Bonusi in promocije najboljših stavnic v Sloveniji

Vedno ve─Ź stavnic v Sloveniji v zadnjem ─Źasu ponuja vse ve─Źje ┼ítevilo bonusov in si pospe┼íeno prizadeva raz┼íiriti ponudbo svojih promocij in posebnih ponudb. Razlog je zelo preprost ÔÇô boj za prevlado na spletnem trgu stav. Novi stavni─Źarji, ki odprejo ra─Źun v eni od stavnic, imajo tako prilo┼żnost osvojiti zelo privla─Źne bonuse dobrodo┼ílice. Stavnice bonus ponujajo skozi vsa ─Źasovna obdobja. S tak┼ínimi promocijami se vam odpira cela vrsta mo┼żnosti za osvojitev ┼íe vi┼íjih dobitkov.

Bonus stavnice ponujajo na ve─Ź na─Źinov. Na tej strani vam bomo predstavili najbolj┼íe promocijske ponudbe in bonuse za spletne stave pri nas. Razlo┼żili vam bomo vse, kar morate vedeti o posamezni vrsti bonusa in kako jih lahko najla┼żje osvojite.

Pregled bonus ponudb

Najdeni 3 Bonusi

Pogoji za prejemanje bonusov v stavnicah v Sloveniji

Pogoji za osvojitev bonusov v spletnih stavnicah obi─Źajno niso zelo zahtevni, saj je vsak nov igralec upravi─Źen do bonusa dobrodo┼ílice. Za razli─Źne bonuse obstajajo razli─Źni pogoji, zato morate natan─Źno prebrati tudi podrobnosti v drobnem tisku.

Tako boste izvedeli, kaj morate storiti, da boste upravi─Źeni do bonusa, ter kako ga izpla─Źati. Zato smo za vas pripravili podrobno analizo pogojev vseh bonusov.

─îe ste na primer osvojili bonus v vi┼íini 20 EUR in je pogoj za unov─Źitev bonusa vpla─Źilo petkratnika njegovega zneska, morate igrati v vrednosti 100 EUR, sicer bonusa ne boste mogli izpla─Źati. Nekatere spletne stavnice, ki dajejo bonuse, za izpolnitev teh pogojev predpisujejo tudi dolo─Źeno ─Źasovno omejitev, zato morate biti dobro obve┼í─Źeni, kdaj je treba staviti v zahtevanem znesku.

Kljub temu, da nekatere stavnice ponujajo na videz vi┼íje bonuse, imajo ti v ozadju pogosto ve─Ź pogojev. Priporo─Źamo, da si jih pred registracijo preberete.

Bonus dobrodošlice

To je zagotovo eden najzanimivej┼íih bonusov za igralce, ki imajo ob registraciji prilo┼żnost osvojiti bonus ob svojem prvem depozitu. Ti bonusi so zelo privla─Źni in so ve─Źinoma najbolj┼íe ponudbe, ki jih stavnice v svojih promocijah ponujajo. Vsaka stavnica, ki ┼żeli privabiti nove igralce, mora imeti privla─Źno in zanimivo ponudbo, ki bo igralce spodbudila k odprtju ra─Źuna.

Vrste bonusa dobrodošlice

Obstajajo razli─Źni bonusi dobrodo┼ílice, zato lahko stavnice v svojih promocijah kombinirajo ve─Ź ponudb. Ve─Źinoma ponudijo ─Źasovno omejene bonuse, ki spodbudijo igralce, da ─Źim prej za─Źnejo igrati.

Poznamo ve─Ź tovrstnih bonusov:

  • Brezpla─Źne stave ob registraciji ra─Źuna
  • Brezpla─Źne stave za prvi depozit
  • Bonus dobrodo┼ílice za registracijo ra─Źuna
  • Bonus dobrodo┼ílice za prvi polog

To je le nekaj primerov, kako bi lahko bila videti tak┼ína promocija spletnih stav. Nekatere stavnice imajo v okviru svojega bonusa dobrodo┼ílice ve─Ź razli─Źnih bonusov, zato boste ob odprtju ra─Źuna v tej stavnici upravi─Źeni do bonusa ob registraciji, obenem pa boste dobili tudi dober bonus za prvi depozit. Velikokrat naletimo na bonuse, ki jih lahko delimo s prijatelji. Primer tega je bonus koda, ki jo po┼íljemo prijatelju, s katero nato oba dobita dolo─Źen bonus.

Ali ste upravi─Źeni do ve─Ź bonusov?

