktni podatki), lahko pa vključujejo podatke o napravi in uporabi, kot so vaš naslov IP, značilnosti brskalnika in naprave, operacijski sistem, jezikovne nastavitve, napotitveni URL-ji, ime naprave, država, lokacija, podatki o tem, kdo in kdaj uporablja našo spletno stran ter druge tehnične podatke. Ti podatki so v prvi vrsti potrebni za vzdrževanje varnosti in delovanja naše spletne strani ter za namene interne analitike in poročanja.

Kot številna podjetja tudi mi podatke zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij.

Podatki, zbrani iz drugih virov

Za izboljšanje naše zmožnosti zagotavljanja ustreznega trženja, ponudb in storitev ter posodabljanja naših evidenc lahko podatke o vas pridobimo iz drugih virov, kot so javne zbirke podatkov, skupni tržni partnerji, partnerski programi, ponudniki podatkov, in tudi od drugih tretjih oseb. Te informacije vključujejo podatke o nameri (ali podatke o obnašanju uporabnikov), naslove internetnega protokola (IP) za namensko oglaševanje in promocijo dogodkov.

2. KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE?

Osebne podatke, zbrane prek naše spletne strani, uporabljamo za različne spodaj opisane poslovne namene. Za te namene vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našimi zakonitimi poslovnimi interesi, da bi z vami z vašim soglasjem sklenili ali izvršili pogodbo in/ali za izpolnitev naših zakonskih obveznosti. Poleg vsakega spodaj navedenega namena navajamo posebne razloge za obdelavo.

Podatke, ki jih zbiramo ali prejemamo, uporabljamo za:

 • Objavo pričevanj. Na naši spletni strani objavljamo pričevanja, ki lahko vsebujejo osebne podatke. Pred objavo pričevanja bomo pridobili vaše soglasje za uporabo vašega imena in soglasje za pričevanje. Če želite posodobiti ali izbrisati svoje pričevanje, se obrnite na nas na info@mightytips.com in obvezno vključite svoje ime, lokacijo pričevanja in kontaktne podatke.
 • Povratne informacije. Vaše podatke lahko uporabimo za zahtevanje povratnih informacij in za stik z vami glede uporabe naše spletne strani.
 • Omogočanje komunikacije med uporabniki. Vaše podatke lahko uporabimo za omogočanje komunikacije med uporabniki s soglasjem vsakega uporabnika.
 • Zaščito naših storitev. Vaše podatke lahko uporabimo kot del naših prizadevanj za zagotavljanje zaščite naše spletne strani (na primer za spremljanje in preprečevanje goljufij).
 • Izvrševanje naših pogojev in pravil za poslovne namene, za izpolnjevanje zakonskih in regulativnih zahtev ali v zvezi z našo pogodbo.
 • Odgovore na pravne zahteve in z namenom preprečevanja škode. Če prejmemo sodni poziv ali drugo pravno zahtevo, bomo morda morali pregledati podatke, ki jih imamo, da ugotovimo, kako se odzvati.
 • Odgovore na poizvedbe uporabnikov/nudenje podpore uporabnikom. Vaše podatke lahko uporabimo za odgovor na vaša vprašanja in za reševanje morebitnih težav, ki jih imate pri uporabi naših storitev.
 • Zagotavljanje ciljnega oglaševanja. Vaše podatke lahko uporabimo za razvoj in prikaz prilagojene vsebine in oglaševanja (in za sodelovanje s tretjimi osebami, ki to počnejo), prilagojene vašim interesom in/ali lokaciji, ter za merjenje njihove učinkovitosti.
 • Za druge poslovne namene, kot so analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, določanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter ocenjevanje in izboljšanje naše spletne strani, izdelkov, trženja in vaših izkušenj. Te podatke lahko uporabljamo in shranjujemo v združeni in anonimizirani obliki, tako da niso povezane s posameznimi končnimi uporabniki in ne vključujejo osebnih podatkov. Osebnih podatkov, ki omogočajo individualno prepoznavanje, ne bomo uporabljali brez vašega soglasja.

3. ALI BOMO VAŠE PODATKE S KOM DELILI?

Na kratko: Podatke delimo samo z vašim soglasjem, v skladu z zakoni, za zagotavljanje storitev, za zaščito vaših pravic ali za izpolnjevanje poslovnih obveznosti.

Vaše podatke, ki jih hranimo, lahko obdelujemo ali delimo na podlagi naslednje pravne podlage:

 • Soglasje: vaše podatke lahko obdelujemo, če ste nam dali posebno privolitev za uporabo vaših osebnih podatkov za določen namen.
 • Zakoniti interesi: vaše podatke lahko obdelujemo, kadar je to razumno potrebno za dosego naših zakonitih poslovnih interesov.
 • Izvrševanje pogodbe: kadar smo z vami sklenili pogodbo, lahko obdelujemo vaše osebne podatke, da izpolnimo pogoje naše pogodbe.
 • Pravne obveznosti: vaše podatke lahko razkrijemo takrat, ko smo to zakonsko dolžni storiti za spoštovanje veljavne zakonodaje, vladnih zahtev, sodnih postopkov, sodnih nalogov ali pravnih postopkov, na primer kot odgovor na sodni nalog ali sodni poziv (vključno z odzivom javnih organov na izpolnjevanje zahtev glede nacionalne varnosti ali kazenskega pregona).
 • Ključni interesi: vaše podatke lahko razkrijemo takrat, ko menimo, da je treba preiskati, preprečiti ali ukrepati v zvezi z morebitnimi kršitvami naših pravilnikov, domnevnimi goljufijami, situacijami, ki vključujejo potencialno grožnjo varnosti katere koli osebe, in nezakonitimi dejavnostmi ali kot dokaze v sodnem sporu, v katerem smo udeleženi.

