O nas

Če ste stavni navdušenec, potem najbrž veste, kako težko je priti do zanesljivih virov o stavah, stavnicah in drugih ustreznih informacij. Napačnih dejstev v zvezi s stavami je toliko, da se jim včasih ne moremo načuditi. Zato smo tukaj mi.

MightyTips.si je vaš zanesljiv vir novic o stavah. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo. Ponujamo vam poštene ocene stavnic in njihovih mobilnih aplikacij ter najnovejše informacije o bonusih in novostih v panogi.

Stave so že vrsto let ne le naš najljubši hobi, temveč tudi strokovno področje. In zdaj je čas, da vse to delimo z vami tukaj, na MightyTips.si.

Kaj počnemo

 • Poštene ocene športnih stavnic in aplikacij

  Vse stavnice na naši spletni strani so objektivno in temeljito pregledane na podlagi različnih področij in meril. Verjamemo, da imate pravico vedeti vse o mestu, ki mu boste zaupali svoj denar.

 • Pregled bonusov

  Poleg pregledov športnih stavnic vam ponujamo tudi najpomembnejše informacije o tem, kateri bonusi so na voljo v posamezni stavnici. Tako boste lahko sprejemali bolj premišljene odločitve.

 • Pregled športov

  Tu boste našli informacije o najbolj priljubljenih športih z vidika stav. V naših pregledih bodo predstavljene stavnice, ki sprejemajo stave na šport, skupaj z zanimivimi dejstvi.

 • Pregled načinov plačila

  Razpoložljivi načini plačila so pomemben del vaše stavne izkušnje. Naši pregledi opisujejo značilnosti najbolj priljubljenih plačilnih sistemov in vam ponujajo seznam stavnic, ki jih sprejemajo.

Smo strokovnjaki na področju stav

Smo strokovnjaki na področju stav.

Stavničarji, oblikovalci, ustvarjalci, upravljavci vsebin, programerji – in vsi ostali, ki ustvarjajo izjemen projekt MightyTips. Smo ljudje iz številnih držav, ki jih združuje skupna strast in pripravljenost, da športne stave postanejo dostopnejše enakomislečim ljudem.

Naši ustvarjalci

 • Alen Štandeker

  Kot sodelavec tima MightyTips imam poslanstvo na enem mestu zbrati koristne informacije o delovanju, ponudbi in rešitvah tujih spletnih stavnic. S tem želim olajšati odločitev, povezano z izbiro za vas najustreznejših. S športom se aktivno ukvarjam od malih nog. Najbližje so mi igre z žogo, predvsem nogomet. V zadnjem času…

Kontaktirajte nas

Vedno smo odprti za kritike in predloge. Če menite, da lahko na kakršen koli način izboljšate našo vsebino, nas kontaktirajte prek spodnjega obrazca.