Verjetno je to eden glavnih razlogov, zakaj ste trenutno tu. V bistvu ste upravi─Źeni do enega bonusa dobrodo┼ílice, vendar vam to ne prepre─Źuje, da bi pri registraciji ra─Źuna odprli ra─Źun v drugi stavnici in tam osvojili njihov bonus. Kdo ve, morda vas v novi stavnici ─Źakajo bolj┼íe kvote in nekatere druge vrste stav in iger, ki vas bodo pritegnile, zato vam priporo─Źamo, da preberete, kaj na┼ía ekipa meni o najbolj priljubljenih stavnicah v Sloveniji.

Bonus dobrodošlice ob registraciji

Pogoji za osvojitev bonusov v spletnih stavnicah obi─Źajno niso zelo zahtevni, saj je vsak nov igralec upravi─Źen do bonusa dobrodo┼ílice. Za razli─Źne bonuse obstajajo razli─Źni pogoji, zato morate dobro prebrati vsebino, kar ne velja samo za prejem, temve─Ź tudi izpla─Źilo bonusa.

Kateri je torej najbolj┼íi bonus dobrodo┼ílice? Katera stavnica ima najbolj┼íi bonus za nove igralce? To so zagotovo vpra┼íanja, ki vas kot igralca najbolj zanimajo. Stavnice ob─Źasno spremenijo ponudbe, tako da lahko ima v enem mesecu odli─Źno ponudbo ena stavnica, v naslednjem mesecu pa druga.

Naša skupina strokovnjakov redno posodablja seznam bonusov, na naši spletni strani pa si lahko kadar koli ogledate trenutno ponudbo in na podlagi nje izberete najboljši bonus dobrodošlice.

Za iskanje najnovej┼íih bonusov ne potrebujete veliko ─Źasa, saj lahko zdaj na enem mestu najdete celotno ponudbo promocij, ki jih ┼íportne stavnice ponujajo igralcem iz Slovenije. ─îe opazite, da nekaterih na┼ítetih bonusov ni ve─Ź v ponudbi, nas prosimo kontaktirajte, saj nam je zelo pomembno, da so objavljeni podatki to─Źni.

Bonus za registracijo ra─Źuna pri stavnici

Stavnice z registracijskim bonusom privabljajo nove igralce. Ta promocija je ena najpogostej┼íih vrst bonusa dobrodo┼ílice. Stavnice ponujajo brezpla─Źne stave ali dolo─Źen znesek, ki bo nakazan na va┼í ra─Źun ob odprtju ra─Źuna v njihovi stavnici. Vpla─Źila niso potrebna, sredstva bodo na va┼í ra─Źun dodana samodejno in svojo sre─Źo lahko nemudoma preizkusite v spletnih stavah. Stavnice s promocijsko kodo ob registraciji bonus samodejno pove┼żejo z igralcem.

Promocijske kode spletnih stavnic

Veliko stavnic ponuja posebne bonuse s promocijskimi kodami (bonus kodami) brez posebnih pogojev. Te lahko najdete bodisi na spletni strani stavnic bodisi na spletnih portalih, ki se specializirajo v iskanju stvari, kot so promocijske kode stavnic.

Bonus za polog

Bonus za depozit ali bonus za polog je vrsta bonusa, ki ga stavnice z bonusi uporabljajo za spodbujanje neaktivnih igralcev k ponovni aktivaciji in vrnitvi k spletnim stavam. Ko stavnice opazijo, da je njihova konkurenca objavila zelo privla─Źne bonuse dobrodo┼ílice, posku┼íajo svoje obstoje─Źe igralce obdr┼żati in zato ponudijo tovrsten bonus.

Stavnice obi─Źajno ponudijo bonus, ki ga igralci ne morejo dvigniti takoj, temve─Ź morajo vpla─Źati stave v dolo─Źenem znesku. Vsekakor je to zelo zanimiva in uporabna ponudba, ki je ne smete zamuditi, zato si oglejte na┼í seznam stavnic, ki nudijo bonus na polog. Stavnice z depozitnim bonusom najdemo prakti─Źno povsod.

Bonus brez depozita

Stavnice, ki zagotavljajo bonus brez pologa, niso zelo pogoste,saj se izogibajo tovrstnim ponudbam, ker s tem veliko tvegajo. V tem primeru vam dajo prilo┼żnost, da brez kakr┼ínega koli gotovinskega pla─Źila stavite in osvojite ┼íe ve─Ź denarja.

Pogoji za dvig osvojenega denarja so jasno in natan─Źno dolo─Źeni, vendar je tveganje, ki ga stavnice prevzamejo pri teh promocijskih dejavnostih, precej veliko. Tovrstna promocija je zato zna─Źilna predvsem za stavnice, ki so dobro marketin┼íko zastopane in ┼żelijo s privla─Źno ponudbo privabiti tako stare kot nove igralce. Te bonuse lahko pri─Źakujete od velikih in resnih podjetij v igralni┼íki industriji.