4. S KOM BOMO DELILI VAŠE PODATKE?

Vaše podatke delimo in razkrivamo le naslednjim tretjim osebam. Vsako tretjo osebo smo razvrstili v kategorije, tako da boste zlahka razumeli naš namen zbiranja in način obdelave podatkov. Če smo vaše podatke obdelali na podlagi vašega soglasja in želite svoje soglasje preklicati, se obrnite na nas.

 • Spletna in mobilna analitika: Google Analytics
 • Gostovanje spletne strani: WordPress.com

5. ALI UPORABLJAMO PIŠKOTKE IN DRUGE TEHNOLOGIJE SLEDENJA?

Za dostop do podatkov ali njihovo shranjevanje lahko uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja (kot so spletni svetilniki in slikovne pike). Podrobne informacije o tem, kako uporabljamo takšne tehnologije in kako lahko zavrnete določene piškotke, so navedene v našem obvestilu o piškotkih.

6. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE?

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tem obvestilu o zasebnosti, razen če zakon zahteva ali dovoljuje daljše obdobje hrambe (kot so davčne, računovodske ali druge pravne zahteve).

Ko ne bomo imeli nobene zakonite poslovne potrebe za obdelavo vaših osebnih podatkov, bomo te podatke bodisi izbrisali bodisi anonimizirali. Če to ni mogoče, bomo vaše osebne podatke varno shranili in jih izključili iz nadaljnje obdelave, dokler jih ne bo mogoče izbrisati.

7. KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?

Izvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, namenjene zaščiti vseh osebnih podatkov, ki jih obdelujemo. Kljub našim zaščitnim ukrepom in prizadevanjem za zaščito vaših podatkov noben elektronski prenos prek interneta ali tehnologija za shranjevanje podatkov ne moreta biti 100-odstotno varna, zato ne moremo obljubiti ali jamčiti, da hekerji, kibernetski kriminalci ali druge nepooblaščene tretje osebe ne bodo vdrli v naše strežnike in nepooblaščeno zbirali, dostopali, kradli ali spreminjali vaše podatke.

Čeprav se bomo potrudili, da zaščitimo vaše osebne podatke, prenos osebnih podatkov na našo spletno stran in z nje poteka na lastno odgovornost. Do spletne strani dostopajte samo v varnem okolju.

8. ALI ZBIRAMO PODATKE MLADOLETNIH OSEB?

Od otrok, mlajših od 18 let, podatkov zavestno ne pridobivamo in jim ne tržimo izdelkov in storitev. Z uporabo spletne strani izjavljate, da imate vsaj 18 let ali ste starš ali skrbnik take mladoletne osebe in se strinjate, da uporablja spletno stran. Če izvemo, da so bili zbrani osebni podatki uporabnikov, mlajših od 18 let, bomo račun deaktivirali in sprejeli razumne ukrepe za takojšnje brisanje teh podatkov iz naše evidence. Če izveste za podatke, ki smo jih zbrali od otrok, mlajših od 18 let, nam pišite na info@mightytips.com.

9. KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE ZASEBNOSTI?

V nekaterih regijah (na primer v Evropskem gospodarskem prostoru) imate določene pravice v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Ti lahko vključujejo pravico (i) zahtevati dostop in pridobiti kopijo svojih osebnih podatkov; (ii) zahtevati popravek ali izbris; (iii) do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov; in (iv) po potrebi do prenosljivosti podatkov. V določenih okoliščinah lahko imate tudi pravico do ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Za takšno zahtevo uporabite spodnje kontaktne podatke. Vsako zahtevo bomo upoštevali in ukrepali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

Če se zanašamo na vaše soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, imate pravico kadar koli umakniti svoje soglasje. Upoštevajte pa, da to ne bo vplivalo na zakonitost obdelave pred umikom in ne bo vplivalo na obdelavo vaših osebnih podatkov, opravljeno v skladu z zakonitimi razlogi za obdelavo, ki ne zahtevajo privolitve.
Če imate vprašanja ali komentarje glede vaših pravic do zasebnosti, nam lahko pišete na info@mightytips.com.

10. MOŽNOSTI FUNKCIJ NESLEDENJA

Večina spletnih brskalnikov in nekateri mobilni operacijski sistemI in mobilne aplikacije vključujejo funkcijo Do-Not-Track (»DNT«) ali nastavitev, ki jo lahko aktivirate, da da sporočite svojo željo, da ne spremljajo in zbirajo podatkov o vaših dejavnostih spletnega brskanja.

Na tej stopnji še ni enotnega tehnološkega standarda za prepoznavanje in izvajanje DNT-signalov, zato se trenutno ne odzivamo na signale brskalnika DNT ali na kateri koli drug mehanizem, ki samodejno sporoči vašo izbiro, da ne želite sledenja v spletu. Če bo v prihodnosti sprejet standard spletnega sledenja, ki ga moramo upoštevati, vas bomo o tej praksi obvestili v revidirani različici tega obvestila o zasebnosti.

11. ALI TO OBVESTILO POSODABLJAMO?

To obvestilo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobljena različica bo označena s posodobljenim datumom »revizije« in posodobljena različica bo začela veljati takoj, ko bo dostopna. Priporočamo vam, da redno spremljate to obvestilo o zasebnosti, da boste obveščeni o tem, kako varujemo vaše podatke.

12. KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?

Če imate vprašanja ali komentarje glede tega obvestila, nam lahko pišete na info@mightytips.com.