Brezpla─Źne stave

Brezpla─Źne stave so vrsta bonusa, pri katerem vam stavnica izpla─Źa dolo─Źen znesek, s katerim lahko vpla─Źate eno ali ve─Ź stav. Obstaja ve─Ź razli─Źic teh bonusov ÔÇô v nekaterih stavnicah lahko dobite dolo─Źen znesek, ki ga lahko razdelite na poljubno ┼ítevilo stav, medtem ko lahko v drugih dobite pravico do recimo petih stav s skupnim zneskom 10 EUR.

Programi zvestobe pri športnih stavah

Bonus za zvestobo je ena izmed zelo pomembnih promocij vsake stavnice. Igralci so namre─Ź pri vsaki stavnici na prvem mestu, kajti ─Źe ne bi bilo nas, stavnice sploh ne bi obstajale. V njihovem interesu je torej, da vas na svoji strani zadr┼żijo in osre─Źijo z raznimi nagradami in dodatnimi storitvami.. To je zanje pomembno z dveh vidikov. ─îe ste zadovoljni, ne boste ┼íli v drugo stavnico in tam odprli ra─Źuna, poleg tega pa zadovoljen igralec predstavlja najbolj┼íi marketing.

Obstajajo razli─Źne vrste bonusov za zvestobo. Nekatere stavnice svoje igralce nagradijo tako, da ustvarijo shemo, po kateri zbirate to─Źke, ki jih lahko nato pretvorite v denar za igro. Nekatere stavnice so programe za zveste igralce oblikovale tako, da po dolo─Źenem ┼ítevilu zbranih to─Źk napredujete na vi┼íjo stopnjo v sistemu, ki vam omogo─Źa vi┼íji bonus na stavnih listkih. Promocijske kode stavnic za dobrodo┼ílico ponuja prakti─Źno vsaka stavnica.

Cashback bonus

Cashback bonus je prav tako ena od vrst bonusov, ki postaja zelo priljubljena promocijska dejavnost spletnih stavnic v Sloveniji. Za kaj gre in kaj bonus Cashback pravzaprav je? To je posebna ponudba stavnic, kjer vam lahko na razli─Źne na─Źine vrnejo dolo─Źen odstotek izgubljenega denarja.

Obstaja ve─Ź razli─Źic tega bonusa in za bolj┼íe razumevanje je tukaj na┼ítetih nekaj primerov:

Recimo, da je stavnica za vse stave dolo─Źila bonus v vi┼íini 10 % in to samo ob ─Źetrtkih. To pomeni, da se na koncu se┼ítejejo vse va┼íe nedobitne stave in 10-odstotni znesek je povrnjen na va┼í ra─Źun.

Obstaja ve─Ź razli─Źic in pogojev, ki jih je mogo─Źe povezati s to promocijo. Stavnica lahko dolo─Źi, da to velja le za listke z ve─Ź kot 5 dogodki in da mora kvota na dogodek zna┼íati najmanj 1,45. Dolo─Źi lahko na primer tudi, da je cashback bonus aktiven ves teden in da vsak ponedeljek na va┼í ra─Źun dodelijo dolo─Źen znesek.

VIP-bonusi

VIP-bonusi v stavnicah so zelo zanimivi in ÔÇőÔÇőve─Źinoma zelo individualni. Obstajajo spletne stavnice, ki ┼żelijo nagraditi zvestobo igralcev, ki so zanje najpomembnej┼íi. Obi─Źajno gre za igralce, ki vpla─Źajo veliko ┼ítevilo stav ali pa je njihov vlo┼żek izjemno visok.

Vsekakor si ti igralci zaslu┼żijo poseben status in posebne ponudbe. Nekatere stavnice svojim VIP-igralcem celo ponujajo bolj┼íe stavne kvote, medtem ko ve─Źina stavnic VIP-igralcem nudi bolj┼íe bonitetne pogoje in vi┼íje zneske bonusov.

Drugi bonusi in promocije

Ponudba bonusov v spletnih ┼íportnih stavnicah je zelo raznolika, vendar lahko kljub temu re─Źemo, da obstaja ve─Ź vrst bonusov, ki so zelo pogosti in jih ima skoraj vsaka stavnica v ponudbi. Nekatere najpogostej┼íe vrste so zgoraj ┼że bile omenjene, zdaj pa vam bomo predstavili ┼íe druge bonuse, s katerimi se lahko sre─Źate pri spletnih stavah.

Bonus Reload

Bonus Reload je ┼íe eden izmed bonusov na slovenskem trgu. Ta bonus je zelo podoben bonusu dobrodo┼ílice, le da je namenjen igralcem, ki pri spletni stavnici ┼że imajo odprt ra─Źun. Igralce spodbujajo k ponovnemu vpla─Źilu na svoj ra─Źun, s ─Źimer prejmejo dolo─Źen znesek bonusa, ki se aktivira v trenutku, ko igralec naka┼że sredstva na ra─Źun.

Bonus za vpla─Źilo je na stavnicah zelo privla─Źen in vsak igralec bo zagotovo ┼żelel ─Źim prej aktivirati to ponudbo. Na ta na─Źin stavnice nagrajujejo svoje zveste igralce in jih tako spodbujajo, da njihovo stavno platformo uporabljajo ┼íe naprej.

Jackpot

To so zagotovo sanje vsakega stavni─Źarja. Vklju─Źeni so veliki zneski in obi─Źajno zmagovalca dolo─Źi ┼żrebanje.. Primer: tedensko se iz┼żreba en listek, ki osvoji jackpot, v ┼żrebanju pa sodeluje vsak listek, ki vklju─Źuje ve─Ź kot 4 dogodke.

Bonus na število dogodkov na listku

To je zelo pogosta vrsta bonusa, ki jo ima v ponudbi skoraj vsaka stavnica v Sloveniji. To je bonus, ki pove─Źa va┼í dobitek glede na ┼ítevilo dogodkov na listku. Vsaka stavnica postavi svoje pogoje glede najmanj┼íega zahtevanega ┼ítevila dogodkov na listku in najni┼żje zahtevane kvote za vsak dogodek.

Bonus za en zgrešeni dogodek na listku

To je ┼íe en izmed posebnih stavnih bonusov, zna─Źilnih za na┼ío dr┼żavo. ─îe zgre┼íite samo en dogodek, vam bo stavnica vrnila dolo─Źen znesek.

Konkuren─Źni bonus

Obstajajo razli─Źna tekmovanja in razli─Źni sistemi nagrajevanja, s katerimi stavnica ┼żeli nagraditi in spodbuditi svoje igralce. Primer: organizirano je lahko tekmovanje, ki traja en mesec in z nagrado nagradi igralca, ki dose┼że najvi┼íjo skupno kvoto.

Bonusi na spletnih stavnicah so zelo raznoliki in pogosto lahko vidimo nove bonuse, s katerimi ┼żelijo stavnice pritegniti nove igralce. To podro─Źje tr┼żenja po─Źasi postaja zelo pomembno v igralni┼íki industriji, zato lahko na na┼íi spletni strani kadar koli najdete aktualne in relevantne bonuse najbolj znanih ┼íportnih stavnic v Sloveniji.

FAQ

? Najpogostejši tipi bonusov v Sloveniji?

V Sloveniji ┼íportne stavnice nimajo tako raznolike ponudbe bonusov, kakr┼íne lahko najdete pri tujih stavnicah, zagotovo pa se ta tr┼żna strategija po─Źasi prebuja tudi pri nas in verjamemo, da bodo stavnice kmalu obogatile svojo ponudbo. Nekatere najpogostej┼íe vrste bonusov na na┼íem obmo─Źju so:

  • Bonus dobrodo┼ílice stavnice
  • Bonus za depozit (bonus za polog)
  • Brezpla─Źni stavni listek
  • Bonus za ┼ítevilo dogodkov na listku
  • Jackpot bonus
? Kolikokrat lahko izkoristim bonus dobrodošlice?

Bonus dobrodo┼ílice lahko uporabite le enkrat ob registraciji ra─Źuna. Gre za vrsto bonusa, ki ga stavnice ponujajo, da vas privabijo k odprtju ra─Źuna na njihovi spletni strani. Spla─Źa se tudi preveriti, ali stavnica ponuja bonus za depozit, ki ga lahko prejmete, ko naslednji─Ź polo┼żite denar na svoj ra─Źun.

? Kako najdem najboljši bonus?

Zagotovo je eden najla┼żjih na─Źinov spremljanje, kaj pravijo izku┼íeni igralci iger na sre─Źo. Na na┼íi spletni strani si lahko ogledate ocene stavnic z dolgoletno tradicijo in verjamemo, da vam lahko pomagamo pri izbiri najbolj┼íega stavnega bonusa.

? Koliko znaša najvišji bonus, ki ga ponujajo slovenske stavnice?

Bonus dobrodošlice se od stavnice do stavnice razlikuje, vendar ste lahko v vsakem primeru zadovoljni s stavnico, ki vam nudi bonus v višini od 100 do 200 EUR.

? Zakaj športne stavnice ponujajo bonuse?

Razlog za tovrstno ponudbo ┼íportnih stavnic ti─Źi v tem, da se pojavlja vse ve─Źje ┼ítevilo spletnih stavnic ÔÇô ─Źe stavnice torej ┼żelijo obdr┼żati obstoje─Źe igralce in privabiti nove, morajo svojim igralcem zagotoviti dolo─Źene ugodnosti.